Dodane: 30-08-2009 08:51 -
Odcinek 21 w Japońskiej wersji językowej jest już na stronie do obejrzenia. Aby zobaczyć go online zapraszam pod ten link:
http://dbpolska.n...online-544 Napisy pojawią się z opóźnieniem z racji problemów z łączem internetowym administracji.

Dodane: 30-08-2009 11:39
no leci szybko.jest to super odcinek tak jak każdy odcinek kai.pozdro

Dodane: 30-08-2009 11:41
Kai, szybko leci, kolory są żywsze, kilka nowych scen i na tym koniec, powiedzmy sobie szczerze Kai spieprzyli tak samo jak Evolution, chyba każdy liczył na grafikę jak w openingu, a taka grafika jak wszyscy mówią nie zepsuła by klimatu... Sorry jeśli kogoś obrażę, ale ja nie wiem czy jedna osoba napisała że fajny jest dubb japoński, a teraz wszyscy piszą że jak zwykle taki to a taki głos jest cudowny boski itd. Sorry ale luzujcie trochę, bo jednak nie ma się czym podniecać, mnie to trochę zawiodło, mogli zrobić chociaż grafikę jak w gt, gdzie grafa była taka sama, choc momentami lepsza gorsza, albo grafa z sagi buu, np. z walki goku ssj2 vs kid buu. A tak to mamy nic, równie dobrze zamiast podniecać się i czekać na następny odcinek, można włączyć starną dobrą zetkę i mam y praktycznie to samo, albo łączyć remasterd, jeśli kogoś obraziłem to sorry...

Dodane: 30-08-2009 11:46
Odcinek fajny, ale bez szału. Cieszę się jednak ze wychodzi KAI choć wolałbym żeby wyszła kontynuacja GT. Głosy fajne, grafika fajna.... i tyle.

Dodane: 30-08-2009 12:39
Odcinek bardzo fajny, już sie nie moge doczekać walki goku z frezerem

Dodane: 30-08-2009 13:29
Odcinek jak zawsze rewelacja ;] fajnie bo to już 21 a mnie ciekawi do jakiej sagi będzie ??? i ile będzie w końcu odcinków niebawem zobaczymy XD no to na tyle ;] czekam na kolejne odcinki !~! puzdro

.
p.s Słyszałem że ma być tylko do sagi frezera i na tym koniec ale ma być 100 odcinków ale po tym co widzę to będzie do sagi cell a może nawet buu bo już pryz 20 odcinku goku leci to pomyślcie wkturym odcinku ma być walka z goku frezerem ciekawe jak będzie wyglądać ssj1 pewnie fajnie ale przy kajoken nie ma aż takich zmian niestety.

Dodane: 30-08-2009 13:48 -
guitarhero2009 grafika w Kai'u będzie się poprawiać tak samo jak w Zetce więc walka z Buu na pewno będzie miała super grafikę.
Odcinek fajny, nowy eyecatcher też

super grafika była jak Nameczanie walczyli a w następnym Dodoria dostanie w paszczę xD
krzyhox123 Kai będzie zawierał w sobie całą Zetkę i ma liczyć 100 odcinków to już dawno wiadome ja nie wiem skąd takie plotki że miałby być tylko do sagi Frezera.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 30-08-2009 13:56
A w poprzednim odcinku grafika według mnie była o wiele lepsza XD ciekawe czemu w tym odcinku według mnie się nie postarali i tyle nie chciało im się poprawiać tej kreski tak jak w poprzednim odcinku.

Dodane: 30-08-2009 14:05
dziwne ze Krilan w ostatnich odcinkach miał niebieską bluze pod spodem a teraz nie ma

Dodane: 30-08-2009 14:21
Jeżeli się nie mylę to chyba zdjął XD

Dodane: 30-08-2009 14:24
Odcinek... no spoko, nie jest zły, ale też nie jakiś rewelacyjny. Fajnie wyglądała walka Nameczan z ludźmi Freezera zrobiona nową kreską. Goku już wyleciał i myślę, że za 3-4 odcinki przyleci na Namek. Będzie się działo
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 30-08-2009 17:49
Darknes napisał/a:guitarhero2009 grafika w Kai'u będzie się poprawiać tak samo jak w Zetce więc walka z Buu na pewno będzie miała super grafikę.
Odcinek fajny, nowy eyecatcher też

super grafika była jak Nameczanie walczyli a w następnym Dodoria dostanie w paszczę xD
krzyhox123 Kai będzie zawierał w sobie całą Zetkę i ma liczyć 100 odcinków to już dawno wiadome ja nie wiem skąd takie plotki że miałby być tylko do sagi Frezera.
True, jeśli chodzi o grafikę i eyecatcher

Pewnie jeszcze będzie ich mnóstwo xD A ta plotka to chyba sugestia openingiem i endingiem, które się przecież zmienią... No, ale nareszcie zaczęło się coś dziać!

Ale porządniejsza walka będzie w przyszłym odcinku, choć podoba mi się tu, że tak tu wszystkiego nie przedłużają
Takie małe wątpliwości: czy Raditz w tej retrospekcji nie miał innego głosu? W ogóle to głos mamy Bulmy jest trochę dziecinny

A i muzyczka momentami mi przypominała tę z openingu do Budokai Tenkaichi 2
No nic, czekamy na kolejny

.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 30-08-2009 18:08
hmm po części się zgodzę co do kreski z openingu "ale" jest zawsze , do tych co chcieliby właśnie tą grafikę pobierzcie z neta Zetke i odcinek Kai w wersji HD (zakładam że macie odbiorniki przystosowane do odbioru wysokiej rozdzielczości ) wtedy zobaczycie różnicę a i nawiasem mówiąc remastered też nie będzie jakościowo tak dobre w HD jak Kai.

Dodane: 30-08-2009 18:57
szuper odcinek jak każdy
no bardzo czekam na następny
opłaci się wiem
--------------------

Dodane: 30-08-2009 21:41
no no odcinek bardzo fajniutki

no i co tu duzo mowic gafika jest napewno lepsza niz w Z zreszta to widac nieraz jest moze i taka sama jak w Z ale to mnie ciekawsze momenty a gdy sie akcja zaczyna to juz jest lepiej

nastepny odcinek bedzie bardzo ciekawy az sie doczekac nie moge

Dodane: 01-09-2009 17:45
No ten odcinek zaimponował mi głównie fajną, innowacyjną kreską. Odniosłem wrażenie, że kai coraz bardziej zaczyna przypominać ten z openingu. Co do samego odcinka, to trochę zawiodłem się co do zakończenia. Miałem nadzieję, że przynajmniej Gohan sprzeda kuksańca Dodorii, ale jednak tak się nie stało. Pozostaje tylko czekać na kolejny odcinek. Już niedługo seria nabierze szybszego tempa.
--------------------

Dodane: 02-09-2009 21:40
Ja jednak wrażenie miałem że kreska była taka sama, była lepsza tylko przelatując w walce z Nameczanami. Przebłyski fajne, ale to nie to samo co w openingu xD. Odcinek dla mnie fajny, było w nim dużo akcji, Goku już leci

. Ale ja bym na jego miejscu może trochę poczekał, jakaś muza by mu się przydała
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 03-09-2009 22:51
Odcinek naprawde fajny ale bardzo szybko leci. Jestem ciekawy ile wkońcu będzie tych odcinków

Dodane: 04-09-2009 09:30
start929 napisał/a:
Odcinek naprawde fajny ale bardzo szybko leci. Jestem ciekawy ile wkońcu będzie tych odcinków
Zaskoczę cię, będzie ich 100!

Dodane: 11-09-2009 17:28
Odcinek kai fajny tylko szybko leci macie racje
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.