Dodane: 30-10-2007 21:39
przeglądam tematy i patrze ze nie ma nic o tej wspaniałej polskiej produkcji jedna z lepszych komedii moim zdaniem naprawde wymiata ten filmik nie naganna fabuła dobre obsadzenie ról Mateusz Maksiak(Rysio) wymiata jak go obejrzałem to musiałem jeszcze raz i nawet teraz jak oglądam niektore sceny mnie powalają

Dodane: 30-10-2007 22:01
dla mnie ten film byl nudny. nie pamieta za bardzo o co w nim chodzilo ale wiem ze mnie znudził...

Dodane: 30-10-2007 22:14
moze nie skapowałeś go bo czesto powracali do przeszłosci

Dodane: 30-10-2007 22:25
Taa... film świetny trochę porąbany... ale co tam.. Bonus.Fi-Fi,Kozioł=GANGSTA!
Złapali nie tego kolesia co trzeba....

Dodane: 31-10-2007 17:17
Filmik całkiem całkiem, ale żeby powiedzieć żę jest super albo spox to mu jeszcze brakuje

Dodane: 04-11-2007 14:01 -
Na ogół film jest śmieszy , itp ... ale wkurzała mnie jedna rzecz np . dzień wcześniej itp .
ps. według mnie najśmieszniejszym aktorem był "Kozioł" i jego głupota :lol:

Dodane: 04-11-2007 14:26
W tym filmie moim krolem jest Rysio! xD gangsta wymiata normalnie

Dodane: 15-12-2007 21:33
filmik fajny, najlepsze było jak ich wzięło na te ucinanie palców, mi się podobał oby było więcej takich produkcji jak ten xD

Dodane: 05-01-2009 20:13
#Usunięty -

-
Film wg mnie bardzo śmieszny, ciekawa koncepcja - im dłużej oglądasz, tym bardziej wyjaśnia się fabuła... Rysio wymiata, taką ma bajerę, że huhuhu... No i ten 'najmądrzejszy' Kozioł. Po prostu nie można tego nie obejrzeć. Polecam, na prawdę warto obejrzeć.

Dodane: 05-01-2009 20:41
Film niezły, ale jednak wolę Chłopaki nie płaczą czy też Killera xD Mój brat zawsze miał z tego filmu podnietę, ale jak dla mnie owszem, jest parę śmiesznych scen, jednak nie ma się czym aż tak zachwycać xD
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 19-02-2009 08:31
Mimo niezłej obsady film nie odniósł sukcesu, zapewne jest to "zasługa" kiepskiego scenariuszu. Film oglądałem tylko raz i to nie cały, końcówkę sobie podarowałem, gdyż po pierwszej godzinie niemal spałem. Bardzo nudny film, to takie niekochane, bite dziecko producenta...klapa.

Dodane: 19-02-2009 09:59

Dodane: 19-02-2009 16:42
Moim zdaniem film jest bardzoo średni... Nie podobał mi się za bardzo szeczerze mówiąc, oglądałem go raz i nie mam zamiaru robić tego po raz kolejny. Może obsada dobra, ale nic po za tym... Mnie nie zadowolił...

Dodane: 19-02-2009 16:58
nie no film dsoobry hehe koział i rysiu najlepszy ha

Dodane: 20-02-2009 00:03
zaciekawił mnie ten tytuł więc postanowiłem sobie ów film ściągnąć , spać nie mogę więc go obejrzałem uśmiałem się przy nim że szok , rysiu ma gadaninę mistrzowską , najgłupszy moment w filmie i najnudniejszy gdy przyjechali całą paczką przekazać kasę no nudy , a po za tym do dobry filmik fifi nie złą rozkimne robił xD
--------------------
[Człowiek jest po to by walczyć a Niebo jest po to by dać mu zwycięstwo]

Dodane: 05-08-2009 22:37
Cholera, ja to dopiero teraz obejrzałam... I świetne, wprawdzie daleko im do Tarantino, ale jak na polskie realia film świetny! Dałam 8/10 ^^. Za scenę w sklepie, za niektóre teksty, za Kozła (jego całokształt

) i za Bogusia oczywiście

.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 05-08-2009 22:44
Film smieszny ale jak ogladalem go za pierwszym razem to nic nie zrozumialem

Dodane: 05-08-2009 23:14 -
Film dobry ale nie przyprawil mnie o dreszcze;D Fabula byla dosc ciekawie zbudowana i do (prawie) konca nie bylo wiadomo co jest co

.
Ja ten film obejrzalem glownie dlatego ze interesuje sie polskim hip hopem a teledysk Ascetoholix 'Na spidzie' promowal ten film i to mnie skusilo

Nie powiem ze bylo to 1,5 godziny stracone, wrecz przeciwnie.
Ocena filmu 7/10
Edit (# DzakliK): Taaa, bo dla Ciebie pewnie tylko Peja i inne hardkory to HIP HOP xD. O gustach sie nie dyskutuje. Oni uwazaja sie za sklad hip hop'owy i ja rowniez za takich ich postrzegam...
--------------------

Dodane: 05-08-2009 23:31 -
syngohana napisał/a:Ja ten film obejrzalem glownie dlatego ze interesuje sie polskim hip hopem a teledysk Ascetoholix 'Na spidzie' promowal ten film i to mnie skusilo

Nie
jezeli ty nazywasz Ascetoholix hip hopem to pozdro hip hopolo to owszem ...
film ogladalem z 3 razy najlepsza jest koncowka jak rysio w robi wszystkich w konia<lol2>
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.