Dodane: 23-11-2009 14:28
Nowe rysunki podtrzymują zaje****ość twoich prac

.Tym lepiej,że sa kolorowe,a takie wyglądają fajniej w moim odczuciu.Ten z dedykacją najlepszy,ale ten Vegeta vs. Lukas też dobry.Swoją drogą kto wygrał

?

Dodane: 25-11-2009 23:09 -
Zastanawiam się co powiecie o moim najnowszym rysunku, oczywiście miał mieć zabawny charakter ale czy się to udało ocenicie sami, no i ten rysunek dotyczy kilku,bo aż 11 postaci DB OC, a wpadłem na ten pomysł wczoraj

"Oglądajta, podziwiajta i komentujta"

:
http://lukaszmuzi...-144589101 Wiadomość doklejona:Nie da się ukryć,że to znowu ja

I jak zwykle z kolejnym,świeżym rysunkiem, mam nadzieję,że się spodoba jak reszta moich rysunków
http://lukaszmuzi...-144771150
--------------------

Dodane: 25-11-2009 23:15
Jakie superaśnie wormso-sayanie

podobają mi się i to bardzo skąd ty bierzesz takie pomysły xD Nie no pracki bez dwóch zdań świetne
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 25-11-2009 23:17
Jakbym się cofną w czasie, kiedy to jeszcze grałem w Wormsy. xD Rysunki wyśmienite. Ostatni szczególnie mi się podobał. Umiesz świetnie wyrazić emocje poprzez wyraz twarzy i kształt "robaka".

Twoje prace zawsze mi się podobały, podobają i niech tak zostanie.
--------------------

Dodane: 25-11-2009 23:25
Teraz to mnie powaliłeś, jakimi rozmaitymi pomysłami nas obdarzasz

. Genialne wykonanie tych robaczków i życzę Ci kolejnych niezwykłych pracek

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 25-11-2009 23:41
Ooo świetne robole xD naprade dobry pomysł i jeszcze lepsze wykonanie, ciekaw jestem gdzie wymyslasz takie rzeczy

i oby tak dalej!
--------------------
-------------------------------

Dodane: 27-11-2009 00:16
--------------------

Dodane: 27-11-2009 19:58
Dexter jesteś genialny

. Prościej mowiąc jesteś rysowniczą chlubą naszej strony

. Masz głowę pełną pomysłów, gdy wydaję się że niczym mnie już nie zaskoczysz, to tu ukazują się te wormsy xD. Świetne ci wyszły sayianie - robale

. Teraz tylko ujrzeć tego bociana sayanina, to już byłby pewnie cud xD.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 27-11-2009 20:43
Swietny pomysł z tymi Wormsami. Jesteś niesamowity. Prace jak zawsze super wykonane. Bardzo ładne XD. Widzę, że masz głowę pełną pomysłów. Ciekawe co zaprezentujesz następnym razem .....
--------------------
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 27-11-2009 21:25
Dexter jesteś świetny. Masz po prostu wielki talent. Co prawda wolę styl z rysunku pierwszego, i jest on idealny, perfekcyjny, oszałamiający. Robaczki też niczego sobie, chodź nie przepadam za tym efektem "połysku". Z niecierpliwością czekam na kolejne prace.
--------------------

Dodane: 29-11-2009 00:59
--------------------

Dodane: 29-11-2009 01:12 -
Zarąbiste xD Najbardziej podoba mi się ta poza Lucasa i Vegete wbitego w ziemię jakbyś zrobił Lukasowi dłuższe włosy to by było lepiej;p Co do rysunków jednym słowem super!
--------------------
Już sam nie wiem jak to ma być,
bez was nie mogę a z wami nie
umiem żyć i co ja mam teraz zrobić ?

Dodane: 29-11-2009 01:26
Dragonsyl, jak zauważyłeś, te moje wormsy przedstawiają moje (i nie tylko DB OC) jednym słowem wymyśl postać pasującą do świata DB,nie wiem saiyan,nameczanin, jakis majincostam^^ to wtedy mógłbym narysować takiego robala^^ Dzięki za komentarz^6 A Lukas ma dłuższe troszkę włosy jakbyś nie zauważył są pod kątem co oznacza wiatr
--------------------

Dodane: 29-11-2009 01:30
Wiem to ale jakbyś dorobił mu ogon i dłuższe włosy to by był taki Lucas SSJ4,oczywiście się nie wtrącam tylko proponuję xD
--------------------

Dodane: 29-11-2009 01:59
Wiem,że się nie wtrącasz^^ Ogon mu widać^^ A i tak planuję sobie narysować Lukasa SSJ,SSJ2,SSJ3 i SSJ4
--------------------

Dodane: 29-11-2009 02:07
--------------------

Dodane: 01-12-2009 21:37
--------------------

Dodane: 01-12-2009 23:27
Świetne, wiem że wszyscy to mówią ale masz zarąbistą kreskę

Ten ee nie wiem jak ma na imię

ten pierwszy mięsniak ma trochę przyciasne gatki xDD śmiechowo to wygląda xDD 2 rysunek, świetna mimika twarzy u bohaterów
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 02-12-2009 16:56
Widać że pomysłów masz wiele xD. Nie mozna się z tobą nudzić

. Czy kolorujesz czy nie i tak wszystko fajnie wychodzi

. No pewnie tym bocianem nas rozwalisz, ciebie znając xD.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 04-12-2009 21:25
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.