Dodane: 10-12-2009 13:12
http://books.goog...ooks?hl=pl Stronka ciekawa,zawierająca dużo zbiorów.Ale no właśnie musi być jedno ale.Wielu pisarzy zastrzegło sobie prawa autorskie i jest trochę buła.Niektóre tytułu są udostępnione w minimalnym stopniu.
Ja pozostanę przy czytaniu tradycyjnym,ale może kiedyś skorzystam z strony

Dodane: 10-12-2009 19:50
Ja osobiście zacznę korzystać z tego, bo często słyszę o tytułach, które rzekomo warto sprawdzić, a specjalnie dla jednej książki nie będę wydawał ~60 zł czy wyrabiać karty w bibliotece miejskiej
--------------------

Dodane: 12-12-2009 11:01
Moja siostra z tego co wiem z czegoś takiego korzysta...

Ja osobiście zbyt dużo nie czytam, ale jeśli już będę miał coś czytać, to raczej przez internet będzie najwygodniej.

Fajna sprawa, na prawdę.

Dodane: 12-12-2009 11:03
bleeee ;p Dobry pomysł ale nie dla mnie. Ja jak czytam to w kanciapie na kolanie xD Jeszcze żebym czytał lekturę przed kompem - już przesadaa ;P Wolę zapach przewracanych stron ^^
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 19-12-2009 22:00
Sęk w tym, że google większość skalencji robi nielegalnie. Kopiuje książki bez zgody autora, co jest oczywistym pogwałceniem praw autorskich. Uważam, że pomysł jest dobry, ale trzeba też szanować przy tym obowiązujące prawo. Mimo wszystko uważam, że przyjemniej jest potrzymać książkę w rekach, poprzewracać kartki itp. Poza tym wygodniej czyta się książki z ich "materialnej" niż "wirtualnej" formy.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.