Dodane: 18-01-2011 12:25
Shane Black, reżyser filmu "Kiss Kiss Bang Bang" oraz scenarzysta dwóch pierwszych "Zabójczych broni", został właśnie ogłoszony reżyserem amerykańskiej wersji "Death Note". Ma on również przyjrzeć się, czy scenariusz autorstwa Anthony'ego Bagarozzi oraz Charlesa Mondry'ego stoi na odpowiednim poziomie.
Warner Bros. ma przeznaczyć na film duży budżet. Sam Shane twierdzi, że "Death Note" to jego ulubiona manga, z której zamierza wyciągnąć wszystko, co najlepsze i przedstawić jako amerykański thriller.
Teraz widzę że ten film będzie tragiczny, dali kolesia od takich średnich filmów jak w DB Evolution i tak jak w tej klapie, rzekomo reżyser uwielbia właśnie tą mangę i uwaga WYCIŚNIE Z NIEJ WSZYSTKO I PRZEDSTAWI TO JAKO TYPOWO AMERYKAŃSKI THRILLER... -.-

Dodane: 18-01-2011 13:04
Death Note'a niech nie psują

.Za dobra manga i anime
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
.Jak już zrobią to chociaż żeby to było w miarę przystępne a nie jak DB Evolution.Black mam nadzieję że twoje przepowiednie się nie spełnią xD.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 18-01-2011 14:27
Black, a to jest potwierdzone? No to super, dali gościa od przeciętnych filmów i będzie fajnie...
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
A nie wiesz, kto ma kogo grać? Bo może jeszcze aktorzy to jako tako uratują...
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 18-01-2011 19:18
Jeżeli chodzi o aktorów to tego nie wiem, ale sprawa z reżyserem jest już potwierdzona, napisał o tym podobno na swoim blogu i wytwórnia oficjalnie to ogłosiła..

Dodane: 18-01-2011 19:23
Heh, wzięli reżysera od filmów akcji?! o.O
Death Note powinno trafić do kogoś takiego jak Richard Kelly. -.-
No cóż, trzeba mieć nadzieję (swoja drogą lubię thrillery i to nawet amerykańskie) ... tylko, żeby z pojedynku umysłów nie zrobili strzelaniny z pościgami podczas których rozwala się setki samochodów. D:

Dodane: 22-01-2011 11:56
Już nie czepiajcie się tej Ameryki, jest jaka jest, ale ma też na swoim koncie wiele ciekawych filmów. Niestety za Death Note nie zabrali się ci którzy powinni. A dziwię się im, jakby się przyłożyli, mogli by na tym sporo zarobić.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 22-01-2011 12:28
Tyle czasu już mineło... ja sądziłem, ze film już wyszedł i sławy nie zyskał a tu się okazuje, że jeszcze nawet do końca nie wiadomo jaka jest obsada xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 22-01-2011 12:34
Tyle czasu już mineło... ja sądziłem, ze film już wyszedł i sławy nie zyskał a tu się okazuje, że jeszcze nawet do końca nie wiadomo jaka jest obsada xD
A widziałeś w ogóle, by ktoś tu napisał o premierze tego filmu? xD Więc trochę dziwne twoje zaskoczenie.

Choć ja wolę by nie powstał. xD
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 22-01-2011 12:44
Dziwne ?! Minął już ponad rok od pierwszych "zapowiedzi" przez rok to można zrobić super film a oni w ciągu tego czasu nawet pełnej obsady nie wybrali więc jest się co dziwić bo tempo powstawania tego filmu jest niczym wyścig ślimaków xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 29-11-2011 12:45
Film moze okazać się naprawde dobry mam nadzieję, że obsada bedzie git.
Dobrze by było gdyby jako L wcielili aktora z poprzednich japońskich części, który tam właśnie go grał. Raito powinien zagrać ktoś kto ma naprawde demoniczny, psychopatyczny uśmieszek bo to było w nim najciekawsze. reszta obsady jest mi obojetna no może jeszcze Misa Misa xD(ładna blondynka ze sporymi atutami, jednak bez przesady xD)
--------------------
master xD
Train ninjas and save the world from evil on
NinjaManager.com !
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.