Dodane: 05-11-2009 20:46
A on się tymi babami obstawił

. Kolejna dobra praca, wykonana tak jak zwykle, ale nie było w nim jakiś nowych elementów których gdzie indziej w twoich rysunkach nie było. Daj się czymś jeszcze zaskoczyć xD.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 05-11-2009 20:52
Praca wykonana perfekcyjnie

hehe
Widać że włożyłeś w to wiele wysiłku i pochłonęło to dużo czasu. Wielki szacunek...
--------------------
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 05-11-2009 22:17 -
Ta flaga polski wciśnięta xD cóż za patriotyzm xDD
Taa... Triko byłby dumny xD
Co do rysunków, to dexter zawsze mówiłem, że prezentujesz niesamowity poziom. Twoje prace są jedyne w swoim rodzaju, a ich klasa jest bardzo wysoka. Gratuluję prac i życzę powodzenia w tworzeniu kolejnych.
--------------------

Dodane: 06-11-2009 00:26
Domo arigato^^ za wszystkie komentarze^^ A teraz rysunek "francja elegancja"-nie no żart^^ Rysunek, który zrobiłem dla Kayleigh90^^ Mam nadzieję,że się spodoba^^
http://lukaszmuzi...-142628143
--------------------

Dodane: 06-11-2009 17:08
No nie wiem jak Kasi ale mi się podoba

fajna laska czy to przypadkiem nie jest Kaśka we własnej osobie ?
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 06-11-2009 17:10
Ja tam już skomentowałam na deviantarcie

Mi tam się baaardzo podoba, choć teraz mam inny kolor włosów, jeśli o to chodzi, ale to mniejsza o to
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 06-11-2009 17:12
hehe fajny rysuneczek fajny ale w moim odczuciu ta pani ma trochę przdługie nogi, mozna by rzec nogi do samej szyi xDD
Pozdrawiam

Dodane: 18-11-2009 13:28
Darknes napisał/a:No nie wiem jak Kasi ale mi się podoba

fajna laska czy to przypadkiem nie jest Kaśka we własnej osobie ?
Darknes to jest jej mangowa wersja^^ Nawet jest w opisie na DA^^
Mattiz a nogi ma dłuigie bo to miał być największy atrybut przy tym rysunku^^ Ma tak samo długie nogi jak dziewczyny z Sailor Moon
Wiadomość doklejona:Ćwiczenie w rysowaniu męskiego ciała ciąg dalszy, choć błędów nie dało się jeszcze uniknąć ^^
http://lukaszmuzi...-143987932 miłego ogladania^^
--------------------

Dodane: 18-11-2009 15:02
Kasia nieźle Ci wyszła

...A ten Vegeta nie mogę powiedzieć, że bardziej mi się podoba, bo dziwnie to może zabrzmieć, więc powiem, że też ładnie go narysowałeś

. Tylko brakuje mu dwóch rzeczy na klacie...
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 18-11-2009 15:17
No dwa ostatnie rysunki rulez.Słusznie Olek zauważył,że coś na klacie brakuje xD.Jeszcze tylko skomentuje ten 'stary' rysunek z całą ekipą.Perfekcyjny

.

Dodane: 18-11-2009 16:22 -
olek_mi napisał/a:Kasia nieźle Ci wyszła

...A ten Vegeta nie mogę powiedzieć, że bardziej mi się podoba, bo dziwnie to może zabrzmieć, więc powiem, że też ładnie go narysowałeś

. Tylko brakuje mu dwóch rzeczy na klacie...
Olek_mi a gdzie Ty Bejitę widzisz? Czytajcie też czasem opisy^^ Bejite długo juz nie rysowałem

tak czy inaczej domo arigatou gozaimasu
Podobnie jest z tym rysunkiem, ta postać nazwya się Gothax i nie znajdziecie jej w żadnym anime, rysunek dla kolegi z DA to jego DB OC czyli DRAGON BALL ORIGINAL CHARACTER-to tak dla wyjaśnienia^^
Oto on:
http://lukaszmuzi...-142951447
--------------------

Dodane: 19-11-2009 09:16
Chłopie Ty masz wielki talent!!! Szacunek dla Ciebie!!! Chciałbym zobaczyc w Twoim wykonaniu jakąś postac z Dragon Balla... NP. Piccolo albo Freezera ;]
Jeszcze raz wielki szacun

Dodane: 21-11-2009 00:31 -
--------------------

Dodane: 21-11-2009 14:24
Ale dawka świeżych pracek

. Namiociki się zachciało rysować, co? xDD To może w tym stylu narysuj tylko płeć kobiecą, również podczas takiego erotycznego snu.. Ta dziewczyna nieźle Ci wyszła i ten Gothax

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 21-11-2009 14:48
Co tu dużo pisać.Ja żeby narysować rysunek pięknością choć zbliżony muszę patrzeć na pierwowzór.Skoro ty rysujesz takie rzeczy 'z głowy' na lekcji to szacuneczek.Świetne prace.Brawo.

Dodane: 22-11-2009 20:23 -
DBpepe napisał/a:
Co tu dużo pisać.Ja żeby narysować rysunek pięknością choć zbliżony muszę patrzeć na pierwowzór.Skoro ty rysujesz takie rzeczy 'z głowy' na lekcji to szacuneczek.Świetne prace.Brawo.
Ja zawsze "z głowy" rysuję^^ Dzięki (:
Wiadomość doklejona:Olek czasem trzeba sobie zrobic przerwę w rysowaniu dziewczyn, więc narysowałem śpiącego Lukasa z "namiotem", bo miało wyglądać troszkę zabawnie^^ A tutaj wypróbowałem nowe kredki:
http://lukaszmuzi...-144301152 A tutaj prezentuje się pokolorowany lineart, który dostałem od kumpeli z DA^^ Oto on:
http://lukaszmuzi...-144359660 Wiadomość doklejona:Witam znowu^^ Nie dam wam się nudzić

Tym razem kolejna postać Dragon Ball Oryginal Charakter, czyli rysunek z dedykacją dla.... Sami sprawdźcie, mam nadzieję że się spodoba

Oto ten rysunek:
http://lukaszmuzi...-144431574
--------------------

Dodane: 22-11-2009 20:54
Co tu dużo mówić xD. Jak zawsze świetne wykonanie, pięknie pokolorowane, to co zawsze z resztą. Słuchaj może tak dla ożywienia twoich podobnie tematycznie prac, zrobiłbyś jakiegoś bociana o posturze człowieka w Sayańskiej zbroi xD. Ubaw by był

.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 22-11-2009 22:02
Nie obiecuję, ale pewnie mógłbym takiego zwariowanego człowieka-ptaka zrobić^^ Ale najpierw muszę inne rysunki podokańczać bo trochę ich mam
--------------------

Dodane: 22-11-2009 23:13
Chyba jesteś najbardziej popularnym rysownikiem na tej stronie xD ciągle postów przybywa w temacie. Nowe rysunki co tu dużo mówić, świetnie

jestem ciekaw jak Ci wyjdzie ten koncept z Bocianowym Sayaninem xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 23-11-2009 04:39
Darknes napisał/a:Chyba jesteś najbardziej popularnym rysownikiem na tej stronie xD ciągle postów przybywa w temacie. Nowe rysunki co tu dużo mówić, świetnie

jestem ciekaw jak Ci wyjdzie ten koncept z Bocianowym Sayaninem xD
Sam jeszcze nie wiem właśnie się nad tym zastanawiam,ale nie będzie to typowy bocian^^
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.