Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 22:15
OnLine: 85, statystyki
index > Twórczość użytkowników > Grafika
Temat: Grafika: kijak13
Dodane: 01-11-2009 16:13
#Bociak - user - max%
Twoje sygnaturki są na coraz wyższym poziomie. O wiele lepsze niż na poczatku. Kolejny dowód na to iż trening daje się poznać.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 01-11-2009 17:31
#kijak13 - user - 30%
Łoł, już 4 strona się rozkręciłem xD Dzięki Bociak, i jednak postanowiłem zrobić jeszcze jedną sygnę na tę oto okazje:

--------------------

---------------
"Pytasz "dlaczego"? Rzeczy zawsze dzieją się bez ostrzeżenia. Dopiero wtedy wszystko nabiera sensu." Nagato
Dodane: 01-11-2009 18:53
#PRO333 - user - 30%
WOw!!
Zaczepiste, wywaliste, zajebiaszcze itd. Zazdroszczę talentu większość twoich prac oceniam na 11/10. Są MALUTEŃKIE niedociągnięcia ale myślę, że to kwestia niewyćwiczenia. Życzę kolejnych tak udanych prac. ;)

--------------------
GFX BY ME

Ujmij, Murcielago
Dodane: 01-11-2009 23:27
#olek_mi - user - max%
Widzę, że jesteś uzależniony od robienia sygn xDD. Ale im więcej robisz tym lepiej Ci to wychodzi, więc nie przestawaj ;) .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 02-11-2009 13:53
#kijak13 - user - 30%
Olek nie mów tak nie jestem ćpunem xD Ale tak na serio to robie je bo nie mam co robić, dodam coś dziś ale dopiero jak przyjde z SkS'ów

--------------------

---------------
"Pytasz "dlaczego"? Rzeczy zawsze dzieją się bez ostrzeżenia. Dopiero wtedy wszystko nabiera sensu." Nagato
Dodane: 02-11-2009 18:55
Łał robisz niesamowite sygnatury,i oczywiście czekam na więcej,bo tak się napaliłem że sie nie moge doczekać następnych :) :) :) :)

--------------------
Dodane: 02-11-2009 19:39
#kijak13 - user - 30%
Mówisz masz, xD tą zrobiłem wcześniej, ale nie miałem czasu dodać

--------------------

---------------
Dodane: 02-11-2009 20:57
#Bociak - user - max%
Ta nowa sygnatura, zabójcza może ona nie jest, ale w każdym razie jest dobra. Tło, render dobrze dobrane, jednak możesz robić jeszcze lepiej, tylko ćwicz.

--------------------

Dodane: 17-02-2010 21:45
#kijak13 - user - 30%
Witam!!
Tak! xD Powrócilem do robienia sygnatur, nic tak dawno nie robiłem ponieważ nie miałem czasu (dużo nauki :f i WoW mnie zbytnio pochłoną ^^)
ale postanowiłem sobie przypomnieć co nieco jak to się robiło xD
A więc zaczynam od takiej oto sygnatury :p :
http://img11.imag...132269.png

--------------------

---------------
Dodane: 17-02-2010 21:52
#Bociak - user - max%
Całkiem przyzwoita sygna, na bank lepsza od poprzedniej. Wykonałeś dobrą robotę, wykorzystałeś ciekawe efekty, teraz tylko przydało by się ją ciut zmniejszyć. Moja ocena to: 7/10.

--------------------

Dodane: 18-02-2010 15:00
#kijak13 - user - 30%
Cześć, zrobiłem dziś kolejne sygnatury :) :
Trzy nowe w tym albumie :p http://img222.ima...394992.png

--------------------

---------------
Dodane: 18-02-2010 19:03
#olek_mi - user - max%
Ta sygna z okiem nie przypadła mi do gustu chociaż brushe wpasowałeś bardzo ładnie ;) . Zaś te najnowsze sygnaturki są nieskomplikowane, ale za to przejrzyste ;) .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 18-02-2010 19:37
#Bociak - user - max%
Co do twojego najnowszego folderu, to muszę przyznać że robisz postępy. Jak już zauważył poprzednik, może i nie są skomplikowane, ale ładnie wyglądają. Najbardziej spodobała mi się trzecia, a najmniej druga, w której tło z renderem niezbyt dobrze się według mnie prezentuje.

--------------------

Dodane: 19-02-2010 20:27
#kijak13 - user - 30%
Cze, dzięki za komentarze, a oto dzisiejsza sygnatura :) (w sumie dwie)
http://img26.imag...6789wh.png
w tej drugiej chciałem użyć samych burschy

--------------------

---------------
Dodane: 19-02-2010 23:29
#enigma - user - max%
No bardzo ładne obydwie prace, super tło, pomysł także niczego sobie, napisy również ładne. Dosyć nietypowe prace, jak dla mnie, ładna kolorystyka, co u mnie wpływa znacząco na ocenę, a te pracę na prawdę mi się podobają. Świetnie, oby tak dalej. :)

--------------------
Dodane: 19-02-2010 23:39
Bardzo interesujace oby tak dalej ;) ) :d :d

Caly czas w photoshopie robisz?? Bo ja moja robilem wlasnie w nim .. [wesoly]

--------------------
Dodane: 04-03-2010 18:12 - Edytowane przez kijak13 dnia 05-03-2010 14:38
#kijak13 - user - 30%
siwiutello napisał/a:
Bardzo interesujace oby tak dalej ;) ) :d :d

Caly czas w photoshopie robisz?? Bo ja moja robilem wlasnie w nim .. [wesoly]

Nie, jakoś nie mogłem odnaleźć się w ps'ie, powróciłem do gimpa

Wiadomość doklejona:
Siema Eniu. Zrobiłem koleja sygnature mam nadziieje że się spodoba ^^, a oto ona:
http://img121.ima...491452.png
tylko trochę mi napis nie wyszedł

--------------------

---------------
Dodane: 11-03-2010 19:34
#rockbaby - user - 10%
hej, masz świetne sygnatury. możesz mi pomóc? chciałabym ustawić sobie taką sygnaturę http://4.bp.blogs...n-Goku.jpg , ale jest chyba trochę za duża. jestem tu nowa i nie znam wiele osób a na pewno nie umiem robić fajnych sygnatur... pomożesz mi...?

--------------------
Dodane: 11-03-2010 19:59 - Edytowane przez kijak13 dnia 11-03-2010 20:00
#kijak13 - user - 30%
Proszę bardzo tapetka przerobina na wymiary sygny, oto link:
http://img697.ima...ongoku.jpg
Jak byś chciała jakąś sygne to poprostu napisz, jestem do usług.

--------------------

---------------
Dodane: 11-03-2010 20:11
#rockbaby - user - 10%
dzięki wielkie. jesteś najlepszy. mam tylko pytanie. dlaczego nie mogę ustawić sobie avatara? próbowałam dwa razy, ale jak widać nie mam

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online