index >
Portal
Temat: Portal: Dlaczego piszesz na forum?

Dodane: 15-11-2009 11:32 -
Ten temat jak i reszta z tego tygodnia usunęła się, więc przywracam mój temacik

. Co was skłoniło do pisania na forum, mama wam kazała, czy może tematy was zaciekawiły i postanowiliście tutaj zostac

. Więc jak to było?
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 15-11-2009 11:37
hm...
fajne temety, inteligentni ludzie i miłość do Anime!
wszystko to uzależnia od tego forum...
--------------------
...Love is a force
you can't control...

Dodane: 15-11-2009 11:40
Ja tam częściej lubię czytać posty niż pisać xD Na tym forum piszę,bo są ciekawe tematy i spoko ludzie xD Często w tematach można się pośmiać,ale także dowiedzieć się czegoś interesującego.
--------------------

Dodane: 15-11-2009 12:02
Chyba brak zajęcia xD Pewnego pięknego dnia nie miałem co robić także sobie tak pomyślałem o czymś wspaniałym i przypomniało mi się Dragon Ball. Wpisałem w gugle DB i wyskoczyło DBPolska.net od tamtej chwili zostalem i macie przeje... xDD
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 15-11-2009 12:18
Mi mama każe spamić... niestety

xDDDDD
Dlaczego pisze ? sam nie wiem,, początkowo z nudów, potem zaciekawili mnie ludzie tutaj i ich poglądy a teraz po prostu lubię tutaj pisać i wyrażać swoje zdanie na różne tematy
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 15-11-2009 12:24
piszę dlatego,że tu pojawiają się naprawdę fajne,a nawet zaskakujące tematy,na które nawet bym nie wpadła. też sobie po prostu jakieś niespełna dwa lata temu przypomniałam o DB i wpisałam w wyszukiwarkę,pojawił się link do tej stronki. przeczytałam kilka tematów,obczaiłam co i jak,no i tak zostało

cieszę się,że pomimo dorosłego wieku,miłość do anime a zwłaszcza do DB trwa i trwa nadal...

Dodane: 15-11-2009 12:28
Mi mama każe spamić... niestety xDDDDD
Stoi nad toba i krzyczy "pisz jeszcze! bo nie bedzie obiadu!!" a ty "mamo ale ja juz nie moge
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
!" xDD zastanów sie czy czasami nie jest oplacana przez Blacka lub Ikara xDD
Ale do tematu

ja pisze na forum dla tego ze moge tutaj wyrazic swoje zdanie na wiele tematów i pogadac a czasami posprzeczac sie z fajnymi ludzmi

i tyle aaa no i pisze jeszcze zeby mnie nie usuneli z sb xDD
--------------------
-------------------------------

Dodane: 15-11-2009 13:43
Jak dla mnie jest to spora frajda, ale także w pewnym sensie się rozwijam, co rusz poznaje nowych ludzi ich charaktery, poglądy dzięki czemu zyskuje większy światopogląd, nie wspominając o jakości pisanych prac
--------------------

Dodane: 15-11-2009 13:50
Mi dzięki temu lepiej idzie ortografia, i wymyslanie historii oraz składanie sensownych wypowiedzi..
Zacząłem bo nie miałem co robic, napisałem raz potem drugi trzeci, i reszta sama się potoczyła..
--------------------

Dodane: 15-11-2009 13:55
Dlaczego pisze na forum? Moja historia zaczęła się od przypomnienia sobie o DB i przejścia z innego forum o właśnie tym anime, na ten. Bo w końcu jak tu nie trafić, pierwsza strona w google

. Wszedłem z ciekawości, co to jest i tak jak szybko mnie z tamtej strony wylali to na tej jestem xD. Są ciekawi ludzie których nigdzie indziej nie spotkam, ciekawe tematy i wiele się tu nauczyłem i dowiedziałem.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 15-11-2009 14:08
Głównie z nudów.. jak się ściąga odcinek to na moim internecie nie moża za bardzo wtedy "Poszaleć" xD

Dodane: 15-11-2009 17:19
Czemu tu piszę ? Bo tu po prostu lubię ! xD Jest to dla mnie przyjemność a nie jakiś obowiązek.

Nieraz nie mam czasu czy ochoty, ale to rzadkość, zawsze znajduję trochę czasu na te kochane forum.

Poznałem tu wielu ludzi, wielu rzeczy się dowiedziałem, podszkoliłem się z ortografii, piszę mądrzejsze i głębsze prace na polskim.

Same plusy. xD

Dodane: 15-11-2009 17:29
Lubię i tyle !

.Ciekawe tematy,fajni ludzie czego chcieć więcej.Z czasem dbp potraktowałem jak miejsce do którego muszę zajrzeć codziennie i tak też jest.Nie żałuję żadnej chwili tu spedzonej

.

Dodane: 15-11-2009 17:39
Ja piszę, bo są wporzo ludzie i niemam co robić. Najczęściej czytam posty i jeśli ktoś wyraził już moje poglądy na dany temat to po prostu nie pisze. Jest to jedno z moich ulubionych forum. Znajduje tu odpowiedź na każde dręczące mnie pytanie jak i te, których odpowiedzi chcę znać tylko z ciekawości. Właśnie dlatego lubię pisać na tym forum.

Dodane: 16-11-2009 04:59
Czemu tu piszę ? Bo tu po prostu lubię ! xD Jest to dla mnie przyjemność a nie jakiś obowiązek.

Nieraz nie mam czasu czy ochoty, ale to rzadkość, zawsze znajduję trochę czasu na te kochane forum.

Poznałem tu wielu ludzi, wielu rzeczy się dowiedziałem, podszkoliłem się z ortografii, piszę mądrzejsze i głębsze prace na polskim.

Same plusy. xD
Nic dodać, nic ująć
--------------------
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 16-11-2009 07:48
A ja tu piszę bo...

Od zawsze Dragon Ball to moje anime, na którym się wychowałem więc ciągle o nim wspominam

a teraz kiedy jest DB KAI to zacząłem pisać na forum by jakoś ten czas mi miło leciał gdy nie mam co zbytnio robić

więc w sumie piszę tu z nudów
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
I teraz tak zostało... jak mam czas to wejdę... poczytam o różnych tematach i czasami sam coś napiszę

I jest fajnie i miło bo są tu naprawdę spookoo ludzie
--------------------
こんにちは私はバイオレット午前
" 急いでゆっくりと
"
Zarabiaj przez internet !
Wszystko za darmo ! Więcej info... pisz na PW

Dodane: 18-11-2009 20:16
No więc ja trafiłem tutaj z nudów i z zaciekawienia.Lubie także Dragon ball i pewnie także dlatego tu jestem.

Dodane: 13-12-2009 21:05
Sam, nie wiem. Na początku zauważyłem, że jest tu po prostu miło. Więc też zacząłem pisać. Potem dowiedziałem się o GAU i postanowiłem spamić jeszcze więcej. No i w końcu dostałem się do aktywnych. Teraz piszę, żeby dawać przykład innym userom, no i żeby mnie nie wywalili. Brak zajęcia również się do tego przyczynia. No i oczywiście dobrze się przy tym bawię. To jest chyba najważniejsze co mnie przy tym forum utrzymuje
--------------------

Dodane: 14-12-2009 21:31
Oglądam Dragon Balla od lat.. i chciałbym się z Wami podzielić wiedzą oraz interpretacją tego co wiem. ;]
Chociaż mam mało czasu to będę się starał przebywać na tym fajnym forum.
pzdr all

Dodane: 14-12-2009 21:42
No więc ja zaczęłem pisać bo dość miałem juz enty raz czytać regulamin i artykuły a w oko wpadł mi temat w którym miałem to i owo do powiedzenia i to własnie w tym temacie była moja pierwsza kłótnia którą zakończył chyba nawet Carl

I się wciągnąłem, potem zobaczyłem, że jest tu coś takiego jak elita czyli sb do którego chciałem dołączyć co kosztowało mnie 3 lodówki i 4 komputery których black jeszcze na szczęscię nie odebrał mi xD Pisanie spodobało mi się jeszcze bardziej aż nadszeł moment w którym odechciało mi sie pisać w takich ilościach jak wcześniej, przez dłuższy czas było moze po 1 post dziennie, niedawno miałem zryw i znowu dużo postów a teraz prawie nic, gupia szkoła, szlaban na kompa itd xD ogólnie rzecz ujmując lubię pisać, pozwoliło mi to rozwinąć ową zdolność jak i poszerzyć słownictwo którym operuję. I wszystko dzięki dwóm przydupasom z gubina xDDDDDD
--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D
Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.