Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:21
OnLine: 34, statystyki
index > Media > Muzyka
Temat: Muzyka: Co aktualnie molestuje twój mózg.
Dodane: 03-10-2010 01:35 - Edytowane przez by_black dnia 03-10-2010 01:35
#by_black - systemadmin - max%
Znaczy mnie to regularnie dręczy, bo uwielbiam tą nutę, od chyba sześciu lat nie zmiennie jest odtwarzany ten kawałek u mnie ^^ Ostatnio mój znajomy wpadł podrzucić mi kilka moment nowych 2zł, to jak wszedł do pokoju to zapuściłem ten kawałek xD

--------------------
Dodane: 03-10-2010 01:37
#Tomson - user - 90%
by_black napisał/a:
Znaczy mnie to regularnie dręczy, bo uwielbiam tą nutę, od chyba sześciu lat nie zmiennie jest odtwarzany ten kawałek u mnie ^^ Ostatnio mój znajomy wpadł podrzucić mi kilka moment nowych 2zł, to jak wszedł do pokoju to zapuściłem ten kawałek xD

Ja to zapuściłem dzisiaj przy ognisku, stanąłem tyłem do ludzi i zacząłem wydawać dźwięki jak Vader xDDD Kurde chyba znowu muszę tego posłuchać. W tej muzyce jest MOC zawarta :d

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 03-10-2010 01:45
No cóż ten utwór jest kultowy i nic na to nie poradzisz, swoją drogą to chyba jeden z nie licznych utworów tego gatunku na moim dysku, więc musi być wyjątkowy [serce]

--------------------
Dodane: 03-10-2010 01:52
#Tomson - user - 90%
by_black napisał/a:
No cóż ten utwór jest kultowy i nic na to nie poradzisz, swoją drogą to chyba jeden z nie licznych utworów tego gatunku na moim dysku, więc musi być wyjątkowy [serce]

W sensie takich a la muzyka klasyczna? Jak chcesz to mogę ci zapodać wiele klasycznych utworów o podobnym rodzaju wykorzystywanych w filmach i nie tylko :)

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 03-10-2010 02:00
Znaczy nie szukam takich utworów, bo już mam sporo z Matrixa, Piratów z Karaibów i jeszcze kilku filmów xD Chyba że masz naprawdę coś równie mocnego, albo chociaż pokroju motywu z walki Obi Wana z Anakinem Skywalkerem z "Zemsty Sithów" :p

--------------------
Dodane: 03-10-2010 02:07
#Tomson - user - 90%
Ogólnie przesłuchaj sobie utwory Juno Reactor. Jest tam sporo takich kawałków, chociaż robili oni/on muzykę do matrixa więc pewnie kojarzysz :p Dobry jest jeszcze soundtrack z Requiem for a dream oraz nieśmiertelne O Fortuna :)

--------------------

Dodane: 03-10-2010 02:12
Dwa ostatnie posiadam na swoim dysku, ale ten Juno Reactor z pewnością sprawdzę przy okazji do dostępu bez limitowego neta :p

--------------------
Dodane: 07-10-2010 19:29
#endo999 - user - 0%
===================================================================================
Soulja Boy,S.O.D.Money Gang,PTP,Peja,Lil wayne
tego słucham

Dodane: 07-10-2010 19:35 - Edytowane przez Thorg dnia 07-10-2010 19:38
#Thorg - user - 30%
Matizz,Kamcio widzę że jako nie liczni z tego forum słuchacie Słonia(ktoś w końcu ma podobne gusty :d ),

Mnie teraz molestuje 2pac (jak to brzmi ;D) w szczególności Life Goes On,Changes,Ghetto Gospel,Dear Mama,Smile.
Lecz także Pih i Paktofonika&Kaliber 44 typu: Psychodela,Jestem Bogiem,Nie żałuj mnie,Ja to Ja,Chwile Ulotne,W moich kręgach,Echo.

Pozdro all :)

--------------------
Life Goes ON.
Dodane: 15-10-2010 01:35
#kordos - user - max%
Mój mózg aktualnie molestuje utwór grupy Nazareth pt "Busted"
http://ronmetal.w...h_-_busted - po prostu cudo, uwielbiam tego słuchać. :)

Dodane: 15-10-2010 11:20
Ja ostatnio wróciłem do starszych kawałków, no i zaczął mnie molestować cover Genesis w wykonaniu zespołu Disturbed - Land of Confusion :d

--------------------
Dodane: 16-10-2010 02:00
#Tomson - user - 90%
A mnie ostatnio molestuje jedna piosenka, a mianowicie pierwszy ending z Highschool of the dead . Codziennie po co najmniej 50 razy słucham tej piosenki i nie może mi się ona znudzić :d

--------------------

Dodane: 16-10-2010 09:57
Moją skromnną osobę molestuje ostatnio dość stary hit.
Armin Van Buuren - Serenity
Bardzo mnie ta piosenka podnieca i zawsze jakaś łeżka w oku się pojawia po przesłuchaniu.

Dodane: 16-10-2010 13:47
#Darknes - user - max%
Acid Black Cherry - Murder Lisence :d Ola mnie normalnie tym zaraziła i mi się nutka wkręciła, może nie cały czas ale kilka razy dziennie leci.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 16-10-2010 22:42
#malpex - user - max%
No nie wiem co się ze mną stało ale po ostatniej imprezie gdzie grali kawałki naszego olsztyńskiego Eneju to właśnie ich kawałek mi często lata;p A dokładnie to "Ulice" i "Kortowiada"

--------------------

-------------------------------

Dodane: 18-10-2010 00:46
#kordos - user - max%
Mój mózg aktualnie molestuje występ Genka Loski w Mam Talent:
http://mamtalent....l#autoplay
Koleś jest niesamowity, głos na miarę Riedla, widzę w nim też coś z Ronnie Van Zant'a a tu... kruwa, jak on mógł nie przejść?! [zly]

Dodane: 19-10-2010 22:02
#Pepe - user - max%
Naprawdę Genek Loska zrobił furorę ostatnio bo ja też piszę w związku z tym artystą, bowiem piosenka "Zastygłem w Bluesie" molestuje mnie bez przerwy od wczoraj , cały czas jej słucham, jest świetna, ten głos jest warty upublicznienia . Niech ludzie mają do czynienia z czymś niespotykanym .

--------------------
iSayumi
Dodane: 19-10-2010 22:06
Dzisiaj do znajomego w pracy ktoś dzwonił i miał ustawiony ten kawałek Puff Daddy ft Jimmy Page - Come With Me, muzyka z Godzilla (1998), kiedyś mi się cholernie wkręcała, a dzisiaj dostaje jakiegoś ataku jak nie słucham jej xD

--------------------
Dodane: 19-10-2010 22:07
#owerfull - user - max%
Pepe napisał/a:
Naprawdę Genek Loska zrobił furorę ostatnio bo ja też piszę w związku z tym artystą, bowiem piosenka "Zastygłem w Bluesie" molestuje mnie bez przerwy od wczoraj , cały czas jej słucham, jest świetna, ten głos jest warty upublicznienia . Niech ludzie mają do czynienia z czymś niespotykanym .

Kurde dobry jest ten koleś :o Aż chce się go słuchać.W "Mam Talent" też zrobił niezły występ,a powiem nawet że niezły to mało powiedziane.Z początku koleś wchodzi taki normalny a potem zadziwia :)

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 19-10-2010 22:16
#kordos - user - max%
owerfull napisał/a:

Kurde dobry jest ten koleś :o Aż chce się go słuchać.W "Mam Talent" też zrobił niezły występ,a powiem nawet że niezły to mało powiedziane.Z początku koleś wchodzi taki normalny a potem zadziwia :)

Tak, imo nawet lepszy niż właśnie ten utwór z tej płyty, tak samo tu:
http://www.youtub...re=related

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online