Dodane: 26-11-2009 22:59
Za szybko są dodawane nowe w poczekalni

czasami o 2 strony musze przerzucić by być w tym momencie co byłem przed chwilą. Za dużo dzieci neo sie nią zainteresowąło.
--------------------
"whatever doesn't kill you simply makes you... stranger."

Dodane: 26-11-2009 23:03
Taki mam demot z tego, że zamiast płakać, szczam ze śmiechu.. Tyle o stronie która miała początkowo inny zamysł, a wyszło z tego miejsce do poprawiania sobie i innym humoru

Dodane: 26-11-2009 23:08
No to prawda ze poprawia ludziom humory xD wyszło co wyszło ale to przecież uzytkownicy tworzą strone a oni mieli zamysł do tego zeby uszczęśliwiać ludzi
--------------------
-------------------------------

Dodane: 27-11-2009 14:36
Prawda cała masa beznadziejnych jest, głównie robiona przez takich co nie mają pomysłu ale sobie wrzucą..Co do tego czy mają być śmieszne..mi to nie przeszkadza, może zamysł był inny ale dla mnie może, motywować, demotywować, rozśmieszać, itp. ale jak pokazuje się jakiś "demot" w którym nikt oprócz autora nie wie o co chodzi no to przesada..mogliby usuwać te denne...ale sporo roboty by było..
--------------------

Dodane: 27-11-2009 15:09
Do tej pory ich nie znałem xD Dopiero teraz sobie wszedłem i widzę, niezła stronka jest. Cała masa beznadziei, ale jest bardzo dużo świetnych demotów. Nie będę odwiedzał nałogowo, ale można wejść od czasu do czasu pośmiać się.
--------------------

Dodane: 27-11-2009 16:31
Na demotywatory czasem wchodzę.Można się pośmiać,choć większość z tych demotów to są "fejki",to i tak nieźle wymyślone.Liczy sie efekt końcowy.Tylko żeby znaleźć tam dobrego demota trzeba przejechać 10 słabych.
--------------------

Dodane: 27-11-2009 17:32
Wcześniej nie interesowałem się tą stroną. Raz wszedłem sobie tam na informatyce i teraz praktycznie ciągle to robię xD Nudzi mi się na tych lekcjach infy, a trochę ich mam w tygodniu, tak więc przeglądam sobie główną, lub top10 (które zresztą ma coś koło 800 stron xD). Na poczekalnie wchodzę rzadziej, głównie dlatego, że znajduje się tam wiele demotów nie godnych uwagi. Jak to mówią, każdy może zrobić demota, ale nie każdy powinien
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 30-11-2009 17:29
Znam tą stronkę od sierpnia spodobała mi się, staram się codziennie wejść i pooglądać parę stron. Niektóre demoty to są po prostu takie zajeb.... że kurde brak mi słów
--------------------

Dodane: 01-12-2009 16:09
Tak skracam czas na informatyce. xD Jest dużo przezabawnych demotów, i zauważyłem że niektóre są z życia wzięte. Takie "prawdy życiowe" z których można się pośmiać. W domu na komputerze rzadko tam zaglądam.
--------------------

Dodane: 01-12-2009 16:39
Bardzo lubię tą (tę?) stronę i codziennie przejrzę główną

Lubię sobie też pojeździć po dalszych stronach bo można tam znaleźć świetne demoty. I choć teraz stała się to strona z zabawnymi obrazkami to i je warto pooglądać a od czasu do czasu znaleźć prawdziwe demotywujące arcydzieło.

Dodane: 01-12-2009 23:41
Ostatnio niektóre z tych demotów robią takie ckliwe i słodkie bleech, ani nie zmuszają do myślenia ani nie są smieszne.

Dodane: 06-12-2009 19:17
Lubię odwiedzać tą stronę, czasem w szkole w bibliotece na przerwach przesiedzimy z kumplami i komentujemy demoty, w domu też oglądam, a chyba o tej stronie się właśnie od Kasi dowiedziałem która ciągle podsyłała mi linki do obrazków xD
--------------------

Dodane: 05-01-2010 13:02
Demoty to jest to... przegladasz i wiesz ze tak miales albo wiesz ze tak jest naprawde..

wiele sytuacji powtarza sie, a niektore Cie wkurzaja.. Caly Demot

Dodane: 10-02-2010 01:30
Bardzo lubię tą stronkę nawet często ją przeglądam i niektóre demoty potrafią rozśmieszyć do łez

. Często dostaję linki z demotami na gg i zawsze demotywuję swoich znajomych słowem "widziałem"

. Raz wszedłem sobie na poczekalnie i podsumowałem ją jednym słowem- syf

współczuje adminowi, który musi wybrać dobry demotywator spośród tego bałaganu
--------------------

Dodane: 10-02-2010 02:06
U mnie sie nic nie zmieniło ciągle tam nie wchodze

nie wiem jakoś mnie nie jara przeglądanie takich obrazków, za duzo tam jest beznadzieji... czasami jak ktoś podeśle jakiś fajny to chętnie zobacze ale tak sam z siebie to mi sie nie zdarza.
Niektórzy to normalnie nie moga bez tego zyć

moja kumpela to kilka razy dziennie wchodzi i wszystkie nowe zna xD
--------------------
-------------------------------

Dodane: 10-02-2010 13:01
Wchodzę jak mi się przypomni, albo jak mi kasia podeśle linki do czegoś śmiesznego, ale i tak ciężko mi ją zaskoczyć ponieważ ona jest z tym niemal na bieżąco

Dodane: 10-02-2010 14:13
To ja przez jakiś czas zapomniałem o istnieniu tej, że strony xD A bodajże wczoraj ktoś coś podesłał na SB to zajrzałem i jak już wszedłem to kilka stron przeleciałem, nic ciekawego w sumie nie znalazłem i wyłączyłem.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 11-02-2010 13:41
Fajna stronka

Zacząłem na nią wchodzić dopiero tydzień temu . Nie które wzbudzają irytację inne śmiech. Znajdzie tam sie czasami też coś Dragon Ballowego
--------------------
D'oh

Dodane: 23-02-2010 20:44
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 23-02-2010 20:57
Demotywatory jak najbardziej na "tak"

. Przeglądam raz na 4-5 dni (tak na oko), ponieważ nie lubię oglądać 1 strony nowości... Wolą od razu walnąć sobie maratonik 5-10 stron

.
--------------------
"Umysł, który rozpoznaje sam siebie, jest pełen miłości.
Umysł, który tego nie potrafi, jest pełen przywiązań."
"Akatsuki" amv - http://www.youtub...F0MGCi2kGs
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.