Dodane: 14-10-2010 09:49
Szukam odcinków 197-203 RAW anime Katekyo Hitman Reborn. Bardzo proszę o pomoc. Proszę o podanie linków jeżeli ktoś wie skąd pobrać te odcinki, szukam i nie mogę znaleźć. Bardzo proszę o pomoc.

Dodane: 19-10-2010 17:06
Witam
Sciagnalem z internetu odcinki db, dbz i dbgt + kinowki w wersji RAW. Jednak nie moge znaleźć do nich pasujących napisów. Czy ktoś może takowe posiada? Bylbym bardzo wdzięczny za jakieś linki lub wstawki

z góry dzieki
Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Anime: Odcinki RAW

Dodane: 11-11-2010 18:36
Cześć! Ja znalazłem Dragon ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT Rawy w Mp4. Sam się dziwie. Tu to jest
http://www.nyaato...tid=170572 Założyłem ten temat jakby ktoś to chciał. A jeżeli jest zły temat to proszę o usunięcie.
Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Anime: Odcinki RAW

Dodane: 16-03-2011 19:52 -
Ja nic nie znalazłem bardzo mi przykro.Ale jeszcze jest nadzieja.W najbliższym czasie wyślę ci linki jeżeli uda mi się znależć.Puki co szukam.To nara.

Dodane: 28-03-2011 11:21
Mam takie pytanko czy kiedys na tej stronie beda wszystkie odcinki DB,DB Z i DB Gt Uncut ??? a moze ktos wie skad mozna sciagnal
pozd
Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Anime: Odcinki RAW/Remastered

Dodane: 28-03-2011 11:21
Ściągnij sobie z tehparadoxu lub poszukaj na darkwarezie napewno coś znajdziesz.A jakbyś nie mógł znaleść to masz linka
http://bramka.pro...red-uncut- |-720p-|-bluray-|-medj-1926086%2F&hl=3c5.Musisz się zarejestrować i zalogować żeby widzieć linki.Ale warto bo jakość jest cudna.Jest uncut remastered z 3 ścieżkami dżwiękowymi.
Wiadomość doklejona:Albo wejdż w temat dragon ball z remastered.To jest uncut z grafiką high definition.Jest ten temat na pierwszej stronie.

Dodane: 16-05-2011 19:12
Saint Seiya lub Rycerze Zodiaku szukam odcinków najlepiej online z japońską ścieżką dźwiękową i polskimi napisami.
Na anime-shinden są ale tylko 13 odcinków. Najlepiej jak by było minimum 73 czyli seria sanktuarium.
Więc jak ktoś ma taką stronę to był bym wdzięczny. (Google nie znalazło)
--------------------
"Szczęście sprzyja odważnym"Wergiliusz

Dodane: 09-06-2011 14:16
Ja szukam DB/DBZ RAW w mp4, takiej wersji
http://www.nyaa.e...tid=170572 ale chciałbym do pobrania przez Megaupload. Jeżeli ktos wie skąd można to pobrać z góry dzięki. Serii GT nie potrzebuje bo już mam

Ta wersja jest troche lepsza od wmv, w formacie wmv już mam. I każdy odcinek ma góra 200 mb w formacie mp4

. A i jeszcze jesli ktos wie skąd pobrać kinówki, ale RAWY lub w mkv, żeby szło napisy wyłączyć w HD, żeby też dużo nie zajmowały, powtarzam RAWY lub w mkv

Albo kinówki od Tv-Japan

Dodane: 08-07-2011 08:53
Poszukuję DBZ remastered w obojętnie jakim formacie, z polskim lektorem. Jeżeli ktoś znajdzie, proszę dać znać.

Dodane: 26-07-2011 19:42
Witam.
Czy wie ktoś gdzie mogę znaleźć Dragon Ball Remastered ale po japońsku i bez wklejonych angielskich napisów?
Nie interesują mnie torrenty. Znalazłem stronę z odcinkami ale po angielsku a tam jak wiemy dubbing nie jest aż taki rewelacyjny.
--------------------

Dodane: 26-07-2011 19:42
Mogę Ci co najwyżej zarzucić linkami do wersji Dual Audio, czyli i angielski i japoński dubbing. Są tam także angielskie napisy, które można wyłączyć. Nikt inny nie ripował tak, żeby był sam japoński dubbing.
Poza tym jeśli chcesz mieć tylko i wyłącznie japoński dubbing, to polecałbym Ci raczej wersję z Dragon Boxa. Masz tam wtedy lepszą jakość obrazu niż w Remastered (moim zdaniem), tytuły odcinków wyświetlają się po japońsku, nie po angielsku, a także będziesz miał zapowiedzi następnego odcinka. No i sam dźwięk jest lepszy.
--------------------

Dodane: 26-07-2011 20:05
Shnukinsyn napisał/a:
Mogę Ci co najwyżej zarzucić linkami do wersji Dual Audio, czyli i angielski i japoński dubbing. Są tam także angielskie napisy, które można wyłączyć. Nikt inny nie ripował tak, żeby był sam japoński dubbing.
Poza tym jeśli chcesz mieć tylko i wyłącznie japoński dubbing, to polecałbym Ci raczej wersję z Dragon Boxa. Masz tam wtedy lepszą jakość obrazu niż w Remastered (moim zdaniem), tytuły odcinków wyświetlają się po japońsku, nie po angielsku, a także będziesz miał zapowiedzi następnego odcinka. No i sam dźwięk jest lepszy.
Super jakbyś mógł podać link to byłbym wdzięczny.
--------------------

Dodane: 26-07-2011 21:05 -

Dodane: 26-07-2011 23:00
--------------------

Dodane: 27-07-2011 06:53 -
Wielkie dzięki!
Czy w tym Dragon Box są tylko odcinki Z i GT? I są gdzieś napisy angielskie do tych odcinków bo bym sobie sam przetłumaczył z miłą chcęcią na polski, wkleił napisy albo dodał i wrzucił na neta żeby każdy mógł sobie obejrzeć w lepszej moim zdaniem wersji
--------------------

Dodane: 27-07-2011 13:51
Nie, w Dragon Boxie jest też pierwsza seria. Wiem, bo stamtąd ją właśnie pobierałem

Napisów angielskich luzem nie znajdziesz, musiałbyś tak czy siak wyciągać z wersji Remastered i sam dopasować. Nie ma tam jednak zapowiedzi następnego odcinka, więc tą część i tak miałbyś nieprzetłumaczoną.
--------------------

Dodane: 27-07-2011 15:52
Shnukinsyn napisał/a:Nie, w Dragon Boxie jest też pierwsza seria. Wiem, bo stamtąd ją właśnie pobierałem

Napisów angielskich luzem nie znajdziesz, musiałbyś tak czy siak wyciągać z wersji Remastered i sam dopasować. Nie ma tam jednak zapowiedzi następnego odcinka, więc tą część i tak miałbyś nieprzetłumaczoną.
Mam Orange Free 99 i limit 6 GB ściągania. Jaki program torrent polecasz na moją prędkość (średnio 500 kb/s).
--------------------

Dodane: 27-07-2011 16:20
Siffyy napisał/a:Shnukinsyn napisał/a:Nie, w Dragon Boxie jest też pierwsza seria. Wiem, bo stamtąd ją właśnie pobierałem

Mam Orange Free 99 i limit 6 GB ściągania. Jaki program torrent polecasz na moją prędkość (średnio 500 kb/s).
Program i tak niewiele zmienia

Zależy od prędkości neta. Ja polecam BitTorrenta, sam go używam i jestem zadowolony
--------------------

Dodane: 27-07-2011 22:52
Ja korzystam z uTorrenta, jak coś. Prędkość zależy przede wszystkim od ilości seedów. Plusem tego programu jest to, że możesz wybrać pliki, które chcesz akurat pobrać. Nie wszystkie programy do torrentów na to pozwalają, więc jeśli masz limit, to lepiej pobierz sobie tylko kilka odcinków, żeby później móc dalej korzystać z neta z pełną prędkością. Cała pierwsza seria DB z tego torrenta zajmuje łącznie około 30 GB.
--------------------

Dodane: 28-07-2011 10:30
Shnukinsyn napisał/a:
Ja korzystam z uTorrenta, jak coś. Prędkość zależy przede wszystkim od ilości seedów. Plusem tego programu jest to, że możesz wybrać pliki, które chcesz akurat pobrać. Nie wszystkie programy do torrentów na to pozwalają, więc jeśli masz limit, to lepiej pobierz sobie tylko kilka odcinków, żeby później móc dalej korzystać z neta z pełną prędkością. Cała pierwsza seria DB z tego torrenta zajmuje łącznie około 30 GB.
Dzięki wielkie
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.