Dodane: 23-01-2011 16:50
szwera napisał/a:X-Share napisał/a:normalnie mam 2mb
płace jak za 1mb
od 21:00 do 6:00 mam 4mb/s
od 6:00 do 11:00 mam 8mb/s
No to najbardziej Ci się opłaca ściągać przed południem

Mi zawsze net przyspiesza w nocy i wtedy zawsze coś ściągam zazwyczaj są to filmy
odcinki DB masz ?;p

Dodane: 23-01-2011 16:59
X-Share napisał/a:
odcinki DB masz ?;p
Niee. DB oglądałem tylko w dzieciństwie w podstawówce (jak zresztą chyba każdy). Wtedy własnie DB zyskał największą sławę xD Pamiętam karty takie były z postaciami z DB i nimi się grało i wymieniało

Dodane: 23-01-2011 17:06
szwera napisał/a:X-Share napisał/a:
odcinki DB masz ?;p
Niee. DB oglądałem tylko w dzieciństwie w podstawówce (jak zresztą chyba każdy). Wtedy własnie DB zyskał największą sławę xD Pamiętam karty takie były z postaciami z DB i nimi się grało i wymieniało
tak mam karty
DB jest najważniejsze heh ;]
cd neta to dzięki niemu dużo można

pooglądać DB najczęściej heh

Dodane: 23-01-2011 17:18
Mój brat chce sobie założyć do laptopa internet bezprzewodowy. Jaki jest najlepszy? I napiszcie wasze zdanie na temat tego Internetu

Dodane: 23-01-2011 17:33
szwera napisał/a:
Mój brat chce sobie założyć do laptopa internet bezprzewodowy. Jaki jest najlepszy? I napiszcie wasze zdanie na temat tego Internetu
według mnie ORANGE gdyż mój brat cioteczny ma i nie narzeka mimo tego że mieszka na wsi

Dodane: 07-05-2011 14:21
X-Share napisał/a:szwera napisał/a:
według mnie ORANGE gdyż mój brat cioteczny ma i nie narzeka mimo tego że mieszka na wsi
Powiem tak, jak brat mieszka gdzieś w jakiejś dziurze zabitej deskami (bez urazy - ja w takiej mieszkam ;p) to niech sprawdzi na mapce zasięgu we wszystkich sieciach.
Osobiście odradzam Pana ORANGE, po pierwsze mają współpracę z NEOSTRADĄ, a to już kompletna porażka. Mam neta i TV w NEO, to tak sobie w kulki lecą, że głowa mała.
Patrzyłem niedawno cenowo, to najlepszy wydał mi się Plus. (na moje potrzeby oczywiście).
Fakt, trzeba wydać za modem USB około 200 złotych, ale później do 50 abonament miesięczny.

Dodane: 04-11-2011 14:00 -
Odświeżam temat i dołączam do pytania Szwery o najlepszy wg was internet bezprzewodowy, bo niedługo pewnie będę musiał się na niego przesiąść (przeprowadzam się).

Dodane: 13-11-2011 22:11
W tej chwili najlepszą ofertą internetu mobilnego świeci Play, modem za 1 złoty, internet nawet 12GB limitu za niespełna 60 złotych i darmowe noce. Inne sieci choć też mają dobre promocje, to jednak Play chyba jest liderem wśród nich. Jeszcze ciekawie prezentuje się LTE od Cyfrowego Polsatu, ale jednak jest haczyk, podczas gdy kończy ci się transfer zaczyna się naliczanie kb na złotówki.
--------------------

Dodane: 13-11-2011 22:23
Ja mam net z Księżyca, haha, sieć osiedlowa. Zmieniać nie będę, cena przystępna, 4mb w dzień i chyba 8mb po 22. Za każde przedłużenie umowy dają większe łącze za taką samą cenę. Pamiętam jak wiele lat temu miałem 128kb/s, o filmach w necie, to pomarzyć można było, później 1mb, 2mb ^^. Szybszy net mi potrzebny nie jest, czasami coś ściągnę, obejrzę, tyle.

Dodane: 18-11-2011 21:36
Zastanawiam się na kupnem internetu z Cyfrowego polsatu. Narazie mam marny internet z orange, ponieważ mieszkam w jakiś tam bieszczadach, gdzie ptaki zawracają. Prędkosć mam 236 kb/s. totalna porażka!

Dodane: 18-11-2011 21:45
Kiedyś, ale nie wiem, czy w tym temacie wspominałem, że jestem właścicielem T-Mobilowskiego Blueconnecta, z którego nie jestem w ogóle zadowolony, raz, że strasznie wolny 239,6kb/s dwa z limitem, jeśli macie inne możliwości, to nie polecam, męczę się z nim bo muszę, rachunki są strasznie wysokie bo ok 120 zł/ miech
Gdybym miał możliwość zainstalowania neostrady nie wahałbym się ani chwili.
--------------------

Dodane: 18-11-2011 21:47
120zł na miesiąc? Dżizas, to przeca fortuna jak na internet! Myślałem, że takie rzeczy, to tylko w erze, czyli zgadza się. Za 120zł to mam mój net na trzy miesiące, no ale nie każdy ma dostęp do stałego łącza. Współczuje, nawet jeżeli sam tego nie płacisz...

Dodane: 19-11-2011 09:31
Dzięki, ale Twoje współczucie raczej nic nie zmieni tak to jest, gdy się mieszka na takim zadupiu, gdzie nawet dobry internet nie dochodzi, a mój brat mieszkający ode mnie 20km już może się cieszyć Neostradą 6 mega, ja, nie raz dzwoniłem do TP SA w tej sprawie, jednak mnie zbywali brakiem światłowodów. Dziwi mnie ich polityka pozyskiwania nowych potencjalnych klientów mamy XXIw, a ich internet nie dociera we wszystkie miejsca, tak być nie powinno jeśli chcą się uważać za poważną firmę.
--------------------

Dodane: 19-11-2011 09:58
T mobile blueconnect, syf nad syfami, dziękuję

Dodane: 05-12-2011 00:24
Dialog 2MB/S. Obecnie to słabo lub przeciętnie, ale nie mam na co narzekać, ale myślę nad pewnymi zmianami.

Dodane: 05-12-2011 15:54 -
Ja mam 16 mb od neti, jak na warunki miejskie to nic wielkiego. Wystarcza na swobodne korzystanie z sieci i szybkie ściąganie filmów.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 13-03-2012 16:34
Ja mam neta tylko 1 mb z Orange trochę mało no, ale umowa była aż na 3 lata dobrze że już za chwilę się skończy, a jeśli chodzi o samego neta a nie prędkość to wszystko jest w jak najlepszym porządku w przyszłości planuję przedłużyć umowę, ale znacznie zwiększyć prędkość abym nie musiał ściągać odcinka pół godziny.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.