Dodane: 24-11-2009 17:00 -
[Jesli był taki temat to przepraszam i prosze o usunięcie]
Hej co sądziecie to tej stronie czy wam sie ona podoba czy denerwuje?
Zapraszam do dyskusji

Dodane: 24-11-2009 17:08
Strona bardzo fajna, gdyby nie co niektórzy ludzie tam występujący, nie rozumiejący założeń portalu. Czasem demotywatory są zabawne, czasem demotywują, a czasem motywują. Niestety te ostatnie rzadko wydostają się na galerię główną i giną gdzieś w czeluściach portalu. Poza tym jest całkiem spoko.
--------------------
Życie nie jest dobre ani złe - jest takie, jakie wierzymy, że jest.
AIZEN-SAMA-CHAN! <3

Dodane: 24-11-2009 17:12
tia było by spoko,gdyby nie ten serwer co w ogóle go nie ma,lagi są astronomiczne a czasami prawie w ogóle ta strona nie działa,ale ogółem jest fajnie tylko że dzieci się nauczyły to obsługiwać i dodają demoty jaka to tibia jest fajna,albo Dragon bul najlepsza bajka na świecie itp,
dobrze wam radzę nigdy nie przeglądajcie poczekalni xd

Dodane: 24-11-2009 17:42
Ja tam nie jestem jakiś wielkim fanem tej witryny, ale czasami mam okazję na nią zaglądnąć. Przeważnie nigdy sam osobiście, częściej raczej jak jestem z kimś i ktoś przegląda, albo jak ktoś linknie mi dany obrazek. Ogólnie niektóre z demotów zabijają humorem, stronkę traktuję raczej pozytywnie, bo momentami można w niej natrafić na coś naprawdę fajnego.
--------------------

Dodane: 24-11-2009 18:38
Ja ją odwiedzam jak już poważnie się nudzę xD ale często ktoś, gdzieś podeśle jakiś zabawny demot i można się pośmiać

chociaż zdarzają się demoty bez sensu to jednak dla poprawy humoru można sobie zerknąć
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 24-11-2009 18:46
Ja mam podobnie ja moi przedmówcy nie mam czasu na oglądanie, ale kliknę jak ktoś podeśle mi link

. Mam w klasie kilku fanatyków tej strony, którzy znają wszystkie demoty na pamięć xDD.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 24-11-2009 19:21
Klikam jak mi ktoś dostarczy link i powie, że fajne xD Co do samych demotywatorów to jakieś mocne to nie jest ;P Dużo jest idiotycznych obrazków, na które nawet nie opłaca się tracić czasu
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 24-11-2009 19:25
Ja zaglądam jak mi ktoś da linka bo samemu szukać po prostu za długo, poza tym jak już wspomniane było stronka lubi sie wieszać..
Zresztą mamy tu nawet fana tej strony..nie Rocky?xD
--------------------

Dodane: 24-11-2009 19:25
--------------------
MoJe ŻyCiE
mOjA fRaJdA ;D
"
Szacunek dla wszystkich ludzi, dzięki którym świat się nie nudzi.
"

Dodane: 24-11-2009 19:48 -
Nie no stronka wymiata xD Nieraz się popłakałem przy niej ze śmiechu

Choć niektóre są dołujące, ale jak sama nazwa tej strony wskazuje to 'Demotywatory' no i zdarzają się 'Motywatory', lecz są też takie z ciętą ripostą o rzeczywistości.
I znalazłem coś związanego z DB, link:
http://demotywato...9650/16-15
--------------------

Dodane: 24-11-2009 19:56
Ja na tą stronę nie wchodzę, ale jak ktoś podeśle linka na sb top wejdę i zobaczę. Jak dla mnie pomysł na witrynę dobry. Jedne demoty są lepsze, drugie gorsze, jak się trafi.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 24-11-2009 20:10
Moja ulubiona strona xDD Jak kiedyś nazywałam się dzieckiem youtube'a, to teraz jestem dzieckiem demotów xDD Jeszcze wcześniej to trochę był burdel, bo każdy mógł komentować i oceniać, a teraz tak nie ma i jest lepiej. Ale prawda, że niektórzy nie rozumieją założeń tej strony - to nie ma być śmieszny obrazek z podpisem, tylko zwykły obrazek z podpisem (de)motywującym (bo i motywatory się zdarzają i to całkiem fajne), lub z ciętą ripostą komentującą rzeczywistość
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 24-11-2009 20:53
Kayleigh90 napisał/a:
Moja ulubiona strona xDD
Wystarczy wejść na SB z tobą to trudno sie tego nie domyślić xD Mnie to aż tak nie rajcuje, chociaż strona fajna. Tak raz na dzień czy dwa wejdę jak mam czas.
--------------------

Dodane: 24-11-2009 21:11
Ja tam w szkole czekam prawie codziennie 1h na autobus to idziemy ekipą na kompy i jak niema co robić to dymotywatory. Czasem idzie się pośmiać. Nawet fajna strona.
--------------------

Dodane: 24-11-2009 21:45
Ja odwiedzam dość często i przeglądam główną xD Czasem demoty są masakrycznie śmieszne. Zdarza się także, że niektórych nie rozumiem... ale nic się nie dzieje, lecę dalej xD Pomysł na stronę jak najbardziej trafiony, ale serwer mogliby mieć lepszy bo nie raz nie idzie wejść na ich stronę :/

Dodane: 24-11-2009 21:54
Kolejna strona, która leży do tych, które odwiedzam codziennie. Ba nawet kilka razy dzienni

Jeżeli mam zły humor to obejrzenie kilku demotów sprawia że mój stan nagle się zmienia. Czasem śmieje się tak że dostaję czkawki xD Przed snem jest to dla mnie obowiązkowa lektura ;]
--------------------

Dodane: 25-11-2009 00:07
A ja ostatnio sobe zaglądam na demoty. Niektóre są kompletnie debilne ale dzięki temu mordka sie zaśmieje czytając i oglądając go

Przydaje sie takie małe oderwanie.
--------------------
"whatever doesn't kill you simply makes you... stranger."

Dodane: 25-11-2009 15:52
Fajna stronka.Kiedyś często tam zaglądałem,teraz jakoś wyleciało mi z głowy i nie pamiętam by obadać nowe demoty.Ostatnio jedynie odwiedzam tą stronkę jak dostane jakiś link.Trzeba uzupełnić braki i w końcu zajrzeć

.

Dodane: 25-11-2009 18:46
Nie wiem czemu ale bardzo rzadko ja odwiedzam

ale czesto widuje demoty bo zawsze ktos podrzuci z dopiskiem "musisz to zaobaczyc!' xD i wtedy ogladam ale sam naprawde rzadko tam bywam a sa niektóre rzeczy ciekawie tam przedstawione i śmieszne ale niektore mnie nie smiesza choc moze to ja nie rozumiem xD
--------------------
-------------------------------

Dodane: 26-11-2009 18:12
Jak dla mnie to ta strona straciła już swój `smaczek`, kiedy była sporadycznie odwiedzana przez większość to była zabawna itp. ale jak teraz się zajrzy chociażby na informatyce na demotywatory, a tam 3/4 klasy mówi `eeee już widziałem` no to już mi się to nie podoba...

Rozumiem raz na jakiś pooglądać, ale nie że codziennie po kilkanaście stron czy coś...
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.