Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:19
OnLine: 42, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Liga Mistrzów - Sezon 2009-2010
Dodane: 01-09-2009 17:03
Na razie nie mam telewizora bo się zepsuł ale na necie będę mógł na pewno obejrzeć XD tylko czekać aż ktoś wstawi na neta XD bo się doczekać niemowę . XD

Dodane: 01-09-2009 20:18
#C@rL - user - 100%
Czekamy na 15-16.09! I pierwsze kolejki LM! Hitem będzie spotkanie FC Barcelona vs Inter Mediolan (na san siro) ;P!

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 01-09-2009 23:23
Barca wygra!

--------------------

Dodane: 02-09-2009 15:10
#C@rL - user - 100%
Ta jasne :) Po tym co pokazała w superpucharze europy jestem pewien jej zwycięstwa <lol2>...

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 02-09-2009 20:37
Jak na razie nikt nie wygrał LM 2 razy z rzędu, więc prawdopodobieństwo, że wygra Barca jest bardzo małe... Ja jestem ciekaw jak ManU sobie poradzi w tym sezonie :) .

--------------------

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com !
Dodane: 02-09-2009 20:43
#Tomson - user - 90%
Nie jestem za bardzo obeznany w tegorocznych rozgrywkach. Widziałem jedynie mecz Arsenal vs. Celtic. Nie wiem jak radzą sobie drużyny w tej chwili, ale finały obejrzę na 100%.

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 02-09-2009 21:12
Też wątpie w Barce. Katalończycy mają dosyć kiepską defensywę, wystarczy szybka wymiana piłek i obrona Barcelony rozklepana. A tak ma grać Real w tym sezonie, aczkolwiek po spotkaniach sparingowych i ostatnim ligowym to grają bardzo ładnie, aż tak wielkiego braku zgrania mu nie brakuje. Pożyjemy, zobaczymy. Jestem kibicem Realu już od 9 lat, ale wbrew wszytskim nie byłem za sprowadzeniem Cristiano Ronaldo. Uważam że top transfer trochę pod publiczkę.Kaka, Xabi Alonso i Benzema jak najbardziej trafione moim zdaniem. Dlatego sercem jestem jak zwykle za Realem, ale mam wrażenie, że zaskoczy nas w tym sezonie Arsenal. Chciałbym też aby daleko zaszła jakas nieznana drużyna, może mistrz Węgier Debreczyn?xD No i nie zapominajmy o angielskim Manchestrze czy Chelsea albo Liverpoolu. Chciałym też żeby wreszcie do rywalizacji włączyły się ekipy włoskie.Jednym słowem zapowiada się niezły sezon!

Dodane: 15-09-2009 19:44
#C@rL - user - 100%
Dziś rusza faza grupowa Ligi Mistrzów! Hitem dzisiejszego dnia będzie Juventus Turyn - Girondins Bordeaux, chociaż w meczu Milanu z Marsylią też może być ciekawie :)

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 15-09-2009 20:43
Hmm... Ciekawie, ciekawie... Spróbuję obejrzeć, te mecze mogą być dobre.

--------------------

Dodane: 15-09-2009 23:46
Stara dobra Liga Mistrzów :d Niemal wszystko po staremu: Real efektownie wygrywa, Milan znów szczęśliwie wygrywa po bramce ze spalonego Inzaghiego xD, MU również się męczyli, ale wygrali :p . Bayern zwycięski w Izraelu :p Juve dość niespodziewanie stracił punkty z mistrzem Francji :d Chelsea planowo wygrywa z Porto. Remis Athletico z Nikozją to największa niespodzianka wtorkowych spotkań :p Dla uzupełnienia wyników Wolfsburg pokonuje CSKA

I to by było na tyle na półmetku I kolejki :p

--------------------

Dodane: 16-09-2009 15:13
#C@rL - user - 100%
Juventus 1 - 1 Bordeaux

Zurich 2 - 5 Real Madryt

Marsylia 1 - 2 Milan

Atletico 0 - 0 APOEL

także bez niespodzianek... ciekawe jedynie były gole Cristiano, który w meczu z Zurichem strzelił 2 piękne bramki z rzutów wolnych http://www.youtub...w9fZvAQ4kM

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 16-09-2009 17:10
#Macias - user - max%
Barca wygra!

Nie zapominajmy, że Inter ma teraz kapitalną formę. Barcelona, mimo iż ostatnio prezentuje sie okazale, mimo wszystko ma szansę im ulec, jednak jak będzie dowiemy się dopiero po tym meczu.

--------------------
Dodane: 16-09-2009 17:16
#BISD - user - 20%
Tegoroczny fianł jest na Santiago Bernabeu a jako,że jestem fanem Realu to mam nadzieję,ze wygrają LM ;] czego im bardzo życzę

Dodane: 16-09-2009 20:24
#riddic21 - user - 50%
Lada moment mecz pretendentów to mistrzostwa: Inter - Braca.
Mam nadzieje na wielkie widowisko i zwyciestwo drużyny z Mediolanu.
Inter, lub Relal wygraja w tym sezonie LM, moim zdaniem nie bedzie na nich mocnych.

--------------------
Marzenia, które się spełniają, nie są prawdziwymi marzeniami.
Dodane: 16-09-2009 20:28
#MattiTeo - user - 80%
riddic21 napisał/a:
Lada moment mecz pretendentów to mistrzostwa: Inter - Braca.
Tak, już się przygotowuję : D Mecz na poziomie finału LM. Ciężko wskazać faworyta, oby dwa zespoły są świetne. Zapowiada się ciekawa rywalizacja między Eto a Zlatanem : )

Dodane: 16-09-2009 21:08
Meczyk zapowiada się nieźle. Zaraz biegnę oglądać@!

--------------------

Dodane: 17-09-2009 00:17
Część druga I kolejki LM :)

W meczu kolejki pada bezbramkowy remis. Ani Inter ani Barca nie były w stanie pokonać rywali. Mecz na przyzwoitym poziomie, tylko zabrakło bramek :d W drugim meczu tej grupy Dynamo Kijów pewnie pokonał Rubin Kazań 3:1

W pozostałych meczach bez większych niespodzianek :d
Grupa E

Liverpool FC - Debreczyn VSC 1:0

Olympique Lyon - ACF Fiorentina 1:0

Grupa F

Inter Mediolan - FC Barcelona 0:0

Dynamo Kijów - Rubin Kazań 3:1

Grupa G

Sevilla FC - Unirea Urziceni 2:0

VfB Stuttgart - Glasgow Rangers 1:1
Grupa H

Standard Liege - Arsenal Londyn 2:3

Olympiakos Pireus - AZ Alkmaar 1:0

Na uwagę zasługuję postawa Arsenalu :d Przegrywali 2:0 a wygrali 2:3 xD "Nie ważne jak zaczynasz ważna jak kończysz" jest tu warte przytoczenia :d

I kolejka za nami xD teraz tylko czekać na drugą :p

--------------------

Dodane: 17-09-2009 08:33
Lepiej byłoby, gdyby pokazali mecz Arsenalu. Na pewno było w nim więcej emocji niż w meczu Barcy z Interem.

--------------------

Dodane: 17-09-2009 20:52
#riddic21 - user - 50%
Mecz Barca - Inter faktycznie troche zawiódł, stał na przyzwoitym poziomie ale bramek zabrakło.
Osobiście szkoda mi, że przegrała Fiorentina.
Co tyczy się Arsenalu, to kolejny zespół który prawdopodobnie daleko zajdzie, piękna i ambitna gra, szkoda tylko tego braku doświadczenia bardzo młodych zawodników Arsenalu. Jednakże, jeżeli Arsenal będzie nadal konsekwentnie postępował transferowo i treningowo, za sezon, może dwa, wyrośnie na prawdziwą piłkarską potęgę.

--------------------
Marzenia, które się spełniają, nie są prawdziwymi marzeniami.
Dodane: 19-09-2009 09:09
#C@rL - user - 100%
Tak, Arsenal zagrał piękną piłkę i to nie ulega żadnym dyskusją ! Już 2:0 w 10 min :o po takim ciosie nie podniosło by się wiele teamów, jednak nie młody, pełny energii Arsenal ;) Klub ten w tej edycji może daleko zajść, bardzo daleko... A mecz Inter - Barca zawiódł mnie.. wszyscy zwracali uwagę na Zlatana, który prawie nic nie grał...

--------------------
SIEMA FORUM.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online