Dodane: 30-11-2011 19:09
a ja sobie na allegro zamówiłem 51 tom Naruto
i słyszałem że w grudniu wychodzi 52 tom więc chyba sobie też go zamówie jak wyjdzie.

Dodane: 30-11-2011 19:36
Darknes jak taki dziany jesteś to też mi coś fundnij
Nie mam za bardzo pieniędzy, więc jakby wydali coś ciekawe w ilości tomów +7 to bym nie kupował, jestem za doubt (?). O co chodzi z tą megamangą, to te naście tytułów na które można było głosować parę miesięcy temu?

Dodane: 30-11-2011 19:52
Tak, dokładnie o te tytuły chodzi. Ja też jestem za Doubt, a także za Psyrenem. Jeśli wydadzą któryś z tych tytułów, to na pewno będę kupował... dobrze, że to zamieni się z fma

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 30-11-2011 19:55
Ja też dziany nie jestem a kupilem sobie 42 tomy dragon balla pół roku zbierałem a ile mialem jeszcz przy tym innych wydatków...
ale jak kieszonkowego nie dostaje to se mysle i wchodze do garażu a tam syf ...to ja 3h i już 140zł bylo za zamo to ze miedź wywiozlem
Ale warto bylo...

Dodane: 30-03-2012 13:26
JPF zarzuca tandetnym breloczkiem a zapowiedzi poszły w pi**u, Blicz nie wydany, wyjdzie pewnie w pierwszym tygodniu kwietnia... potem powiedzą, że święta, że był Blicz na początku miesiąca, wydadzą One Piece i może jeszcze FMA a Ouran znów przepadnie, albo gorzej, wydadzą Ourana a FMA przesunął
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 30-03-2012 16:25
Oj, nie stresuj się tak, jakbyś wygrał ten breloczek i tomik Japońskiego "One Piece", to i humor by cię poprawił

Dodane: 04-04-2012 10:48
by_black napisał/a:Oj, nie stresuj się tak, jakbyś wygrał ten breloczek i tomik Japońskiego "One Piece", to i humor by cię poprawił
Breloczek jest tandetny - Zielony Chooper

A japoński tomik - sprzedał bym na allegro, po co mi tomik w języku, którego nie znam ?
Teraz reklamują Resident Evil, i nie chodzi tyle o mangę co o gierkę, którą reklamują, spryciarze.
--------------------

Dodane: 04-04-2012 14:51
Resident Evil do dupy, jak będzie takie jak film, nie, Ja tego nie kupię po prostu

, ale zamówiłem sobie za to trochę pre-orderów

.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 04-04-2012 15:29
Pewnie One Piece i Naruto ?
Wydali Blicza przed świętami, tak jak i przypuszczałem... ciekawe czy reszta mojego scenariusza też się sprawdzi
--------------------

Dodane: 05-04-2012 15:08
A co można zamówić od JPFU ?, badziewnego Blicza ? xD, zamówiłem sobie jeszcze FMA, no i jak piszesz, OP i Narutka
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
.
--------------------

Dodane: 05-04-2012 19:08
JA na razie nie mam kasy ale może w czerwcu zamówię parę tomików DB + Resident Evil

Dodane: 24-04-2012 23:20
ZAPOWIEDZI Nowe zapowiedzi się ukazały. Według tego co twierdzi JPF, nadal trwają rozmowy licencyjne dotyczące nowych tytułów, znając życie to nic nowego nie ujrzymy do końca tego roku... JPF po prostu leci w chu** ze swoimi klientami. Cały czas zwodzi za nos a jedyne co wydadzą to to czego w planach nie było czyli Resident Evil. Znów olali sobie wszystkie ankiety i wydali co chcieli, tak samo zrobili z One Piece.
--------------------

Dodane: 24-04-2012 23:25
Z tym Bliczem to był żart

.Darknes, RE to chyba będzie dość krótkie, więc nie ma się co tym przejmować.Nowe tytuły będą na pewno, oby tylko jakieś fajne

, to pre-order poleci z miejsca

, nie stresujmy się, takie rozmowy licencyjne jak piszesz to poważna sprawa, to trzeba przemyśleć, no i wiadomo...przekalkulować czy dobrze to dla wydawnictwa wyjdzie, bo w końcu dla nich najbardziej liczy się zysk, lecz to dobrze, jakby było inaczej to dziwni by byli xD.
--------------------

Dodane: 24-04-2012 23:57
owerfull napisał/a:
Darknes, RE to chyba będzie dość krótkie
4 tomy ma mieć. Nie bój żaby, ja juz dobrze obcykałem o co kaman
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.