Dodane: 29-01-2010 01:12
Ten Pink Vejita . Dziwnie wygląda . Chciałeś uzyskać taki efekt ze nie jest podobny do normalnego vegety ? czy po prostu troszku ci nie wyszło ?? .
A co do Beltori to ta kraina fajnie ci wyszła A co do 2 to bajerancko dobrałeś kolory Wygląda Tak Magicznie

.
--------------------
" Człowiek cały czas czegoś słucha, chyba tylko ma przerwę gdy zasypia. "
---------------

Dodane: 29-01-2010 01:25
Przyznam,że Vejita-chan mi nie wyszedł dobrze i nie mam na myśli twarzy, tylko ta zgiętą ręka, wygląda jakby była złamana^^ No ale cóż ćwiczenie czyni miszcza haha
--------------------

Dodane: 29-01-2010 01:31
No racja trzeba trenować ja osobiście cały czas trenuje. Teraz tak się wkręciłem ze nawet zakupiłem sobie Podręcznik Do Rysowania i jestem bardzo zadowolony, jest 125Stron i na każdej ful informacji i Obrazków , bardzo przydatny.
--------------------
" Człowiek cały czas czegoś słucha, chyba tylko ma przerwę gdy zasypia. "
---------------

Dodane: 31-01-2010 23:27
No to się cieszę^^ Ja mam trzy książki poświęcone rysowaniu^^ Dwie z nich to jak rysować mangowe postaci, nie korzystałem z nich zbytnio, ale wczoraj rysując Lunę skorzystałem i nawet mi sie ten rysunek podoba^^
Wiadomość doklejona:A ja ostatnio rysuję obrazki dla kogoś XD takie małe gifciki^^
http://lukaszmuzi...-152213338 http://lukaszmuzi...-152349320 -haha nie przerazić się proszę, osoba, dla której ten obrazek rysowałem chciała właśnie taki, choć ciężko mi się rysowało Gokuh w ciąży XD
Wiadomość doklejona:I kolejny arcik dla kumpeli z jej postacią, nie miała pomysłu co do kolorów^^
http://lukaszmuzi...-152463233
--------------------

Dodane: 31-01-2010 23:34
Już komentowałam ten rysunek z Goku w ciąży, naprawdę, jak dla mnie motyw jest po prostu chory, ale zdaję sobie sprawę, że to dla kogoś ^^ Od strony technicznej to fajnie wygląda
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 01-02-2010 15:07
Dawno tu nie pisałem i przybyło trochę prac.Ten Goku w ciąży to niezła akcja

A z kim on w tej ciąży jest ?

Za to bardzo podoba mi się ten chelenging majin (wydaje mi się że tak można byłoby nazwać ;p ) . Ładne kolory,a i projekt postaci bardzo oryginalny i świetnie wykonany.

Dodane: 01-02-2010 22:39 -
Pepe Gokuh jest w ciąży z Brollym hahaha swoja droga nie pasuje ciąża do faceta nawet kosmity^^ Hehe a ten rogaty Olbaid, bo tak się on zwie, jest krewniakiem Dabury^^ to nie moja postać rysowałem ją dla kumpeli z DA^^ A teraz uwaga, czasem mi się zdarzają wpadki tak jak tu^^
http://lukaszmuzi...-152545309 będę wdzięczny jeśli napiszecie gdzie wg Was jest błąd^^
--------------------

Dodane: 02-02-2010 00:36
Jakie błędy? OK to zaczynam: za mały dekolt, za długa spódniczka i lewa noga za chuda wy kolanie, no i chyba lewa ręka tak jakby miała wykręcony bark(tak mi się zdaje)
--------------------
"Nie wiedziałes? Dla niektórych (czyt: dzieci neo, tibi i cs'a) nawet radio ma lagi ;p jak przeszukuje stacje smilies/bigsmile.gif Herbata w szklance ma laga jak ją przechylasz smilies/tongue.gifNawet deszcz ma lagi dlatego pada co chwilkę jakaś kropka a nie strumieniem" piękne

Dodane: 02-02-2010 01:49
[link] -haha nie przerazić się proszę, osoba, dla której ten obrazek rysowałem chciała właśnie taki, choć ciężko mi się rysowało Gokuh w ciąży XD
łał, pierwszy raz się spotkałam z facetem rysującym mpreg. A przynajmniej wiem to na 100% że zostało to narysowane przez faceta XD Ale i tak spoko narysowane xd
będę wdzięczny jeśli napiszecie gdzie wg Was jest błąd^^
Jak dla mnie kształt twarzy jest charakterystyczny dla facetów, aprzynajmniej ja się przyzwyczaiłam do tego, że kobiety mają trochu inaczej te twarze XD Oprócz tego jest ok, tylko poćwicz nogi... tzn. - górną część nóg XD

Dodane: 07-02-2010 20:07
--------------------

Dodane: 07-02-2010 20:23 -
Postanowiłem odpowiadać po większej liczbie prac, bo odpowiadanie po każdym twoim poście jet spamem. xD Musze przyznać że Goku w ciąży mnie rozwalił.

Co do reszty to jak zwykle ciekawie zrobiona. Sailor, James, Sajren, każda z tych prac jest świetna. Tak na koniec powiem, iż nie do końca wiem czego się doczepiłęś w rysunku z Rokką. Według mnie jest ok.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 13-02-2010 18:07
--------------------

Dodane: 13-02-2010 18:32
Rysunek prawidłowy, z resztą taki dobry jak wszystkie dotychczasowe. xD Mam dla ciebie kolejny szalony pomysł.

Narysuj jakiegoś boćka (tym razem z normalnym dziobem) tylko że z mundurze wojskowym. Czy przyjmiesz wezwanie? xD
--------------------

Dodane: 13-02-2010 19:28
Muahahahahahah a to nawet ciekawy pomysł tyle tyklo czy to ma być "normalny" bocian? czyli ptak w mundurze czy tak jak prędzej go narysowałem?
--------------------

Dodane: 13-02-2010 19:38
Ma być tak jak poprzedni, ale z dłuższym dziobem. Bo jak pokazywałem go innym to mówili że to kaczka.

Zamiast sayańskiej zbroi narysuj mundur i będzie ok. xD Powodzenia.
--------------------

Dodane: 13-02-2010 19:52
Kozackie masz te prace
Jedyne do czego bym się przyczepił z tych nowszych, to w tym rysunku:
http://lukaszmuzi...-153249581 Ta lala z włosami jak Goku ma trochę za długi ogon, jak dla mnie

I przez to, że ma bardzo podobne włosy do Songa, to troszkę faceta przypomia xD
Ale generalnie jest pod ogromnym wrażeniem.
Chylę czoło ^^
--------------------
"Piłka nie jest wszystkim, ale życie bez niej nie miałoby sensu..."

Dodane: 13-02-2010 21:40
Bociak napisał/a:Ma być tak jak poprzedni, ale z dłuższym dziobem. Bo jak pokazywałem go innym to mówili że to kaczka.

Zamiast sayańskiej zbroi narysuj mundur i będzie ok. xD Powodzenia.
No to będę musiał narysować go z profilu żeby nie przypominal kaczki haha no wiem,że wyglądał jak kaczka, ale to tylko dlatego,że nie erysowałem człeko-ptaka haha XD wyzwanie podejme a co^^ najwyzej wyjdzie kaczka hahaah XD
Deny dzięki, Saj wyszła tak bo ten ręcznik tak to spowodował wiedz że ma czym oddychać XD
--------------------

Dodane: 14-02-2010 00:02
dexter86 napisał/a:
Deny dzięki, Saj wyszła tak bo ten ręcznik tak to spowodował wiedz że ma czym oddychać XD
Nie ma sprawy

Wierzę Ci na słowo z tym, że Saj ma sporą objętość klatki... xD To następnym razem narysuj bez ręcznika haha xD
--------------------
"Piłka nie jest wszystkim, ale życie bez niej nie miałoby sensu..."

Dodane: 14-02-2010 00:13 -
dexter86 napisał/a:Mój pierwszy rysunek przedstawiający walkę XD hhaha tym razem walczą moje szalone OC^^ Miłego oglądania życzę^^
http://lukaszmuzi...-153945370 Zaimponowałeś mi tym rysunkiem

Niczego tutaj nie brakuje, proporcje są świetne zachowane, wprost idealne. Pochwalam to że w końcu narysowałeś jakąś scenę walki, aż natchnąłeś mnie żebym też coś narysował
--------------------

Dodane: 18-02-2010 21:05
Przyznam się, że ostatnio trochę się zapuściłem w tym temacie i ogólnie w grafice, więc już nadrabiam zaległości. Co mogłem się po Tobie spodziewać? Oczywiście po raz kolejny udowodniłeś swój prym wśród rysowników na tej stronie. Liczę, że pasji i natchnienia Ci nigdy nie zabraknie i żebyś zawsze nam udostępniał swoje dzieła

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.