Dodane: 04-02-2011 08:39
Mleko rzadko piję ale nabiału sera takich rzeczy jem dużo a to z powodu
ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
NIE LUBIANE PRZEZ UŻYTKOWNIKA KRZYCHU5551
-MIĘSO W FORMIE CZEGÓS TAM WYJĘTEGO Z GARA
-PAPRYKA
-PIECZARKI
-RYBY WSZELAKIE
-SZYNKA
-WIĘKSZOŚĆ KIEŁBAS itd. nie chce mi się wymieniać
pozdro

Dodane: 01-02-2012 09:42
Mleko? Cóż, powiem szczerze- kiedyś się nim zalewałam. Aczkolwiek mam na nie alergie- w czystej postaci i gust mi się zmienił to teraz piję je rzadko. Lecz uwielbiam przetwory mleczne- bez nich nie wyobrażam sobie życia.

Dodane: 01-02-2012 10:32
Nie zawsze piję mleko, bo po prostu nie zawsze je mam w lodówce. Ale jak jest, to wypije, bo od zawsze lubię mleko, ogólnie produkty jak mleczne czy nabiał. Jeżeli chodzi o samo mleko, to lubię takie zimne z lodówki, przegotowane jak jem bułkę z serem, a przede wszystkim przepadam za mlekiem smakowym: czekoladowe, waniliowe...

Dodane: 01-02-2012 16:09
Picie mleka weszło mi w nawyk, nie mam bardziej sprecyzowanych powodów jego spożywania. Po prostu go lubię i piję codziennie. Tym zdaniem kończę moje refleksje.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 01-02-2012 16:17 -
Lubię mleko. Prawie codziennie jem płatki z mlekiem. W szkole ostatniej zimy, gdy można było kupować mleko, codziennie sobie kupowałem dwie buteleczki po 0,25l. Brało się to co było

Teraz nie ma nic -.-
--------------------

Dodane: 15-02-2012 15:03
Bardzo lubię mleko. Rano jadam owsiankę, dodaje je też do siemia lnianego, a także lubię je pić prosto z lodówki.
--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 09-03-2012 18:42
Lubię mleko raz na jakiś czas lubię sobie zrobić płatki z mlekiem dawniej było to prawie codziennie jak i gorące kakao jem też różne potrawy z mleka jak np. sery.

Dodane: 15-03-2012 16:50
Mleka w czystej postaci nie lubię, po prostu nie trawię. Jednak jak już mleko z czymś połączę, tak jak z kakao, czy płatkami czekoladowymi to już co innego..

Dodane: 15-03-2012 17:08
Ja mleko bardzo lubię, ale tylko na zimno, jakbym miał wypić na ciepło to bym chyba wyrzy...(wiecie co

). xd Jak byłem młodszy to z płatkami lubiłem (Cookie Crisp

), teraz już nie jem. Pamiętam jeszcze, gdy do przedszkola chodziłem to dawali nieraz mleko z makaronem (pychotka

). W podstawówce to kakao lubiłem, zresztą teraz też nie pogardzę hehe. Teraz to raczej tylko piję samo na zimno.
--------------------

Dodane: 15-03-2012 17:11
by_black napisał/a:
Mleka w czystej postaci nie lubię, po prostu nie trawię. Jednak jak już mleko z czymś połączę, tak jak z kakao, czy płatkami czekoladowymi to już co innego..
No ja podobnie samego mleka nie pije ale z płatkami bardzo chętnie skosztuje , kakao nie za bardzo. Produkty pochodne z mleka spożywam ale nie za często.
--------------------

Dodane: 15-03-2012 17:15
Mi jeszcze nie odpowiada kożuch z mleka, nie raz kiedy znalazł się w moim przełyku miałem odruchy wymiotne, ciepłego mleka już w ogóle nie potrafię się napić. Co ciekawsze kwaśnego mleka też nie lubię, ale maślankę czy jogurty jak najbardziej smakuje
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.