Dodane: 24-11-2009 22:16
Powiem tak niektórzy ludzie są zbyt leniwi i cokolwiek byście nie zrobili to i tak ciąglę będą moieli problemy a przecież wystarczy poszukać 5 min i każdy problem rozwiązany. Jak dla mnie kogoś kto się nawet zna to wszystko jest w jak największym porządku i oby tak dalej. Co do odcinka to taki średni trochę się dzieje ale nie za dużo. I teraz zbliża się część której najbardziej nie lubie czyli ta chora zamiana ciał, ale jakoś pżeżyje.
--------------------
"Nie wiedziałes? Dla niektórych (czyt: dzieci neo, tibi i cs'a) nawet radio ma lagi ;p jak przeszukuje stacje smilies/bigsmile.gif Herbata w szklance ma laga jak ją przechylasz smilies/tongue.gifNawet deszcz ma lagi dlatego pada co chwilkę jakaś kropka a nie strumieniem" piękne

Dodane: 25-11-2009 18:21 -
Dragon Ball Kai jest remekiem Dragon Ball Z. Super jakość i w ogóle. Dobrze, że nie jest ocenzurowane jak w polskiej wersji. Jedynie co mi się nie podobało to ocenzurowana walka z Radimem, gdzie Songo poświęca swoje życie. Skoro ma się lać krew to niech już się leje. To w końcu manga dla dorosłych

Dodane: 25-11-2009 19:27
racja odcinek calkiem niezly ale z tego co widzialem z zapowiedzi to nastepny moze byc calkiem ciekawy oczywiscie wiem co bedzie sie dzialo bo obejzalem calego db po pare razy ale i tak to spotkanie songa z freeza cos mi sie wydluza...
--------------------
Whan you want something very hard you found it!

Dodane: 25-11-2009 22:00
No w końcu to co lubię xD. Frezer wkracza do akcji

. No ale jeszcze odcinek się z Ginyu pomęczymy, ale jakoś się wytrwa

. Co najlepsze to przed nami.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 26-11-2009 17:11 -
Ten odcinek był odrobinę przegadany, ale co zrobić. W każdym razie tempo nie było najszybsze, następne odcinki zapowiadają się naprawdę miodnie. xD
Mam tylko małą sugestię co do napisów z tego odcinka. Ikar, jak na mój gust, to w tym odcinku były wyświetlane nieco za małą czcionką. Tak jak w poprzednim odcinku napisy było fajnej moim zdaniem wielkości, tak teraz były trochę zbyt małe.
--------------------

Dodane: 26-11-2009 17:14
Tak nie wiem czemu mi takie małe wyszły, już upnąłem odcinek z napisami kiedy zauważyłem że właśnie jest taka mała czcionka więc postanowiłem że poprawie dopiero za tydzień kiedy wyjdzie odcinek animeclipse.

Dodane: 29-11-2009 19:27
Hmmm.... widzę, że nadal nie ma odcinka 34... ;/ co tak długo go nie ma ? Chociaż bez napisów, ale żadnego ? ;/

Dodane: 29-11-2009 19:30 -
Niestety to nie nasza wina, nie ma jeszcze rawa dostępnego w sieci na trakerach. Po prostu ktoś sobie chyba olał wstawienie kaia dzisiaj, albo dzisiaj nie wyszedł, w co wątpię..
EDIT: w tamtym tygodniu dopiero o 20 się RAW pojawił. Więc jak widzicie, wszystko zmierza ku gorszemu jak narazie. Wcześniej pięknie o 3 w nocy już były raw'y a teraz lipa.

Dodane: 29-11-2009 19:35
Wyszedł

ale taka wersja ze szkoda gadać

rozdzielczość 848x480 i dodatkowo format rmvb
![[umarl] [umarl]](/templates/emoty/umarl.png)
no nic trzeba czekać aż wrzucą normalnego rawa, cierpliwości
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 29-11-2009 19:56
Tak, rmvb 144 mb, to już dawno o tym wiem, ale za 144MB taka jakość że śmiać się chce? Dodatkowo na jedyny odcinek w sieci powinien mieć x5 więcej seedów niż zwykle, a mniej ma niż ostatnie.
--------------------

Dodane: 30-11-2009 17:27
Mam pytanko czy odcineczek będzie w avi i zmniejszą wagą? Ponieważ waży prawie 200mb i jest dla mnie i pewnie jeszcze pewnej ilości osób "niemożliwy" do pobrania, oraz wg. mnie rozdzielczość jest taka dziwna, a napisy są malutkie ;/ czy będzie coś w tej sprawie jeszcze robione, ewentualnie jakiś programik do konwentracji mp4 -> avi.
z innej beczki:
1. czy odcinek 15 będzie w avi?
2. czemu w 1 odcinku kaia tłumaczenie jest od około 7 minuty?
--------------------

Dodane: 30-11-2009 17:53
Na wszystkie twoje pytania już padły odpowiedzi wystarczy że przeczytasz poprzednie posty.
- prawdopodobnie wszystkie odcinki będą w mp4, może zrobimy osobną kategorię na odcinki w avi (xvid)
- rozdzielczość jest identyczna jak w poprzednim odcinku więc nie wiem o co ci chodzi
- napisy do pierwszego odcinka zostaną poprawione, ponieważ wszystkie odcinki będą upowane na nowo w lepszej jakości (dużo)
- 200mb przy internecie 512kb (60kb/s) to jest około godziny czasu pobieranie, przy internecie 1mb to jest około 30minut, 2mb około 15minut. To wcale nie jest dużo, zważywszy że odcinek zyskuje na jakości, a już wcześniej były dawane odcinki po 180-190mb więc pytanie jest trochę dziwne
- napisy są malutkie o czym pisałem że nawet nie zauważyłem, a kapnąłem się dopiero jak odcinek już wysłałem na megaupload i że to poprawię w najbliższym czasie.
- nie będzie programu do przerabiania mp4 -> avi dla tego że musiałbym każdemu z osobna tłumaczyć jak przerabiać te odcinki zajęło by mi to więcej czasu i zachodu niż byłyby efekty
Na te i inne pytania są już odpowiedzi, były od dawna tylko nie w jednym poście a rozrzucone po niektórych tematach, głównie dotyczących DBKai więc nic tylko czytać.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.