Dodane: 05-10-2009 16:14
Jeśli chodzi o anime to Picolo. Jeśli o super bohaterów to kapitan Ameryka. warto porozmawiać chociażby o zabawach z dzieciństwa gdy sie na placu zabaw bawiło kijami lub inaczej.
--------------------

Dodane: 03-02-2010 00:26
Moim zdaniem najsilniejszym w anime jest Songo który jest silny dysponuje niesamowitą siłą i mógłby stac sie jeszcze siljniesz,ale jeszcze jest gohan który tez był bardzo silny przewyzszal siłe goku w walce z komórczakiem ale gdyby matka nie nakłaniała go do nauki to by on był najsilniejszym sajanem.
--------------------
DRAGON BALL ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodane: 15-05-2010 13:57
Moim zdaniem, najlepszym bohaterem fantasy jest per Lord Illidan Stormrage z Warcraft'a.
A jeśli gry się nie liczą, to najpotężniejszy był już wymieniany Galactus.

Dodane: 11-08-2010 23:25 -
kordos napisał/a:
najsilniejszy powinien byc Bruce Wszechmogacy (taka postac nie moglaby zaistniec naprawde i jest znana - film ogladalo wiele milonow) z prostego powodu - byl wszechmogacy ;p
Mam kolejną taka postać - mianowicie chodzi mi o... Antychrysta z Supernatural. Niby zwykły dzieciak, a mógł kontrolować dosłownie wszystko i robić to, co mu się zamarzy - gdyby przeszedł na ciemną stronę to nie wiem jak bracia by sobie poradzili.
Kolejną taką postacią jest Śmierć także z SPN - jak sam mówił, kiedyś uśmierci nawet Boga więc... niewątpliwie ma potężną moc.

Dodane: 21-08-2010 17:08
Najsilniejszy w anime jest z pewnością Gogeta SSJ4.Można by było powiedzieć że chwilowo najsilniejszą postacią mógłby być Mędrzec Sześciu Ścieżek z zapieczętowanym w sobie Juubim.Taka moc to już prawie moc boska
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 21-08-2010 17:22
Wydaje mi się tak jak koledze UP,że najsilniejszą postacią jest Mędrzec Sześciu Ścieżek z zapieczętowanym 10-ogoniastym=Juubim.
--------------------

Dodane: 21-08-2010 17:27
Moim zdaniem najsilniejszą postacią jest Songo. Jest super silny, posiada wielką moc i można powiedzieć, że walkę ma we krwi.
--------------------
------------------------------------------------------------------

Dodane: 21-08-2010 18:03
Zgadzam sie w zupełności z przedmówcą ;p Son Goku.
Nie widziałem jeszcze innej mangi albo kreskówki gdzie był by inny silniejszy fighter ;p
Wiadomość doklejona:
PS. No chyba że Brolly ;P

Dodane: 21-08-2010 18:16
Brolly raczej nie będzie już jednak najsilniejszą postacią.Oczywiście jego potencjał jest nie wykorzystany,ale my mówimy o wykorzystanym chyba więc najsilniejszym będzie Goku a fuzja to Gogeta SSJ4.Mędrzec Sześciu Ścieżek stoczył walkę z 10 ogoniastym który jest silniejszy niż wszystkie ogoniaste bestie które z niego powstały razem wzięte.Nawet zapewne Kyuubi śmiesznie wyglądałby przy Juubim.A jak wiadomo Mędrzec Sześciu ścieżek stoczył z nim długą walkę,a skoro była długa musiała być wyrównana.Następnie Mędrzec zapieczętował w sobie Juubiego.A wyobrażacie sobie jaka potęga powstała w połączeniu takich dwóch potężnych istot
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 11-01-2012 18:30
Moim zdaniem Najsilniejszą Postaćią w całym anime i Manga Był nie kto inny jak Mr. Satan. Miał niewyobrażalnie wielką moc.

Dodane: 11-01-2012 18:55
siuber napisał/a:
Moim zdaniem Najsilniejszą Postaćią w całym anime i Manga Był nie kto inny jak Mr. Satan. Miał niewyobrażalnie wielką moc.
Mr.Satan jest człowiekiem... Więc jakim cudem nie mógłby istnieć na prawdę ;o
Temat bez sensu, bo porównywać postacie z Db do innych Anime jest po prostu śmieszne ;D w tym Anime postacie potrafią bez większego zmęczenia zniszczyć planetę gdzie w żadnym anime chyba nikt nie posiadał takiej mocy.

Dodane: 13-01-2012 15:03
Jak dla mnie najsilniejszą postacią był Gogeta SSJ4 żadna inna postać nie miałaby z nim większych szans wystarczyłoby że uderzyłby falą uderzeniową i każda postać z innych anime i mang nie pokonałaby go.

Dodane: 28-02-2012 14:12
Jak dla mnie najsilniejszą postacią był Gogeta SSJ4 żadna inna postać nie miałaby z nim większych szans
Jak to nie. Bruce Wszechmogący powiedziałby żeby zniknął i po nim
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.