Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:19
OnLine: 45, statystyki
index > Hydepark
Temat: Wasze plany lekcji
Dodane: 01-09-2009 13:11
Tak, tak, tutaj możecie wpisać swoje plany lekcji, jakie macie i ponarzekać, czy też pochwalić się, jakie one są wspaniałe, lub też nie :d Ja swój podam za miesiąc :d

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 01-09-2009 13:24
#Blade - user - max%
Jak na razie to znam plan na jutro. Pierwsza godzina wychowawcza, później pracownie elektroniczne, aż 5 godzin a na końcu urządzenia cyfrowe i chemia. Chemia i wychowawcza to luźne lekcje, pracownia to może byc 5 godzin nudy (zależy jaki nauczyciel od tego mi się trafi) a UC też ujdzie

--------------------
Dodane: 01-09-2009 13:25
#MattiTeo - user - 80%
Jutro zaczynam lekcje o 8.
-polski
-niemiecki
-wychowawcza
-wf
-wdż

Plan został nam podany tylko na jutrzejszy dzień, który zresztą na pewno nie będzie tak wyglądał. Są problemy z ułożeniem planu, dlatego taki psikus i jutro mam 5 lekcji xD Nie ma się za bardzo co cieszyć, bo to tylko pierwszy tydzień.

Dodane: 01-09-2009 13:30
#Darknes - user - max%
A ja nie wiem jakie mam lekcje xD może to i lepiej xD pójdę do szkoły z myślą że mam same w-f i GDW xD no niby coś tam słyszałem jak dyktowała że niby polski i jeszcze coś ale nie miałem głowy ani do pisania ani do zapamiętania jutro pójdę to sobie spisze :p

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 01-09-2009 13:32
#pacin - user - 90%
A nam podali plan lekcji na trzy dni, czyli:
Środa: religia, fizyka, informatyka, matematyka, historia, biologia i angielski. Ogólnie to jutro 7 godzin, a w czwartek i piątek to po 6 godzin.W Środku tygodnia dali nam Fizykę i się przez to zabiję. [placze]

--------------------
Dodane: 01-09-2009 13:47 - Edytowane przez olek_mi dnia 01-09-2009 13:48
#olek_mi - user - max%
Ja mam podobnie do Mattiego narazie mam plan na jutro i tylko 5 lekcji, ale zapewne to ulegnie zmianie :p
Środa 8:55
Hista
Wf
Polski
Infa
Chemia
jakby tak było codziennie :) ..marzenia

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 01-09-2009 13:48
#Zuza - user - max%
Ja mam prawie codziennie na 7:30, a jak nie to na 8:20 i siedzę przeważnie do 15, czyli mam po 8 lekcji, masakra :p Nie wiem jak to ogarnę, no ale muszę się przyzwyczaić..

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 01-09-2009 16:51
#Macias - user - max%
Mój plan lekcji jest totalnie masakryczny. Minimalnie mam dziennie siedem godzin lekcyjnych, z wyjątkiem poniedziałku, kiedy mam sześć. We wtorki i środy będę mieć po osiem lekcji. Jeszcze jak do tego policzę dodatkowe lekcje angielskiego cztery razy w tygodniu plus dodatkowa fizyka, to tworzy się obraz nędzy i rozpaczy.

--------------------
Dodane: 01-09-2009 16:56
A ja jutro też nie mam tak źle Ponieważ mam na godzinne 8 Ale mam 2 lekcje z wychowawcą No a motem chemia polski i mata XD nie tak źle jak zaranie XD [oczy] ciekawe co będzie dalej zaranie pokazali na plan leki na środę resztę dowiem się potem.

Dodane: 01-09-2009 17:10
#Cyrus - user - max%
A ja mam na jutrzejszy dzień kijowy plan :p 8h w szkole i w tym 2 okienka ni kij ni w oko bo o różnych godzinach :/ Mam nadzieję, że zmienią to jakoś w najbliższych tygodniach.

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 01-09-2009 17:21 - Edytowane przez Konrad dnia 01-09-2009 17:21
#Konrad - user - 90%
Taa weź nic nie mów..z tymi lekcjami powinni zrobić tak że masz się o 8:00 pokazać i iść do domu..i tak przez 2 tygodnie żeby się dostroić..xD

A mój plan na jutro jest taki: od 7:45
W-F
W-F
Matma
Matma
Biola
Polski
Fiza...

Ktoś przebije? xD

Dodane: 01-09-2009 17:22
#szczur17 - user - 10%
Ja tam mam jutro akurat lekkie lekcje od 8:55 do 14:35
Anglik
Polski
PO
PO
wf
wf
Ale w reszte dni od 8 do 14:35 więc d*pa

Dodane: 01-09-2009 17:34
#Karolex - user - 90%
A nam podali tylko plan na jutrzejszy dzień :) Ogólnie to niby druga gim. a codziennie mam 6 lekcji :o

1. Angielski
2. Religia
3. W-F
4. Fizyka
5.j. polski
6. matematyka

Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 01-09-2009 19:17
#Galaxey - user - 30%
Mi pani podała na jutro i na czwartek, bo wszystko może się jeszcze zmienić.
Środa:
1. Biologia
2. J. polski
3. Technika
4. Matematyka
5. Fizyka
6. WOS
7. Chemia

Czwartek:
1.W-F
2.W-F
3. J. angielski
4. Informatyka
5. Matematyka
6. J. polski

I poza tym wiem jeszcze, że codziennie mam na 8:00 i jak tu człowiek ma nie narzekać???

--------------------

Piszcie na maila galaxey7@gmail.com
---------------

Rozsądek posiadł, kto w słowach oszczędny,
kto spokojnego ducha - roztropny.
I głupi, gdy milczy, wydaje się mądrym,
kto wargi zamyka - bezpieczny.
(Prz 17, 27-28)
Dodane: 01-09-2009 20:05
#C@rL - user - 100%
Ja podobnie jak kilku moich poprzedników planu nie mam i nie wiem kiedy go zdobędę xD! Do szkoły idę na 9... jak nikogo nie będzie to pójdę do domu xD

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 01-09-2009 20:16
#elaiela - user - 10%
Ja mam dość "ciekawy" plan...
Jutro:
Matematyka
Religia/Etyka
Języki...
Polski
polski
Historia
W-F
PO
Znaczy się codziennie prawie osiem lekcji...a jutro jak to jest w zwyczaju czekają mnie dwa testy poziomujące z niemieckiego i angielskiego. Czyli ogółem luz :)

--------------------
..."Masz wyglądać jak moje lustrzane odbicie!"

..."Mam wyglądać jak idiota?"
Dodane: 01-09-2009 20:36
#Bociak - user - max%
Ja mam plan tylko na jutro :
1. Godzina Wychowawcza
2. W - F ( noł!!!! :( )
3. J. Niemiecki
4. Polski
5. Matematyka
6. Fizyka

Pozostaje tylko płakać... Oprócz GW same wykończające przedmioty. No i ewentualnie polskiego.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 02-09-2009 13:58
#olek_mi - user - max%
Mam tylko 29 lekcji w tygodniu czuję się prawie jak za czasów podstawówki xD Jakby ktoś chciał zobaczyc to wstawiam mój plan lekcji ;) http://www.vpx.pl...cji34.html

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 02-09-2009 14:05
#Chip00 - user - 90%
A ja wkleję swój plan lekcji, a co xD: http://www.mazaja.../plan3.pdf

Jak widać nie będę musiał wstawać, aż tak bardzo wcześnie, ale za to będę mieć większość dobrego czasu zajętego, bo w zimie po 16 jest już beznadziejnie... No, ale cóż - życie. Najgorsze jest to, że wstawili nam w tym roku niemiecki, którego nigdy nie miałem zamiaru się uczyć i nadal nie zamierzam.

--------------------
Życie nie jest dobre ani złe - jest takie, jakie wierzymy, że jest.

Dodane: 02-09-2009 15:50
Olek_mi
Gdybym miał plan lekcji taki jak Ty, to aż chciałoby mi się chodzić do szkoły, nawet mając tylko 3 wf-y :)
Już wczoraj znałem swój plan lekcji, ale nie napisałem go, bo nie chciałem chociaż wczoraj przypominać sobie tej katorgi, która mnie czeka :p

Poniedziałek: 1.W. F., 2.Biologia, 3.Historia, 4.Muzyka, 5.Polski, 6.Polski, 7.Niemiecki (nie lubię poniedziałków xD)

Wtorek: 1.Angielski, 2.Angielski, 3.Chemia, 4.Matematyka, 5.W. F., 6.Religia, 7.Polski

Środa: 1.Matematyka, 2.Fizyka, 3.Polski, 4.W. F., 5.Historia, 6.Plastyka, 7.WOS

Czwartek: 1.Chemia, 2.Matematyka, 3.Religia, 4.Angielski, 5.Polski, 6.Geografia, 7.Matematyka

Piątek: 1.Informatyka, 2.Matematyka, 3.Godzina Wych., 4.W. F., 5.Polski, 6.Niemiecki, 7.Edukacja Regionalna (pfff, jak to mnie wkur... denerwuje xd)

Jak widać w porównaniu to innych gimnazjalistów plan mam fatalny, ale trudno, jakoś to trzeba będzie znieść. Dodam tylko, że dodatkowe Polski i Matematyka wprowadzone zostały, żeby utwalić wiadomości przed egzaminami. Dla mnie to zły pomysł, bo po 1 na ostatnich lekcjach, a po 2 komu tak naprawdę zależy na dobrych wynikach ten w domu popracuje. Tyle ode mnie.

Pozdro

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online