Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:25
OnLine: 33, statystyki
index > Technologia > Internet
Temat: YouTube: Filmy w FullHD
Dodane: 24-11-2009 18:39
#JCD - user - max%
Mi już filmiki w HD tnie ale kompa na lato wymienię. Lecz radiówki 512 tak szybko już nie. To fajna i przydatna opcja tylko nam sie nie podoba by żyjemy w Polsce a wiadomo jaki tutaj internet jest...

--------------------

Dodane: 24-11-2009 19:22
#Konrad - user - 90%
Mi to obojętne, bo zostanę przy kiepskiej jakości na YT bo już teraz potrafi mi się zwieszać mam 1Mb/s i będzie mi musiało wystarczyć..Samo umożliwienie to dobry pomysł, ale mnie na razie nie dotyczy..

--------------------

Dodane: 26-11-2009 17:17
#enigma - user - max%
JCD napisał/a:
Mi już filmiki w HD tnie ale kompa na lato wymienię. Lecz radiówki 512 tak szybko już nie. To fajna i przydatna opcja tylko nam sie nie podoba by żyjemy w Polsce a wiadomo jaki tutaj internet jest...

I wszystko jasne. W Polsce żeby mieć szybki internet, to trzeba wydać na prawdę grubą kasę, a z tego co mi wiadomo, to w innych krajach jest dużo taniej, wiec im takie coś jest na pewno na ręke.

Dodane: 30-11-2009 20:01
#Karolex - user - 90%
Cieszę się, że You Tube dorobiło się wersji full hd. Dosyć często oglądam niezbyt długie filmiki w jakości High Definition. Ta opcja sprawi oglądanie jeszcze bardziej komfortowym. Widać, że ten serwis idzie w dobrą stronę, i pomaga mu w tym Google.

--------------------
Dodane: 03-12-2009 17:17
#Plastus - user - max%
Co mi po tym, że Youtube będzie w fullhd skoro nie wiem dokładnie czy moja matryca będzie odbierać taki obraz. Dla mnie wystarczą zwykła rozdzielczość, ale dobrej jakości

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online