Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 06:21
OnLine: 36, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 24 - Opinie
Dodane: 20-09-2009 08:09 - Edytowane przez by_black dnia 08-12-2010 13:23
#by_ikar - systemadmin - max%
Odcinek 24 w Japońskiej wersji językowej jest już na stronie do obejrzenia. Aby zobaczyć go online zapraszam pod ten link: http://dbpolska.n...online-547

Napisy pojawią się z opóźnieniem z racji problemów z łączem internetowym administracji.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 20-09-2009 08:38
#Cyrus - user - max%
Dobra walka :) Jest na co popatrzeć :p W następnym epku będzie Unlock Potencial Kuririna i może Gohana, a w jeszcze następnym może rewanż Vegety ;]

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 20-09-2009 08:43
#Agrael - user - 70%
A i owszem, niezła walka, tak tylko pisze posta bo chcę się wypowiedzieć na temat każdego odcinka. Żadnego szału nie ma, nic nowego. Mogliby zrobić kontynuacje DB, wtedy bym czekał cały tydzień na następny odcinek, a teraz to siadam do nowego odcinka i oglądam bez większej ciekawości.

Dodane: 20-09-2009 09:24
#Usunięty - user - 10%
dla mnie jakaś słaba była walka... ale są nowe scenki i z łatwością można je zauważyć xD fajnie że dragon ball jest online

Dodane: 20-09-2009 11:29
#Darknes - user - max%
Znowu nowy eyecatcher :) odcinek fajny było trochę akcji, Vegeta nieźle oberwał i narazie zrobi się trochę bezpieczniej :p a gdzieś tak w 28 powinien już wylądować Goku :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 20-09-2009 11:31
#Cirrus - user - 0%
Co to za gowno dodane w wersji rar ktore nie działa .... Wezcie dodajcie dzialajacy odcinek a nie nie dzialajacego RARA !!!!

Dodane: 20-09-2009 11:34
bigosssj34- które to te nowe scenki ?

Dodane: 20-09-2009 11:36
Dopisz sobie zamiast rar, mp4 i będzie działać. i Przestań mi tutaj walić wykrzyknikami, bo ja mogę walnąć jednym a ty sobie dbkai będziesz szukał w sieci. Chamów się chamsko traktuje, zapamiętaj.

--------------------

------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
------
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Dodane: 20-09-2009 11:37
#Cirrus - user - 0%
Nie trzeba bylo odrazu :p nie wiem po co to robicie

Dodane: 20-09-2009 11:41
No jasne bo my to robiliśmy. To zostało wysłane na megaupload bez używania naszego konta, zostało po prostu skopiowane przez megaupload z innego serwera, a ktoś był na tyle dziwny że dopisał zamiast mp4, rar i wyszły takie kwiatki. Czasami trzeba pokombinować i próbować. Aktualnie w strefie plików już jest bez tego rar, jest normalnie mp4.

Dodatkowo, jak nie można pobrać to można obejrzeć online. Więc pretensje są tutaj jak najbardziej zbędne.

--------------------

------
------
------
------
Dodane: 20-09-2009 13:15
No no no coraz lepiej czekamy aż goku przyleci ale to jeszcze daleko fajny odcinek fajnie ze tak szybko te odcinki lecą czekam

--------------------

DB - jest Bogiem
WALKA - Nałogiem
TRENING - podstawą
A RESZTA - zabawą....
Dodane: 20-09-2009 13:27
#BISD - user - 20%
Wow jest już nawet do ściągnięcia szybko dzięki wielkie ;] zważywszy na to,ze macie problemy z łączem i wgl dostępem do neta co szanuję :d

Dodane: 20-09-2009 14:01
na tak popularnej stronie nie powinno byc problemów z słabym łączem a co za tym idzie brakiem napisów

Dodane: 20-09-2009 14:11
No, akcja się ruszyła :p Zarbon pokazał nam swoje drugie oblicze, fajna walka i w ogóle nowy eyecatcher ;) Fajna muzyka też, pasowała do tej rozmowy z Kaio-samą :) Wreszcie akcja się rozkręca i na to czekałam!

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 20-09-2009 14:20
#zadyma - user - 90%
martinez-1 napisał/a:
na tak popularnej stronie nie powinno byc problemów z słabym łączem a co za tym idzie brakiem napisów

czy ty nie rozumiesz że te problemy nie są zależne od nich zresztą jak się nie podoba nikt cię tu nie trzyma,zapamiętaj że to są zwykli ludzie ze ZWYKŁYM DOSTAWCĄ INTERNETU,a nie że oni maja własne łącze z prędkością 100mb/s

Dodane: 20-09-2009 15:17
#PinCheR - user - 60%
Noo... odcinek fajny, walka super, nowe sceny widać "gołym okiem". W następnym odcinku Kurririn dostanie "power up" :p . Goku już trenuje w 50G, a to znaczy, że wkrótce wyląduje. Swoją drogą Vegeta dostał chyba bardziej niż było to pokazane w zwykłym DB Z, ale nie oglądałem wersji RAW, więc nie jestem pewien. 27-28 odcinek... wtedy powinien Goku przybyć na Namek. No i oczywiście nie mogę się doczekać kolejnego epka :) .

--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka :)
Dodane: 20-09-2009 15:36
#Usunięty - user - 10%
a czemu uwarzacie ze az tyle w następnym odcinku zarbon padł i mozliwe ze tez gohan odblokuje swoj power pewnie 26 goku bedzie a kazdy odcinek jest wazny!!!

Dodane: 20-09-2009 16:12
#Qbas89 - user - 0%
(wersja download) ostatnie 6 min nie ma dźwięku :(

Dodane: 21-09-2009 16:05
moglibyscie odcinek 21 dac w mniejszej wadze , i nastepne tez ?? prosze :)

Dodane: 24-09-2009 12:54
#Macias - user - max%
Odcinek nr 24 moim zdaniem zadowala. Doczekaliśmy się fajnej walki, a wydarzenia były przedstawione w dobry sposób. Szczególnie w tym odcinku wpadł mi w ucho soundtrack, który doskonale wpasował się w klimat. Kreska również nie zawodzi. Pozostaje tylko czekać na odcinek 25 i będziemy mieli już za sobą ćwiarteczkę xD

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online