Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 22:04
OnLine: 65, statystyki
index > Media > Muzyka
Temat: Muzyka: Co aktualnie molestuje twój mózg.
Dodane: 02-10-2009 23:18
#pacin - user - 90%
A u mnie trwa "powrót do przeszłości". xD Czyli słucham Green Day.
Piosenki na które się "najarałem" to:
Basket Case
When i come around
Minority (najbardziej za sam początek i środek xD)
Time of Your Life
Know your enemy, to już z ich nowej płyty (tam jest także 21 guns, więc xD)
A dalej mi się już nie chce wymieniać.
Mogę dodać że ostatnio często słucham M.J. Cryminal Smooth. Jak byłem w kinie przedwczoraj to puścili reklamę nowego filmu o Jacksonie i tam był najlepszy urywek tej piosenki, więc zacząłem śpiewać.

Ps. Nauczyłem się nawet Moonwalk'a. xD

--------------------
Dodane: 02-10-2009 23:58
#DjBryan - user - 0%
hmm kawalki od formacji Klaas nie ma to jak dobre brzmienie i do tego radio Feel eXtreme - www.radiofx.net

Dodane: 03-10-2009 00:02
#kordos - user - max%
ja za to namietnie ostatnimi czasy, nawet teraz, slucham zimy vivaldiego
nim ktos wybuchnie smiechem czy popisze sie podobnego typu reakcja radze posluchac - wrazenia niesamowite...

Dodane: 03-10-2009 00:11
#ja0lek - user - 90%
Ja od 3 dni słucham nowy singiel happysadu w kółko xP Więc w pracy i wszędzie tylko sobie podśpiewuje "mów mi dobrze" tralala xD

--------------------

Come back? :p
Dodane: 03-10-2009 10:06
#by_black - systemadmin - max%
Sam ostatnio wracam do starych kawałków Blura czy Disturbed, oczywiście gdzieś czasami przewinie się Robbie Williams oraz inni jego typu wokaliści :)

Dodane: 04-10-2009 13:53
#Blade - user - max%
Ja od jakiegoś czasu morduje ciągle najnowszy album Green Day, do tego parę starszych piosenek, mogę słuchać je w nieskończoność. Czasem posłucham sobie soundtracków z Naruto bądź DN a ostatnio nawet trochę sobie smętów słuchałem, niektórzy pewnie wiedzą dlaczego :)

--------------------
Dodane: 04-10-2009 14:06
#BISD - user - 20%
Oooo wypasiony temat w sam raz dla mnie [cfaniak] a więc :> Soulja Boy-Patriotic , 50 Cent - Baby By Me ,50 Cent - Ok, You're Right , [oba kawałki z nadchodzącej płyty Before I Self Destruct - 17 listopada ] , Alexandra Burke feat. Flo-Rida - Bad Boys , Chamillionaire - Good Morning ,Drake feat. Kanye West,Lil Wayne & Eminem - Forever - mega wypasiony kawałek nagrany specjalnie do filmu Więcej Niż Gra -z LeBronem Jamesem , Jay-Z - Reminder,Run This Town,Venus vs Mars,Lil Wayne feat. Gudda Gudda, Nicki Minaj, Drake, Tyga, Jae Millz & Omarion- Girl You Know,Girls Forever,Prom Quuen,Amazing Love,Hot Revolver [ również czekam na jego płytę Rebirth],Sean Kingston - Face Drop,Spider Loc - 2 Da Moon no to by było wszystko :p

--------------------
Dodane: 05-10-2009 18:58
#Plastus - user - max%
TooL, Sonic Youth, Pelican, Prefuse 73... Szczególnie ostatni w nurtu hip hopu abstrakcyjnego, uznany za najbardziej wpływowego artystę XXI wieku.

Dodane: 05-10-2009 19:31
#olek_mi - user - max%
Ech.. Nie będę oryginalny, bo jak na usera tej strony słucham w większości utwory z anime :p W chwili obecnej jest to pierwszy opening shippudena Heroes Come Back ;) Mocne i to ja lubię, bo wczesniej utkwił mi w pamięci hmm.. jak to leciało Haruka Kanata :) Rock przede wszystkim, a potem jak leci xD

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 05-10-2009 19:43
#by_ikar - systemadmin - max%
Aktualnie molestuje mnie ta muzyka: http://www.youtub...9raZHiuh-Y i te wideo. Koleś jest bez ręki! Normalnie szczęka opada! (Uwierz w siebie)

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 05-10-2009 20:43
a ja to ostatnio słucham każdego rodzaju muzykę, byle by wpadła w ucho :) :p teraz przed chwila usłyszałem kawałek : Smash Mouth - All Star http://www.youtub...ature=fvst
no i go teraz słucham bo bardzo fajny jest :d
a no i mam takie pytanko czy nie macie gdzieś głęboko na dysku jakiś fajnych remoli tej nutki [wesoly]

--------------------

MoJe ŻyCiE ;) mOjA fRaJdA ;D
"Szacunek dla wszystkich ludzi, dzięki którym świat się nie nudzi. :d "
Dodane: 10-10-2009 20:13
#Darknes - user - max%
Oj molestuje i to mocno xD nie mogę przestać słuchać piosenek zespołu Dead By April :d ciężko mi wymieniać tytuły bo wszystkie piosenki jakie mam są zarąbiste i w kółko powtarzam tą samą listę na winampie :)

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 10-10-2009 20:15 - Edytowane przez by_black dnia 10-10-2009 20:16
Obecnie złapała mnie nuta Kevina Rudolfa - Welcome to the world :d Zarąbista jest ;d Jakby co link do płytki: http://rapidshare...KR-IDC.rar Polecam :)

Dodane: 10-10-2009 20:35 - Edytowane przez Cheon dnia 10-10-2009 20:38
#Cheon - user - 90%
mateuszg44 napisał/a:
a ja to ostatnio słucham każdego rodzaju muzykę, byle by wpadła w ucho :) :p teraz przed chwila usłyszałem kawałek : Smash Mouth - All Star http://www.youtub...ature=fvst
no i go teraz słucham bo bardzo fajny jest :d
a no i mam takie pytanko czy nie macie gdzieś głęboko na dysku jakiś fajnych remoli tej nutki [wesoly]

Oj dzięki, nie pamiętałem zespołu :p
Och mnie teraz molestuje właśnie All Star i Why can't we be friends :d

EDIT: Zapomniałem dodać Metallica - the day that never comes;]

--------------------

Dodane: 10-10-2009 20:50 - Edytowane przez malpex dnia 10-10-2009 20:55
#malpex - user - max%
a ja teraz słucham Pyskatego :d nowej płytki juz molestuje moj mozg jak to powiedziane w temacie a dokładnie kawałek Brudne Myśli ;)

A ta piosenka co Black podał tez nie najgorsza;P Ogolnie nie słucham takiej muzyki ale jest niczego sobie ;)

Edit: O nie !! Wszystko przez Ciebie Black... :p wkreciło mi sie to Welcome to The world!! [yyy]

--------------------

-------------------------------

Dodane: 11-10-2009 13:47
Wiem, mnie też strasznie to porwało xD Teraz jak tylko włączam lapka od razu wrzucam do winampa tą muzyczkę xD Podoba mi się w teledysku moment jak te babki walą w bębny, a teledysk jakby się trząsł xD

Dodane: 11-10-2009 13:58
#by_ikar - systemadmin - max%
Akurat na tej płytce którą zapodałeś black, nie ma tego utworu, ale chciałem zobaczyć co to jest i tutaj można sobie przesłuchać: http://odsiebie.c...-91a4.html generalnie z tamtej płytki to jedynie mi się wkręciło "in the city" :d

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 13-10-2009 20:14
#Darknes - user - max%
No Czarnuch masz w pier... ! xD nie mogę przestać słuchać tego "Welcome to The world" :d od jakichś 3 dni mam ją pierwszą na liście i puszczę ją sobie z 5 razy potem przerwa o znowu to samo xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 13-10-2009 22:35
#Zuza - user - max%
Wczoraj przypomniało mi się o piosence Nightwisha - Planet hell, którą słyszałam już wcześniej parę razy, ale nigdy się w nią dogłębnie nie wkręciłam, no i stało się xD

http://www.youtub...nAKUauvayc

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 14-10-2009 11:45
#enigma - user - max%
A to kojarzy ktoś ? :d - http://www.youtub...re=related

Kolega mi to ostatnio wysłał, troche zbity było z ruchów tego pana, ale piosenka wpada w ucho. xD Szczególnie refren `never gonna give you up!` xDD

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online