Dodane: 12-03-2010 13:51
rockbaby napisał/a:
dzięki wielkie. jesteś najlepszy. mam tylko pytanie. dlaczego nie mogę ustawić sobie avatara? próbowałam dwa razy, ale jak widać nie mam
moze ten twój avatar ma za duże rozmiary tutaj jest chyba dostępne 50x50 ale pewien nie jestem, jak dalej sie nie bedzie dalo to napisz w dziale pomoc
--------------------
---------------
"Pytasz "dlaczego"? Rzeczy zawsze dzieją się bez ostrzeżenia. Dopiero wtedy wszystko nabiera sensu." Nagato

Dodane: 16-03-2010 19:07
Tej ostatniej to nie ma co oceniac bo zmniejszyc to nie jest wielka sztuka, wiec tu nie ma co mówic ale powiem o tej jeszcze wcześniejszej. Według mnie to dobra praca moze nie jest to moja tematyka ale praca jest wporzo dobre tło pasujące do postać sa, render tez jest dobrze wpasowany w tło. Co do napisu to najpierw myślałem ze go nie ma, jest strasznie nie widoczny i to niszczy troche całość pracy. Nad napisami musisz troche więcej popracować.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 16-03-2010 20:22
Tak to racja w ostatniej sygnie nie widać zupełnie napisu, ale za to sama sygna jest niezła

. Najlepiej wyszła Ci chyba praca pt. "feel the music", musiałeś na nią nałożyć trochę efektów.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 31-03-2010 21:11
--------------------
---------------
"Pytasz "dlaczego"? Rzeczy zawsze dzieją się bez ostrzeżenia. Dopiero wtedy wszystko nabiera sensu." Nagato
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.