Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:19
OnLine: 42, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Liga Mistrzów - Sezon 2009-2010
Dodane: 24-04-2010 16:42
#by_black - systemadmin - max%
Mówicie że kiepski mecz był Bayernu z Olympic? To było trzeba oglądać mecz Liverpoolu z Atletico :p Ogólnie mówiąc widać było, że obu zespołom brakowało tej krzepy, jednak pierwsze spotkanie, to tylko pierwsze spotkanie, wszystko tak naprawdę pokażą w meczu rewanżowym, jak jeden walczyć będzie o nadrobienie strat, a drugi o ich utrzymanie :d

--------------------
Dodane: 24-04-2010 21:20
#Plastus - user - max%
Zapomnijcie, że Barca wygra z Interem. Każdy doskonale wie, że przeciwko Katalończykom trzeba grać ostro. Pep będzie miał trudny orzech do zgryzienia, bo na camp nou włosi ograniczą się do kontrataków, presingu i murowania bramki w czy, zespoły z Seria A są najlepsze od pokoleń, bo kto jak Włosi potrafi grać na 0:0. Nie wdadzą się w otwarty football, co przecież automatycznie pogrązyłoby ich samych.

Dodane: 05-05-2010 19:03
#olek_mi - user - max%
Rozgrywki trwają, a temat pokrył się kurzem :p . Przed finałowym meczem nikt raczej nie jest pewnym faworytem. Wiadomo, że nie będę kibicował niemcom. Mam nadzieję, że piłkarze zademonstrują nam widowisko godne finału ligi mistrzów :) .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 06-05-2010 22:09
olek_mi napisał/a:Mam nadzieję, że piłkarze zademonstrują nam widowisko godne finału ligi mistrzów :) .

pierwsze 45 min to beda szachy, a pozniej bayern bedzie gral a inter zrobi kontre i strzeli bramke, po czym materazzi zacznie sie zwijac jak przy ataku kamieni w woreczku zolciowym.

Dodane: 07-05-2010 12:06
No i Inter zdobył puchar Włoch, teraz jestem przekonany, że są w tym sezonie takim pociągiem, rozgrzanym do czerwoności, którego łatwo się nie zatrzyma i chociaż mecz z Romą, był nie najlepszych lotów, to pewnie każdy zauważył zachowanie piłkarzy Interu, którzy świetnie spisują się jako aktorzy.

--------------------
Dodane: 22-05-2010 20:45
#olek_mi - user - max%
Czemu tutaj taki zastój? Przecież dzisiaj jest finał ligi mistrzów :d . W dalszym ciągu trzymam kciuki za włochów, byleby niemcy nie wygrali :p .

--------------------

Dodane: 22-05-2010 20:59
A ja właśnie stawiam na Niemców i w tym wypadku życzę im jak najlepiej :d Inter jak dla mnie nie gra ładnej piłki, częściej udają wielkie faule, jak to oni są faulowani itp, zaś Niemcy jednak grają ładną piłkę stąd też od chyba 1996 roku im kibicuje :p

--------------------
Dodane: 22-05-2010 22:39
#Pepe - user - max%
Dupa dupa :d Inter zagrał elegancki meczyk i słusznie zdobywa puchar ligi mistrzów. Oglądałem tylko drugą połowę i nie widziałem by Bayern pokazał coś ciekawego. Mieli chyba z 3 sytuacje tylko,mogę się mylić bo oglądałem mecz w taki sposób,że odwracałem głowę do telewizora jak komentator podnosił głos. Nie przepadam za drużyną z Bawarii dlatego cieszy mnie że włoska drużyna wygrała tegoroczną ligę mistrzów .

--------------------
iSayumi
Dodane: 22-05-2010 22:43
Ehh szkoda że Bayern nie poszedł za ciosem, ale nie szkodzi, w przyszłym roku mam nadzieję, że pójdzie im równie dobrze, ale przegrają w finale z Lechem Poznań!! :d

--------------------
Dodane: 22-05-2010 22:51
#olek_mi - user - max%
Meczyk na bardzo dobrym poziomie, niczego nie zabrakło.. może z wyjątkiem dramaturgii. Były piękne strzały, popisowe interwencje bramkarzy i oczywiście dwie bramki Milito :d . Zobaczymy czy Mourihno za rok również sięgnie po puchar, tyle że z Realem :p .

--------------------

Dodane: 22-05-2010 23:10
#majecha - user - 0%
Bayern słabo sie prezentował w pierwszej połowie no w drugiej już lepiej ale jakoś nie zaciekawił mnie ten mecz, Inter nie obroni tytułu ;p

Dodane: 22-05-2010 23:56
Niestety widziałem tylko drugą połowę :( Ale jeśli chodzi o wynik to jest bardzo zadowolony :) Nie lubię ekipy z Monachium, natomiast Inter jest moją ulubioną włoską drużyną. Tym triufem pokazali że są mocni a zdobycie po raz któryś z rzędu mistrzostwa Włoch nie jest dziełem przypadku ;) Ale co się dziwić, jak ma się prawdopodobnie najlepszego trenera na świecie to można wygrać dosłownie wszystko ;-)

--------------------

Dodane: 23-05-2010 16:20
#JCD - user - max%
A ja widziałem drugą połowę i to bez głosu :| Stawiałem po cichu na Inter i sie nie zawiodłem, chociaż mecz cudowny nie był ( a może to po prostu przez moją jakość odbioru :p )

--------------------

Dodane: 23-05-2010 17:25
#Konrad - user - 90%
Ja też stawiałem na Inter, ogólnie mecz był średni..ja lubię ofensywną grę..a liga włoska to defensywa..Bayern od początku atakował dłużej byli na połowie przeciwnika, ale Inter kontra i gol...ale Murinio(nie wiem jak się pisze.. :p ) jest dobrym taktykiem i nie mozna mu odmówić skuteczności..chociaż widowisko to nie było...

--------------------

Dodane: 23-05-2010 17:26
#PaoK_91 - user - 0%
Juz od cwiercfinalu liczylem na Inter i jak wygrali cieszylem sie jak dziecko :d licze na powtorke za rok.

Dodane: 23-05-2010 18:02 - Edytowane przez Heliaze dnia 23-05-2010 18:03
#Heliaze - user - 100%
Moi faworyci wygrali, mimo wszystko odnośnie całego meczu to nie zaskoczył mnie niczym, brakowało dramaturgi ale nic się na to nie poradzi.
Bayern na początku meczu grał ładnie schematycznie popełniali mało błędów ale brakowało im trochę szczęścia w wykończaniu sytuacji podbramkowych, jeżeli chodzi o Inter to zaskoczył mnie Milito, jak większość myślałem że to Eto zdobędzie bramki.Albo tylko ja odnoszę takie wrażenie albo sam nie wiem, mianowicie liga mistrzów z roku na rok według mnie jest coraz bardziej nudna.
Kto by nie wspominał takich meczy jak Liverpool vs Milan, lub kolejny pamiętny mecz pomiędzy Manchesterem a Bayernem z 1999r.
Brakuje mi takich spektakli.

Dodane: 28-05-2010 14:47
#enigma - user - max%
W sumie, jeśli miałbym komuś kibicować z tych dwóch drużyn, to byłby to i tak Inter, bo Bayernu strasznie nie lubię. :d Cieszę się, że wygrali, bo zasłużyli na zwycięstwo i na prawdę klasę pokazali. :) Milito na prawdę ładne bramki strzelił, a Bayernowi właśnie takiego zawodnika brakowało. Jedynie Robben trochę próbował, bo reszta bezradna.

Dodane: 26-07-2010 15:22
#Sango - user - 100%
Ja powiem tak , cały ten sezon ligi mistrzów obfitował w niespodzianki , np:Liverpool,Juventus(odpadli już po fazie grupowej) , lub takie CSKA(przegrało w ćwierćfinale z Interem ,z którym się strasznie męczył) , mój Real i Man Utd , również wcześnie odpadli z Realem tradycji stało się zadość i jak zawsze 1/8 ,a Man Utd poprostu zabrakło szczęścia z Bayernem , jedynym pocieszniem było to że Bawarczycy doszli do finału , a jeszcze dodam że Inter w półfinale osłodzili mi życie pokonując "wielką" Barce , nie przepadam za nimi , ale w pamiętnych wieczorach byłem za nimi całym sercem , Lyon miła niespodzinka...
W finale kibicowałem Bayernowi lecz czułem że przegrają bo zabrakło takiego piłkarza jak Ribery...

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online