Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 21:23
OnLine: 38, statystyki
index > Technologia > Internet
Temat: Demotywatory
Dodane: 12-05-2010 17:38 - Edytowane przez olek_mi dnia 12-05-2010 17:40
#olek_mi - user - max%
Rzadko wchodziłem na demoty, ale ostatnio wszedłem dzień po dniu, a na stronie głównej nic nie uległo zmianie :p . Teraz na fali są komixy..

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 12-05-2010 17:51
#JCD - user - max%
No tu się zgodzę, coraz więcej osób zaczyna chwalić sobie komixxy. Więc trzeba się nimi nacieszyć zanim zwali się tam cały internet :p

--------------------

Dodane: 12-05-2010 18:00
#olek_mi - user - max%
Niestety zauważalne staje się zjawisko występowania komixxów głupiej treści. Być może spowodowane jest to tym, że dzieci z demotów przenoszą się na konkurencyjną stronę by zatruwać im życie xD.

--------------------

Dodane: 12-05-2010 18:03
#JCD - user - max%
Na na razie na "główną" komixxów nie narzekam ale nie o tym jest temat), w przeciwieństwie do demotów, gdzie ewidentnie poszli na ilość a nie na jakość.

--------------------

Dodane: 12-05-2010 18:08
#olek_mi - user - max%
Od początku powstania strony zakładałem, że nadejdzie w końcu taki moment, że te demoty będą się powtarzać, a ludzie nawet siedzący w nich od zarania strony nie połapią, który już był, a który jest nowy. Poza tym coraz częściej widzę nabijanie się z innych, a demotywatory..

--------------------

Dodane: 13-05-2010 19:53 - Edytowane przez Bociak dnia 13-05-2010 19:59
#Bociak - user - max%
Faktycznie, demoty są coraz częściej o tym samym. Fizyka i inne pierdoły już przynudzają. Oczywiście demotywatory nie znudziły mi się w takim stopniu jak wam, gdyż rzadko wchodzę na tą stronę, jednak to już nie to samo co kiedyś.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-07-2010 21:50
#MidulGT - user - 80%
Za swoich czasów kiedy mniej ludzi interesowało się demotywatorami owszem była to bardzo fajna stronka, lecz kiedy weszły dzieci neo które dodają 5 razy podobny demot to to przestaje być ciekawe i zaczyna się robić nudne ;p

--------------------

Moje rysunki:
http://midulgt.de...m/gallery/
Dodane: 05-08-2011 09:19 - Edytowane przez bake1 dnia 05-08-2011 01:28
#bake1 - user - 50%
wrzuciłem na demoty demota mojego autorstwa w którym opisałem prawdziwe wydarzenie, jednak na główną nie ma narazie co liczyć bo jest mała liczba głosów "mocne"
pomożecie mi?oddacie pozytywny głos?
z góry dziękuje
http://demotywato...iaandquot;

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Demotywatory

Dodane: 05-08-2011 11:21 - Edytowane przez Sango dnia 05-08-2011 11:24
#Sango - user - 100%
bake1 napisał/a:
wrzuciłem na demoty demota mojego autorstwa w którym opisałem prawdziwe wydarzenie, jednak na główną nie ma narazie co liczyć bo jest mała liczba głosów "mocne"
pomożecie mi?oddacie pozytywny głos?
z góry dziękuje
http://demotywato...iaandquot;

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Demotywatory

Eee całkiem niezłe przynajmniej się porządnie uśmiałem (z ostatniej linijki) . A teraz większości tych 'demotywatorów' nie są ani śmieszne, ani pouczające, widać że robią to ludzie - beztalencia - więc tam nie wchodzę

PS. dzieję demoty oceniłbym na takie "bezpłciowe"

--------------------

Dodane: 09-02-2012 22:35
#Byczusia - user - 40%
Dawniej demoty to była fajna strona teraz? Żal dupę ściska jak widzę co kolejne demoty, o podobnej treści, zerżnięte z innych serwerów, czy jakieś denne np. ,,Mroczny krążownik", jak była era demotów ,,Ale Ja nie byłem pijany! Stary(i tu co ten zrobił).Czy demoty na zasadzie- są cycki jest główna(a treść jakaś denna), albo te historyjki z palca wyssane. Staram się tam jak najmniej wchodzić bo patrząc na główną mogę zawału dostać.

Dodane: 09-02-2012 22:44
#Arti1915 - user - 80%
Demotywatory przestałem już oglądać dłuższy czas temu. Teraz to strona bardziej przypominajaca coś pokroju kwejka, niż tych starych dobrych demotywatorów. Teraz ludzie wrzucają tam kawały, śmieszne filmiki, a stare demotywatory to tylko ułamek tego co jest teraz. Strona się zmieniła, co moim zdaniem wszyło jej na gorsze. Obecnie przeglądam chyba tylko kwejka.

--------------------

Dodane: 09-02-2012 22:47
#Utah - user - 20%
Demotywatory się niestety popsuły. Jak się czyta kolejne demoty, to aż mozna dostać mdłości taaakie nudy :( Teraz przerzuciłam się na fabrykę memów, mistrzów.org i komixxy.

--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 10-02-2012 12:24
Kiedyś lubiałem, ale potem już wszaystko na tej stronie robiło sie powtarzalne, wię c nie było sensu oglądać tego. Teraz najbardziej lubię mistrzowie i komxxy. O taak! :d

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online