Dodane: 16-10-2010 19:56
Ja tam na wakacjach i nie tylko byłem na grzybach.To najlepszy sposób na zabicie czasu,w dodatku można je sprzedać lub zostawić dla siebie i potem dodawać do różnych potraw
Ze mnie się leń zrobił.

Całe wakacje nie chciało mi się tyłka ruszyć, z resztą co dziwnego, jakoś mnie bardziej do kolegi ciągnęło niż do chodzenia po lesie. xD Ale zbieranie grzybów... świetna sprawa.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-10-2010 22:03
Ze mnie się leń zrobił.

Całe wakacje nie chciało mi się tyłka ruszyć, z resztą co dziwnego, jakoś mnie bardziej do kolegi ciągnęło niż do chodzenia po lesie. xD Ale zbieranie grzybów... świetna sprawa.
Po tobie można sie było tego spodziewać ze lepiej do kolegi niż so lasu
Ale grzybki zobierać to świetna sprawa, cisza spokój można sobie spokojnie pomyśleć o wielu rzeczach
--------------------
-------------------------------

Dodane: 18-10-2010 18:51
malpex napisał/a:Po tobie można sie było tego spodziewać ze lepiej do kolegi niż so lasu
Ale grzybki zobierać to świetna sprawa, cisza spokój można sobie spokojnie pomyśleć o wielu rzeczach
Bociek, widzę, że w gejowskich postach chcesz pokonać paćka.
Co do myślenia - jakoś wygodniej mi se do robi w zaciszu domowym, niż chodząc w jakiś krzaczorach.

Dodane: 18-10-2010 22:00
Co do myślenia - jakoś wygodniej mi se do robi w zaciszu domowym, niż chodząc w jakiś krzaczorach.
No jeżeli masz w domu cisze i spokój to mozna, ja mam często jak jestem to bałagan i jedynym spokojnym miejscem jest kibel xD ale ile mozna tam siedzieć xD więc często chodzę do lasu
--------------------
-------------------------------

Dodane: 18-10-2010 22:56
malpex napisał/a:Co do myślenia - jakoś wygodniej mi se do robi w zaciszu domowym, niż chodząc w jakiś krzaczorach.
No jeżeli masz w domu cisze i spokój to mozna, ja mam często jak jestem to bałagan i jedynym spokojnym miejscem jest kibel xD ale ile mozna tam siedzieć xD więc często chodzę do lasu
Mam ciszę i spokój bo przez większość czasu jestem w domu sam
A las... las to nie mój żywioł.

Dodane: 19-10-2010 21:50
kordos napisał/a:malpex napisał/a:Co do myślenia - jakoś wygodniej mi se do robi w zaciszu domowym, niż chodząc w jakiś krzaczorach.
Mam ciszę i spokój bo przez większość czasu jestem w domu sam
A las... las to nie mój żywioł.

Las to również nie mój żywioł :> Zdecydowanie wolę przebywać nad wodą

A co do tematu to chyba grzyby już się skończą bo idzie do nas mroźniejsze powietrze a w takim razie można się spodziewać białego puchu(tzn.śniegu) za oknem
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 19-10-2010 22:32
owerfull napisał/a: 

A co do tematu to chyba grzyby już się skończą bo idzie do nas mroźniejsze powietrze a w takim razie można się spodziewać białego puchu(tzn.śniegu) za oknem
Woda... eeee... wolę góry, albo miasto... o miasto jest fajne
Tylko tam grzybków nie spotkasz a jeśli już... wolałbym ich nie spożywać.

Dodane: 20-10-2010 11:21
kordos napisał/a:owerfull napisał/a: 

Woda... eeee... wolę góry, albo miasto... o miasto jest fajne
Tylko tam grzybków nie spotkasz a jeśli już... wolałbym ich nie spożywać.
Nie lubisz wody ?! Nawet takiej czystej gdzieś nad oceanem na przykład ?? xD Ja uwielbiam przebywać nad wodą,pływać sobie łódką itp.Góry też uwielbiam,fajnie jest sobie rowerem pojeździć(ale w takich mniejszych górach),a tak w wyższych można się wspinać itp.Ale w górach zbieranie grzybów jest udręką xD A o mieście to już nawet nie wspomnę.Tak ogólnie powiem że najbardziej smakuje mi pieprznik jadalny(kurka) i kanie :> Te ostatnie są naprawdę pyszne w panierce
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 03-01-2011 19:02
Nie lubię chodzić na grzyby ani ich jeść więc nikt do mnie nie ma pretensji. Nie lubię chodzić na grzyby bo się chodzi po mokrym lesie, w poszukiwaniu jakiegoś szitu na ziemi, a to że się kilka razy zaplątasz w sieć pająka to nic.
Gotowanie grzybów to dopiero udręka dla mojego nosa, śmierdzi jak starymi skarpetami albo jeszcze gorzej, jak mógłbym jeść coś co tak strasznie śmierdzi?

Dodane: 03-01-2011 19:05 -
a to że się kilka razy zaplątasz w sieć pająka to nic.
To jest zwyczajne nieprzyzwyczajenie do takich klimatów, a jak mi ktoś mówi jak ty, to mnie skręca szczerze. :/ Dziwne jest dla mnie, że jeśli nie ma ciepełka pod nogami, to od razu grzybobranie odpada.

Dodane: 03-01-2011 19:09
Z grzybów to ja jem tylko pieczarki i tylko w jakiejś pizzy czy zapiekance ,takie to mi smakują xD.No i jeszcze może sos grzybowy do ziemniaków ,ale nie są jakieś rewelacyjne.Na grzybobraniu to ja byłem tylko kilka razy i jakoś niezbyt mi się spodobało łażenie po lesie szukają grzybów na ziemi.
--------------------

Dodane: 05-02-2012 13:33
Grzyby? Ja ich jeść nie lubię- totalnie mi w smaku nie podchodzą(chyba, że w chipsach o smaku grzybów ze śmietaną czy jakoś tak). Czasem lubię je zbierać, ale nic poza tym.
--------------------

Dodane: 05-02-2012 13:37
Cóż,uwielbiam grzyby

.Nie zbierać oczywiście xD.Jednak normalnie ;].Jak ide do lasu,to by pochodzi lub cieszyć się naturą,ostatecznie poobijać kości ale to tylko na działce

.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 05-02-2012 14:47
Za grzybami nie przepadam, nie wiem, po prostu mi nie podchodzą... Zjem je jedynie podduszone w jajecznicy, albo takie posiekane, zmiażdżone w zapiekance - tyle mojej tolerancji dla grzybów. A co do zbierania... Tego to nie umiem, było się parę razy w lesie w tymże właśnie celu, no ale cóż, kuzynka miała koszyk a ja jednego nadgryzionego grzyba. Znalazłem też inne, ale żaden nie był jadalny ^^.

Dodane: 06-03-2012 08:45
Nie za bardzo lubię grzyby nigdy mi nie smakowały zjem je raz na jakiś czas bardziej lubię je zbierać niż je jeść.Jeśli chodzi o potrawy z grzybów to lubię tylko zupę grzybową i ewentualnie jakiś sos z grzybów.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.