Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:23
OnLine: 37, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3
Dodane: 01-11-2007 22:17 - Edytowane przez by_black dnia 14-02-2012 17:00
#Usunięty - user - 10%
Co sądzicie o nowej części tej wspaniałej serii?? Ja już z kumplami zagrywam się od 2 tygodni i muszę przyznać, że twórcy (nareszcie) pokusili się o jakieś zmiany... A takowym uległa przede wszystkim prędkość gry. Jakże wielkie było moje zdziwienie gdy walka Vegety SSJ4 z Goku o tym samym poziomie, trwająca zazwyczaj w "dwójce" 2 minuty maks, skończyła się po 45 sekundach.

Laiki nie będą wiedziały co się dzieje na ekranie... :)
Liczba postaci ze 110 wzrosła do 150. Z ciekawszych doszli: Nail, King Vegeta, Arielka ( :d :d :d ) i np... Generał Niebieski!!! Do dziś nie wiem, po co dodali tego geja :d

Kombosy możliwe do nastukania też się podwiększyły, wszystko wychodzi trochę płynniej przez co walki nabierają elastyczności i nie nużą po dwóch godzinach...

Gra- poezja, moim zdaniem, będzie dobrze bawić przez długi okres czasu... A teraz wracam kopać tyłki kumplom:rip:

Dodane: 02-11-2007 11:30
#Usunięty - user - 10%
Taaaaa.....hejabanana powiedział wszystko zwięźle i na temat o tej wspanialej grze ktora tak bardzo potrafi przykleic ręce do pada.... co prawda zapomniał dodać paru rzeczy takich jak chwilowo była dostepna tylko wersja japońska przez co pare postaci i plansz jest nie odkrytych bo nie umiemy sie "rozczytać" jak je zdobyć oraz że kopie nam tyłki :upset:tylko dlatego że owa Arielka z serii DB ma tyle samo zycia co janemba:confused: i jest niemal niezniszczalna:rip: ale co do gry ..sądze że siadajac przed nia najbliższe godziny mozemy wkyrlesic z życiorysu :d :d :d

Dodane: 02-11-2007 11:33
#Usunięty - user - 10%
Dokładnie, przyjacielu... A co do Arielki, postanawiam poprawę ;)

Dodane: 02-11-2007 11:41
#Usunięty - user - 10%
A i jeszcze zapomniałem dodać o przewspaniałym systemie teleportów....w niektórych momentach gry bywa że tak jak bywało to w bajce postacie walczące znikają w tym samym momencie pojawiając sie zaraz kilka metrów dalej i wciąż zaciekle walcza.....ataki wszystkich postaci zostały o wiele bardziej rozbudowane poprzedzającą je animacją........oczywiscie arielka też takowy posiada :d

Dodane: 02-11-2007 11:55
#Usunięty - user - 10%
I rzeźni nim niesamowicie... :d A co powiesz o ulubionym geju tego forum czyli... GENERALE NIEBIESKIM??!! :d :d :d

Dodane: 02-11-2007 12:01
#Usunięty - user - 10%
nie widziałem go w akcji jednak nie zapominaj że była to przez pare chwil najsilniejsza postać Dragon Balla wiec miejmy szacunek :d :d ...co prawda goku i krilan byli na tyle głupi że zawsze dali sie wrabiać w jego pulapki jednak nasz pedałek dawał rade.....jak dobrze pamietam to własnie arielka go potem zbeszcześciła :d :d :d :d

Dodane: 02-11-2007 12:06
#Usunięty - user - 10%
No to mamy najsilniejszą parę w historii elektronicznego Dragon Balla. Arielka to niekwestionowany boss (bossiczka?) a tego geja wszyscy boją się dotykać ;)

Dodane: 02-11-2007 12:13
#Usunięty - user - 10%
generał niebieski nasuwa pewne mysli .. armia czerwonej wstęgi...a jak ona to gdzieś na syberi ich wieża wraz z generałem białym .....i tu trafiamy na najwiekszy bład dragon balla....według mnie wiekszy od kilkakrotnego niszczenia tego samego księżyca......."jak wieża o promieniu 10 metrów może pomieścic w sobie kilka pieter gdzie na bodajże drugim znajduje sie las ze strumykiem i chatką????????????????:bigeek:

Dodane: 02-11-2007 12:22
#Usunięty - user - 10%
Ty sie tam znasz jak mój stary (budowniczy) na malarstwie......podaj mi chocby jedna która dorówna to ci przyznam racje że może ci sie niepodobać

Dodane: 02-11-2007 12:24
#Usunięty - user - 10%
Jest, jest, trzeba zagrać, żeby móc sie wypowiedzieć...

A co do wieży... Popieram, ale kłóciłbym się czy to największy błąd DB ;)

Guti888 napisał: "Ty sie tam znasz jak mój stary (budowniczy) na malarstwie......podaj mi chocby jedna która dorówna to ci przyznam racje że może ci sie niepodobać"...

Dokładnie, czekam na choćby jeden tytuł

Dodane: 02-11-2007 12:33
#Usunięty - user - 10%
a teraz zrzućmy tematem kto jest lepszy ....Gogeta czy Vegito.....w grze obydwoje prezentuja sie doskonale.....ich style walki bardzo sie różnią ale obydwa cieszą oczy :d .....

Dodane: 02-11-2007 12:37
#Usunięty - user - 10%
Jako zdecydowany fan Vegety głosuję na Vegito, przede wszystkim za charakter i szpanerstwo, które jak każdy wie, nie jest bezpodstawne ;)

Dodane: 02-11-2007 12:47
#Usunięty - user - 10%
ja jeszcze nie mam zdania...w grze obydwoje są genialni :d ....vegito leje niewiarygodnie szybko i co chwile przybiera to soja piekna pozycje z założonymi rekami gdy uzywa tylko nógB) jego specjale sa potęzne.....natomiast gogeta jest piekielnie bardzo rozbudowany jeśli chodzi o walke wręcz:rip: przywodzi na myśl piekny styl walki jakim jest capoeira :d

Dodane: 02-11-2007 12:55
#Usunięty - user - 10%
Capoeira! :d Yeah! :d Na poważnie. Gogeta zdecydowanie lepiej prezentuje się na Super Saiyanie (czyli kinówka z Janembą) i wykonuje tam trzy kopy na krzyż, a Vegito możemy w bajeczce poobserwować troszkę dłużej. Jeżeli chodzi o omawianę grę to kwestia gustu. Gogeta ma natychmiastową teleportację za plecki przeciwnika a Vegito jeżeli się nie mylę posiada tylko podpakowanie siły albo kuleczkę energii tworzącą się wokół niego. Obydwoje są szybcy, każdy nadrabia jakieś braki czymś innym, i ogólnie są debeściaccy więc wybór jednego lub drugiego zależy od Twojej miłości względem nich w bajce

Dodane: 02-11-2007 13:04
#Usunięty - user - 10%
taaa.....jesli chodzi o bajke to rzecz jasna vegito jest o wiele lepszy......gogeta na SSJ4 był potęzny jednak jego pycha jak w przypadku Gotrunksa była niesamowicie wnerwiająca :p :mad:

To jest forum o grach wiec gadajmy o grach....jedyna cześć seri wydana z wielkim powodzeniem wśród dzieci z oczopląsem "Dragon Ball zetto"....co o niej sądzicie ?? :d

Dodane: 02-11-2007 13:15
#Usunięty - user - 10%
Proponuję założyć nowy temat ;)

już założyłem :d

Dodane: 02-11-2007 21:06
#Usunięty - user - 10%
co mi sie podoba że poziomy postaci są wyrownane i postaci z DB mogą mierzyć sie z tymi z DBZ czy GT i np Nappa ma równe w szanse w walce z jakimś SSJ co prawda istnieją róznice jednak w starciu liczą sie umiejetności grającego a nie postaci...... jedna wada gry.....a mianowicie gogeta SSJ4.....ta postać została stworzona tylko i wyłącznie na pokaz.....nikt nie moze sie z nią mierzyć....w sam raz dla początkujacych graczy którzy nie odrżóniają bloku od kamehame :d :d :d :d

Dodane: 02-11-2007 21:11
#Usunięty - user - 10%
Tylko jedna postać może się równać z Gogetą... Mianowice Arielka!!! :d :d :d Przykra sprawa, że postać epizodyczna narysowana w czasach gdy GT miało jeszcze nie być ma szansę pokonać najpotężniejszego bohatera w dziejach DB...

Dodane: 02-11-2007 21:17
#Usunięty - user - 10%
arielka jest niesamowicie finezyjna......kolejna postacia jest nasz znienawidzony gotrunks który w bajce pokazuje mierny poziom natomiast w grze bije gohana ultimate z palcem w dupie i jednym okiem zamkietym :d :d :d

Dodane: 03-11-2007 22:11
#Usunięty - user - 10%
Wracam do tematu, który jest moim domem na DBP... Tutaj czuję się bezpiecznie, z dala od błędów ortograficznych :d Co powiesz natomiast na porównanie Goku SSJ4 z Vegetą SSJ4 (koksiarz :o )??

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online