Dodane: 24-11-2009 18:39
Mi już filmiki w HD tnie ale kompa na lato wymienię. Lecz radiówki 512 tak szybko już nie. To fajna i przydatna opcja tylko nam sie nie podoba by żyjemy w Polsce a wiadomo jaki tutaj internet jest...
--------------------

Dodane: 24-11-2009 19:22
Mi to obojętne, bo zostanę przy kiepskiej jakości na YT bo już teraz potrafi mi się zwieszać mam 1Mb/s i będzie mi musiało wystarczyć..Samo umożliwienie to dobry pomysł, ale mnie na razie nie dotyczy..
--------------------

Dodane: 26-11-2009 17:17
JCD napisał/a:
Mi już filmiki w HD tnie ale kompa na lato wymienię. Lecz radiówki 512 tak szybko już nie. To fajna i przydatna opcja tylko nam sie nie podoba by żyjemy w Polsce a wiadomo jaki tutaj internet jest...
I wszystko jasne. W Polsce żeby mieć szybki internet, to trzeba wydać na prawdę grubą kasę, a z tego co mi wiadomo, to w innych krajach jest dużo taniej, wiec im takie coś jest na pewno na ręke.

Dodane: 30-11-2009 20:01
Cieszę się, że You Tube dorobiło się wersji full hd. Dosyć często oglądam niezbyt długie filmiki w jakości High Definition. Ta opcja sprawi oglądanie jeszcze bardziej komfortowym. Widać, że ten serwis idzie w dobrą stronę, i pomaga mu w tym Google.
--------------------

Dodane: 03-12-2009 17:17
Co mi po tym, że Youtube będzie w fullhd skoro nie wiem dokładnie czy moja matryca będzie odbierać taki obraz. Dla mnie wystarczą zwykła rozdzielczość, ale dobrej jakości
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.