Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:25
OnLine: 33, statystyki
index > Portal
Temat: Portal: Dlaczego piszesz na forum?
Dodane: 15-11-2009 11:32 - Edytowane przez by_black dnia 22-09-2011 16:08
#olek_mi - user - max%
Ten temat jak i reszta z tego tygodnia usunęła się, więc przywracam mój temacik :d . Co was skłoniło do pisania na forum, mama wam kazała, czy może tematy was zaciekawiły i postanowiliście tutaj zostac ;) . Więc jak to było?

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 15-11-2009 11:37
#aniontko - user - 60%
hm...
fajne temety, inteligentni ludzie i miłość do Anime! :)
wszystko to uzależnia od tego forum... :)

--------------------
...Love is a force
you can't control...
Dodane: 15-11-2009 11:40
#Butek1 - user - 70%
Ja tam częściej lubię czytać posty niż pisać xD Na tym forum piszę,bo są ciekawe tematy i spoko ludzie xD Często w tematach można się pośmiać,ale także dowiedzieć się czegoś interesującego.

--------------------
Dodane: 15-11-2009 12:02
#C@rL - user - 100%
Chyba brak zajęcia xD Pewnego pięknego dnia nie miałem co robić także sobie tak pomyślałem o czymś wspaniałym i przypomniało mi się Dragon Ball. Wpisałem w gugle DB i wyskoczyło DBPolska.net od tamtej chwili zostalem i macie przeje... xDD

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 15-11-2009 12:18
#Darknes - user - max%
Mi mama każe spamić... niestety :| xDDDDD

Dlaczego pisze ? sam nie wiem,, początkowo z nudów, potem zaciekawili mnie ludzie tutaj i ich poglądy a teraz po prostu lubię tutaj pisać i wyrażać swoje zdanie na różne tematy :p

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 15-11-2009 12:24
#mardi33 - user - 30%
piszę dlatego,że tu pojawiają się naprawdę fajne,a nawet zaskakujące tematy,na które nawet bym nie wpadła. też sobie po prostu jakieś niespełna dwa lata temu przypomniałam o DB i wpisałam w wyszukiwarkę,pojawił się link do tej stronki. przeczytałam kilka tematów,obczaiłam co i jak,no i tak zostało :) cieszę się,że pomimo dorosłego wieku,miłość do anime a zwłaszcza do DB trwa i trwa nadal... ;)

Dodane: 15-11-2009 12:28
#malpex - user - max%
Mi mama każe spamić... niestety xDDDDD

Stoi nad toba i krzyczy "pisz jeszcze! bo nie bedzie obiadu!!" a ty "mamo ale ja juz nie moge [placze] !" xDD zastanów sie czy czasami nie jest oplacana przez Blacka lub Ikara xDD

Ale do tematu :p ja pisze na forum dla tego ze moge tutaj wyrazic swoje zdanie na wiele tematów i pogadac a czasami posprzeczac sie z fajnymi ludzmi ;) i tyle aaa no i pisze jeszcze zeby mnie nie usuneli z sb xDD

--------------------

-------------------------------

Dodane: 15-11-2009 13:43
#by_black - systemadmin - max%
Jak dla mnie jest to spora frajda, ale także w pewnym sensie się rozwijam, co rusz poznaje nowych ludzi ich charaktery, poglądy dzięki czemu zyskuje większy światopogląd, nie wspominając o jakości pisanych prac :)

--------------------
Dodane: 15-11-2009 13:50
#Konrad - user - 90%
Mi dzięki temu lepiej idzie ortografia, i wymyslanie historii oraz składanie sensownych wypowiedzi.. :p

Zacząłem bo nie miałem co robic, napisałem raz potem drugi trzeci, i reszta sama się potoczyła.. :p

--------------------

Dodane: 15-11-2009 13:55
#Bociak - user - max%
Dlaczego pisze na forum? Moja historia zaczęła się od przypomnienia sobie o DB i przejścia z innego forum o właśnie tym anime, na ten. Bo w końcu jak tu nie trafić, pierwsza strona w google ;) . Wszedłem z ciekawości, co to jest i tak jak szybko mnie z tamtej strony wylali to na tej jestem xD. Są ciekawi ludzie których nigdzie indziej nie spotkam, ciekawe tematy i wiele się tu nauczyłem i dowiedziałem.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 15-11-2009 14:08
#pixnT - user - 0%
Głównie z nudów.. jak się ściąga odcinek to na moim internecie nie moża za bardzo wtedy "Poszaleć" xD

Dodane: 15-11-2009 17:19
#enigma - user - max%
Czemu tu piszę ? Bo tu po prostu lubię ! xD Jest to dla mnie przyjemność a nie jakiś obowiązek. :p Nieraz nie mam czasu czy ochoty, ale to rzadkość, zawsze znajduję trochę czasu na te kochane forum. :d Poznałem tu wielu ludzi, wielu rzeczy się dowiedziałem, podszkoliłem się z ortografii, piszę mądrzejsze i głębsze prace na polskim. :d Same plusy. xD

Dodane: 15-11-2009 17:29
#Pepe - user - max%
Lubię i tyle ! :d .Ciekawe tematy,fajni ludzie czego chcieć więcej.Z czasem dbp potraktowałem jak miejsce do którego muszę zajrzeć codziennie i tak też jest.Nie żałuję żadnej chwili tu spedzonej :p .

--------------------
iSayumi
Dodane: 15-11-2009 17:39
#Arti1915 - user - 90%
Ja piszę, bo są wporzo ludzie i niemam co robić. Najczęściej czytam posty i jeśli ktoś wyraził już moje poglądy na dany temat to po prostu nie pisze. Jest to jedno z moich ulubionych forum. Znajduje tu odpowiedź na każde dręczące mnie pytanie jak i te, których odpowiedzi chcę znać tylko z ciekawości. Właśnie dlatego lubię pisać na tym forum. :d

Dodane: 16-11-2009 04:59
Czemu tu piszę ? Bo tu po prostu lubię ! xD Jest to dla mnie przyjemność a nie jakiś obowiązek. :p Nieraz nie mam czasu czy ochoty, ale to rzadkość, zawsze znajduję trochę czasu na te kochane forum. :d Poznałem tu wielu ludzi, wielu rzeczy się dowiedziałem, podszkoliłem się z ortografii, piszę mądrzejsze i głębsze prace na polskim. :d Same plusy. xD

Nic dodać, nic ująć :d

--------------------

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 16-11-2009 07:48
#FioleK18 - user - 20%
A ja tu piszę bo... :p Od zawsze Dragon Ball to moje anime, na którym się wychowałem więc ciągle o nim wspominam :) a teraz kiedy jest DB KAI to zacząłem pisać na forum by jakoś ten czas mi miło leciał gdy nie mam co zbytnio robić :p więc w sumie piszę tu z nudów [wesoly] I teraz tak zostało... jak mam czas to wejdę... poczytam o różnych tematach i czasami sam coś napiszę :d I jest fajnie i miło bo są tu naprawdę spookoo ludzie [szeroki]

--------------------
こんにちは私はバイオレット午前

" 急いでゆっくりと "

Zarabiaj przez internet ! Wszystko za darmo ! Więcej info... pisz na PW ;)
Dodane: 18-11-2009 20:16
No więc ja trafiłem tutaj z nudów i z zaciekawienia.Lubie także Dragon ball i pewnie także dlatego tu jestem.

Dodane: 13-12-2009 21:05
#Karolex - user - 90%
Sam, nie wiem. Na początku zauważyłem, że jest tu po prostu miło. Więc też zacząłem pisać. Potem dowiedziałem się o GAU i postanowiłem spamić jeszcze więcej. No i w końcu dostałem się do aktywnych. Teraz piszę, żeby dawać przykład innym userom, no i żeby mnie nie wywalili. Brak zajęcia również się do tego przyczynia. No i oczywiście dobrze się przy tym bawię. To jest chyba najważniejsze co mnie przy tym forum utrzymuje :)

--------------------
Dodane: 14-12-2009 21:31
#gbr - user - 10%
Oglądam Dragon Balla od lat.. i chciałbym się z Wami podzielić wiedzą oraz interpretacją tego co wiem. ;]

Chociaż mam mało czasu to będę się starał przebywać na tym fajnym forum.
pzdr all ;)

Dodane: 14-12-2009 21:42
#Mattiz - user - 90%
No więc ja zaczęłem pisać bo dość miałem juz enty raz czytać regulamin i artykuły a w oko wpadł mi temat w którym miałem to i owo do powiedzenia i to własnie w tym temacie była moja pierwsza kłótnia którą zakończył chyba nawet Carl :d I się wciągnąłem, potem zobaczyłem, że jest tu coś takiego jak elita czyli sb do którego chciałem dołączyć co kosztowało mnie 3 lodówki i 4 komputery których black jeszcze na szczęscię nie odebrał mi xD Pisanie spodobało mi się jeszcze bardziej aż nadszeł moment w którym odechciało mi sie pisać w takich ilościach jak wcześniej, przez dłuższy czas było moze po 1 post dziennie, niedawno miałem zryw i znowu dużo postów a teraz prawie nic, gupia szkoła, szlaban na kompa itd xD ogólnie rzecz ujmując lubię pisać, pozwoliło mi to rozwinąć ową zdolność jak i poszerzyć słownictwo którym operuję. I wszystko dzięki dwóm przydupasom z gubina xDDDDDD

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online