Dodane: 22-11-2009 15:05 -
Witam, najnowszy odcinek Dragon Ball Kai, o numerku 33, pojawił się już na stronie, w wersji RAW, przepraszamy za opóźnienia, jednak były spowodowane tym, że odcinek pojawił się dość późno w sieci. Zapraszam do obejrzenia, a po obejrzeniu odcinka, do komentowania.
Odcinek dostępny w tym artykule:
http://dbpolska.n...ll_kai/33/
--------------------

Dodane: 22-11-2009 16:35
fajny odcinek, a co najlepsze pokazali jak freezer urywa rękę nailowi, a w polskiej wersji to ucieli

Dodane: 22-11-2009 16:39
Hmm. Mi się nie otwiera nie wiem czemu. Można prosić bezpośredni link do mu? Bo te okienko się ładuje i ładuje i się załadować nie może.

Dodane: 22-11-2009 16:44
To zacznij korzystać z normalnej przeglądarki pokroju firefox, chrome, opera, safari, czy miliona innych które w przeciwieństwie do ie (internet expolorer) poprawnie interpretują języki sieci. Sprawdzałem w firefoxie, chrome, operze i działa. Przestań hamować rozwój sieci, zacznij korzystać z nowoczesnych przeglądarek.

Dodane: 22-11-2009 16:48
Ale przypał zrobiłeś kolego (zresztą już nie pierwszy raz). Akurat kożystam z opery więc pozdrawiam cię i te twoje zaczepy o wszystko jakby ci coś sie złego w dziecinstwie stało. Zamiast naskakiwać o nic mógłbyś dać tego linka o którego proszę.

Dodane: 22-11-2009 16:48
Ma racje. Nie odtwarza sie wogole. Ani nie można ściągnąć ani obejrzeć. Tak samo na necie nie można znaleźć

Dodane: 22-11-2009 16:50
Nikt tutaj linku ci takiego nie da, bo akurat się tak składa, że pytałem się paru osób na tlenie i shoucie i wszystkim działa, przez chwile jest białe tło, a po chwili pojawia się odcinek.
--------------------

Dodane: 22-11-2009 16:51
Nie rozumiem czemu nie chcesz dać tego linka? Jak to mi zadziała to i tak bym mógl ten link sobie wziąć więc... A mi się nic nie pokazuje tylko krzyżyk do zamknięcia.

Dodane: 22-11-2009 16:59
Ludzie dobijacie mnie psychicznie, jesteście koszmarni, macie problemy, a nawet nie potraficie sobie z nimi poradzić.. Dosłownie ręce opadają screen:
http://images.dbp...um/kai.jpg co to? Działa? Jacie jestem czarodziejem
Zacznijcie szukać błędów i problemów u siebie, a nie wymagacie cudów, od ludzi, którym działa.
--------------------

Dodane: 22-11-2009 17:01 -
Rzeczywiście na operze i IE nie śmigało a na firefoxie poszlo. Dziwne bo tydzien temu ogladalem na operze...

Dodane: 22-11-2009 17:01
może dlatego nie działa, że mam opere ;p inni pewnie też... ale link by się przydał do ściągnięcia xd

Dodane: 22-11-2009 17:06 -
Do pobrania jeszcze niema, chyba to logiczne, bo już kilkanaście razy wszędzie pisałem, nie pobiera się po kliknięciu w link? Sprawdź w strefie plików czy jest..
--------------------

Dodane: 22-11-2009 17:35
Do niedowiarków, bo widzę że macie coś a nie potraficie z tego korzystać link:
http://images.dbp...online.png i proszę nie mówicie mi że jestem czarodziejem. Podstawowa zasada, jak się ma operę to się ustawia cache przeglądarki bo strasznie ssie i przykładowo jesteś zalogowany, wchodzisz na podstronę i się okazuje że nie jesteś zalogowany. Ustawienia -> ustawienia zaawansowane -> historia -> sprawdzaj obrazy: zawsze, sprawdzaj dokumenty: zawsze.

Dodane: 22-11-2009 18:05
Mi tam wszyściutko ładnie śmiga

odcinek jak to zwykle żadnych nowości, w końcu widziałem Zetkę ze 3 razy xD no ale cieszy fakt ze nie ma aż tak strasznej cenzury

pokazali urwanie ręki, jestem ciekaw ile krwi będzie przy przecięciu Frezera na pół
No i nowy Eyecatcher fajny
Walka z Frezerem rozpocznie się gdzieś tak w 36 epku.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 22-11-2009 18:30
Mnie bardzo podobał się początek odcinka i moment potyczki Naila , reszta taka sobie bez napisów , niestety jestem rozczarowany bo myślałem że gdzieś w połowie Ginyu przejmie ciało bohatera , mogli skrócić lub wyciąć te historyjkę z dinozaurami .

Dodane: 22-11-2009 18:44

Dodane: 22-11-2009 18:47
Przejęcie ciała Son Goku, przez Ginyu będzie dopiero w następnym odcinku, o czym świadczy tytuł kolejnego epa
Wiadomość doklejona:Ta wersja jest kiczowata i to strasznie, pobrałem ją po 13 i zanim dodamy do downloadu to jednak poczekamy na wersję w avi bądź mkv czy mp4.
--------------------

Dodane: 22-11-2009 20:03
Boban napisał/a:
Mnie bardzo podobał się początek odcinka i moment potyczki Naila , reszta taka sobie bez napisów , niestety jestem rozczarowany bo myślałem że gdzieś w połowie Ginyu przejmie ciało bohatera , mogli skrócić lub wyciąć te historyjkę z dinozaurami .
Nie mogli, bo historyjka z dinozaurami znajduje się w mandze, a jak wiadomo Kai to to samo co manga.
Co do odcinka to... nie lubię go, bo Goku stracił (jeszcze nie, ale w następnym odcinku) straci ciało

Jeśli DB Kai ma zawierać wszystkie sagi DBZ to nie wiem, czy twórcy zamknął się w 150 epkach nawet... Cóż, czas pokaże, a póki co nie mogę się doczekać walki z Freezą (tak wiem, powtarzam się ^^)
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 22-11-2009 20:11
Odcinek spoko i walka Frezera z Nailem i Songa z Ginyu. Cenzura jest ale nie tak straszna jak w polskiej wersji, ale i tak miło się oglądało.

Dodane: 22-11-2009 21:01
Odcinek spoko ale spodziewłem sie troche szybszej akcji. Jak tak dalej pójdzie to będzie napewno ponad 100 odcinków>
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.