Dodane: 24-02-2010 11:25
Mi się już trochę odwidziało demotywatorów

Ostatnio stały się strasznie nudne... 50% demotów to teraz o super ekstra eksperymencie z fizyki, które nie są wcale śmieszne.

Dodane: 24-02-2010 11:49
Heh, racja Cyrus

. Również zauważyłem, że ostatnimi czasy masowo pojawiają się demotywatory na jednym patencie, co jest strasznie nudne...
--------------------
"Umysł, który rozpoznaje sam siebie, jest pełen miłości.
Umysł, który tego nie potrafi, jest pełen przywiązań."
"Akatsuki" amv - http://www.youtub...F0MGCi2kGs

Dodane: 24-02-2010 12:37
Ja na demotywatory zbyt często nie patrzę, więc nie jestem nimi specjalnie znudzony. Ale demoty o studentach są dla mnie najgorszymi z możliwych, nie wiem co ludzi w tym bawi. Tak samo jak JP które również się przejadło.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 24-02-2010 12:48
Jak się bardzo nudzę to siedzę przed tą stroną ponad 2h niektóre z tych demotywatorów jak sama nazwa wskazuje demotywują ,a z niektórych jest takie pianie ,że hej zauważyłem ,że moi znajomi na n-k wstawiają niektóre demotywatory

Dodane: 24-02-2010 13:49
TE z fizyki to jeszcze jak cię mogę, mnie wkurza że pojawiają się na jednym patencie z tymi samymi słowami jak np. "to uczucie kiedy.." wkurzające..zresztą jedno się takie pojawi a reszta dokona zmian kosmetycznych i już są super hiper..no ale co zrobić..
--------------------

Dodane: 24-02-2010 17:38
Najdziwniejsze jest to, że trafiają na główną... adminom się to nie przejadło? Jak widać chyba nie. Jeśli taki badziew będą umieszczali to znikną z neta tak szybko jak się pojawili

Dodane: 25-02-2010 17:14
Nawet zapomniałem o tej stronce. Ostatnio w ogóle jej nie przeglądałem, bo jakoś mi się odwidziało. Na początku strasznie mnie to śmieszyło, ale co drugi jest beznadziejny. 1 na 10 się trafi taki, że kładzie mnie na biurku. Ostatnio trafiłem na taki, z obrazkiem jakichś koczowników a w opisie "Nawet oni wyprzedzają nas w rankingu UEFA xDD Muszę znaleźć to dam linka.
--------------------

Dodane: 25-02-2010 19:05
Mi się już trochę odwidziało demotywatorów Ostatnio stały się strasznie nudne... 50% demotów to teraz o super ekstra eksperymencie z fizyki, które nie są wcale śmieszne.
Muszę przyznać, że kiedyś dostając każdego demota pękałam ze śmiechu. Teraz śmieszy mnie jeden na trzy dni, bo tam już nie ma śmiechu tylko czysta ironia, a ironia szybko się przejada. Ludzie tam tylko narzekają jak się da. Ile można?
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 25-02-2010 19:08
Macie racje. Kiedyś jak weszłem na demotywatory, to były one jak dobre świeże kawały których jeszcze niesłyszałem i można było się trochę pośmiać. Teraz połowa demotów to fizyka, a druga połowa to albo powtórki albo jakieś nudne.
--------------------

Dodane: 15-04-2010 10:07
Im stajesz się popularniejszy, tym bardziej komercyjny. To samo dotyczy ich, nawet wydali aplikacje na iPhone itp, poza tym teksty, które tam widzę coraz mniej są interesujące, a zwłaszcza że otworzyli dodatkowe portale..

Dodane: 15-04-2010 16:02
Ten portal przeszedł szybką metamorfozę. Od portalu który demotywował, przez rozbawiające teksty no i kończąc żałośnie :/ Myślę, że admini nie potrzebnie pozwolili na gierkę między fizykami i innymi "dublami" :/ Już dawno tam nie wchodziłem, chyba od miesiąca xD

Dodane: 15-04-2010 17:27
Zgodzę się z Tobą Łukasz, kiedyś nie jeden demotywator doprowadzał mnie do łez, teraz nie widzę w nich nic śmiesznego. Naprawdę jedne na 10000 trafia się dobry. Teraz na topie jest emo martynka, po 53094 demotów dziennie na jej temat..
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 15-04-2010 17:55 -
No ja już od miecha nie wchodziłem to nie wiem... Ale przewiduję, że jest tak jak mówisz czyli Emo martynka + kaczyński w roli główne :/ To jest zbyt przewidywalne...

Dodane: 16-04-2010 19:54
To ja juz dawno nie wchodziłem. Chyba jakiś dziwny jestem bo często słysze ze 'oo a to było ostatnio na demotach...' xD i niegdy nie wiem o co chodzi bo tam kurna nie wchodze...
--------------------
-------------------------------

Dodane: 16-04-2010 20:11
Tak :0 Najlepszy tekst jak zagadać? "Widziałeś co było ostatnio na demotach?" xD Śmiać mi się z takich ludzi już chce bo jeśli dalej są w tym zauroczeni to nie wiem...

Dodane: 16-04-2010 20:15
No moja koleżanka to po kilka razy dziennie wchodzi na demoty xD i chyba wszystkie zna, ale nie odpija sie to na niej jakos negatywnie

Wiec na wszystkich tak źle nie działają te demoty.
--------------------

Dodane: 16-04-2010 20:44
Ale nie ma to jak rzucać tekstami z demotów do nauczycieli

U nas jedna koleżanka coś takiego powiedziała w związku z tym wypadkiem. Był jakiś demot widocznie bo od razu ją kumple zgasili, że za dużo demotów ogląda.
Są tam nie raz mądre zdania, ale nie koniecznie musimy je powtarzać, bo sami na to nie wpadliśmy... udawać na siłę mądrego nie ma co.

Dodane: 16-04-2010 20:47
Hehe xD No to nieźle widać ze na niektórych to demotywatory działają jak wyrocznia

Tak to nie można tego traktować, ja sam czasami tam wejde ale to naprawde musi mi sie nudzić, i jak znajdę cos naprawdę ciekawego to moge komus powiedzieć ale zeby wszystkim na około sie chwalić co sie widziało na demotach to przesada.
--------------------

Dodane: 21-04-2010 21:44
Czasem wejdę, by poprawić sobie humor. Tak jak ktoś napisał, są motywujące, demotywujące i po prostu śmieszne. Czasem naprawdę można znaleźć coś zajefajnego
--------------------

Dodane: 12-05-2010 17:32
No faktycznie widzę pewne obniżenie się poziomu na demotach. Duża rola jest w tym też tego, że w poczekalni jest za dużo gówna i bardzo często dobre demoty się nie przebijają. Albo 2 razy dodasz identyczny demot i czeka go archiwum, a za 3 razem już jest na głównej...
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.