Dodane: 02-10-2009 23:18
A u mnie trwa "powrót do przeszłości". xD Czyli słucham Green Day.
Piosenki na które się "najarałem" to:
Basket Case
When i come around
Minority (najbardziej za sam początek i środek xD)
Time of Your Life
Know your enemy, to już z ich nowej płyty (tam jest także 21 guns, więc xD)
A dalej mi się już nie chce wymieniać.
Mogę dodać że ostatnio często słucham M.J. Cryminal Smooth. Jak byłem w kinie przedwczoraj to puścili reklamę nowego filmu o Jacksonie i tam był najlepszy urywek tej piosenki, więc zacząłem śpiewać.
Ps. Nauczyłem się nawet Moonwalk'a. xD
--------------------

Dodane: 02-10-2009 23:58
hmm kawalki od formacji Klaas nie ma to jak dobre brzmienie i do tego radio Feel eXtreme -
www.radiofx.net

Dodane: 03-10-2009 00:02
ja za to namietnie ostatnimi czasy, nawet teraz, slucham zimy vivaldiego
nim ktos wybuchnie smiechem czy popisze sie podobnego typu reakcja radze posluchac - wrazenia niesamowite...

Dodane: 03-10-2009 00:11
Ja od 3 dni słucham nowy singiel happysadu w kółko xP Więc w pracy i wszędzie tylko sobie podśpiewuje "mów mi dobrze" tralala xD

Dodane: 03-10-2009 10:06
Sam ostatnio wracam do starych kawałków Blura czy Disturbed, oczywiście gdzieś czasami przewinie się Robbie Williams oraz inni jego typu wokaliści

Dodane: 04-10-2009 13:53
Ja od jakiegoś czasu morduje ciągle najnowszy album Green Day, do tego parę starszych piosenek, mogę słuchać je w nieskończoność. Czasem posłucham sobie soundtracków z Naruto bądź DN a ostatnio nawet trochę sobie smętów słuchałem, niektórzy pewnie wiedzą dlaczego
--------------------

Dodane: 04-10-2009 14:06
Oooo wypasiony temat w sam raz dla mnie
![[cfaniak] [cfaniak]](/templates/emoty/cfaniak.png)
a więc :> Soulja Boy-Patriotic , 50 Cent - Baby By Me ,50 Cent - Ok, You're Right , [oba kawałki z nadchodzącej płyty Before I Self Destruct - 17 listopada ] , Alexandra Burke feat. Flo-Rida - Bad Boys , Chamillionaire - Good Morning ,Drake feat. Kanye West,Lil Wayne & Eminem - Forever - mega wypasiony kawałek nagrany specjalnie do filmu Więcej Niż Gra -z LeBronem Jamesem , Jay-Z - Reminder,Run This Town,Venus vs Mars,Lil Wayne feat. Gudda Gudda, Nicki Minaj, Drake, Tyga, Jae Millz & Omarion- Girl You Know,Girls Forever,Prom Quuen,Amazing Love,Hot Revolver [ również czekam na jego płytę Rebirth],Sean Kingston - Face Drop,Spider Loc - 2 Da Moon no to by było wszystko
--------------------

Dodane: 05-10-2009 18:58
TooL, Sonic Youth, Pelican, Prefuse 73... Szczególnie ostatni w nurtu hip hopu abstrakcyjnego, uznany za najbardziej wpływowego artystę XXI wieku.

Dodane: 05-10-2009 19:31
Ech.. Nie będę oryginalny, bo jak na usera tej strony słucham w większości utwory z anime

W chwili obecnej jest to pierwszy opening shippudena Heroes Come Back

Mocne i to ja lubię, bo wczesniej utkwił mi w pamięci hmm.. jak to leciało Haruka Kanata

Rock przede wszystkim, a potem jak leci xD
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 05-10-2009 19:43

Dodane: 05-10-2009 20:43
a ja to ostatnio słucham każdego rodzaju muzykę, byle by wpadła w ucho

teraz przed chwila usłyszałem kawałek : Smash Mouth - All Star
http://www.youtub...ature=fvst no i go teraz słucham bo bardzo fajny jest
a no i mam takie pytanko czy nie macie gdzieś głęboko na dysku jakiś fajnych remoli tej nutki
--------------------
MoJe ŻyCiE
mOjA fRaJdA ;D
"
Szacunek dla wszystkich ludzi, dzięki którym świat się nie nudzi.
"

Dodane: 10-10-2009 20:13
Oj molestuje i to mocno xD nie mogę przestać słuchać piosenek zespołu Dead By April

ciężko mi wymieniać tytuły bo wszystkie piosenki jakie mam są zarąbiste i w kółko powtarzam tą samą listę na winampie
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 10-10-2009 20:15 -

Dodane: 10-10-2009 20:35 -
mateuszg44 napisał/a:a ja to ostatnio słucham każdego rodzaju muzykę, byle by wpadła w ucho

teraz przed chwila usłyszałem kawałek : Smash Mouth - All Star
http://www.youtub...ature=fvst no i go teraz słucham bo bardzo fajny jest
a no i mam takie pytanko czy nie macie gdzieś głęboko na dysku jakiś fajnych remoli tej nutki
Oj dzięki, nie pamiętałem zespołu
Och mnie teraz molestuje właśnie All Star i Why can't we be friends
EDIT: Zapomniałem dodać Metallica - the day that never comes;]
--------------------

Dodane: 10-10-2009 20:50 -
a ja teraz słucham Pyskatego

nowej płytki juz molestuje moj mozg jak to powiedziane w temacie a dokładnie kawałek Brudne Myśli
A ta piosenka co Black podał tez nie najgorsza;P Ogolnie nie słucham takiej muzyki ale jest niczego sobie
Edit: O nie !! Wszystko przez Ciebie Black...

wkreciło mi sie to Welcome to The world!!
--------------------
-------------------------------

Dodane: 11-10-2009 13:47
Wiem, mnie też strasznie to porwało xD Teraz jak tylko włączam lapka od razu wrzucam do winampa tą muzyczkę xD Podoba mi się w teledysku moment jak te babki walą w bębny, a teledysk jakby się trząsł xD

Dodane: 11-10-2009 13:58
Akurat na tej płytce którą zapodałeś black, nie ma tego utworu, ale chciałem zobaczyć co to jest i tutaj można sobie przesłuchać:
http://odsiebie.c...-91a4.html generalnie z tamtej płytki to jedynie mi się wkręciło "in the city"

Dodane: 13-10-2009 20:14
No Czarnuch masz w pier... ! xD nie mogę przestać słuchać tego "Welcome to The world"

od jakichś 3 dni mam ją pierwszą na liście i puszczę ją sobie z 5 razy potem przerwa o znowu to samo xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 13-10-2009 22:35
Wczoraj przypomniało mi się o piosence Nightwisha - Planet hell, którą słyszałam już wcześniej parę razy, ale nigdy się w nią dogłębnie nie wkręciłam, no i stało się xD
http://www.youtub...nAKUauvayc
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 14-10-2009 11:45
A to kojarzy ktoś ?

-
http://www.youtub...re=related Kolega mi to ostatnio wysłał, troche zbity było z ruchów tego pana, ale piosenka wpada w ucho. xD Szczególnie refren `never gonna give you up!` xDD
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.