Dodane: 23-08-2009 12:56
no nie mogę się doczekać pojedynku Sasuke vs. Raikage... mam nadzieje że ta walka będzie jedna z lepszych... w końcu Raikage z jakiegoś powodu otrzymał swój tytuł więc nie może być słaby...

Dodane: 23-08-2009 13:03
A mnie tam Kage nigdy jakoś o dziwo nie interesowali xD. Wolę zobaczyć skąd Danzou ma scharingan no i widzieć jak walczy. No i tym samym czekam również na Madarę w akcji

.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 23-08-2009 16:02
Walka Raikage z Sasuke będzie miodzio... Już się nie mogę doczekać kolejnego chapka.

Dodane: 23-08-2009 16:32
sharingan Bociek a nie scharingan
Gdyby Madara się nie wtrącił i wszystko poszłoby po myśli Itachiego, to teraz Sasuke siedziałby szczęśliwy w Konoha-gakure.
Racja, ale to by było za piękne żeby wrócił od tak sobie do wioski, więc Madara musiał trochę namieszać
Raikage słaby nie jest. Widać że jest szybki tak jak Sasuke i silny. Walka pewnie będzie bardzo wyrównana.
--------------------

Dodane: 23-08-2009 18:42
pats90 napisał/a:roza_155 napisał/a:
interesują mnie intencje Tobiego/Mandary względem Naruto...
MI się zdaje ze coś kombinuje jak zwykle i pewnie będzie chciał "wydać sasuke" zmuszając aby naruto podążył na zebranie kage i widząc jak sasuke przegrywa z raikage aby naruto włączyć się do walki i (gdy lis o 9 ogonach będzie usiłował wyjść) pewnie madara coś tam będzie się starał przejąc kontrole ;p jak to zwykle czarny charaktery ;p
To ma sens bo cóż innego madara chciałby od naruto jak nie demona?

Dodane: 23-08-2009 22:03
To ma sens bo cóż innego madara chciałby od naruto jak nie demona?
Dowiedzieć się dlaczego Nagato go zdradził? Nie... To zbyt proste

.

Dodane: 24-08-2009 09:20
Mandarze na pewno zależy na Lisku

więc wydaje mi się że na gadamu mu o Sasku i jego przejściu na "Dark Side" Naruto na pewno będzie chciał uratować swojego przyjeciela więc nawiąże się walka, a Mandara będzie mieć nadzieje że Blondasek uwolni Bestie a on szybciutko przejmie kontrolę nad nią swoim Sharingamem....
Cóż taką mam teorie...

Dodane: 25-08-2009 00:43
taki mały offtopic ludzie gdy czytam ze nazywacie MADARĘ :mandarą doprowadzacie mnie do szału mandara to mandara tamto on ma na imie MADARA
może od razy mandaryna

Dodane: 25-08-2009 09:08
taki mały offtopic ludzie gdy czytam ze nazywacie MADARĘ :mandarą doprowadzacie mnie do szału mandara to mandara tamto on ma na imie MADARA
może od razy mandaryna
A mnie doprowadza do szału, gdy ktoś nie stosuje przecinków... Bez przecinków twoja wypowiedź traci sens.

Dodane: 25-08-2009 09:15 -
jejku ludzie kłócicie się o głupotę... czy przecinki są takie ważne... jak to różnica Mandara czy Madara, wiemy o kogo kaman...

Dodane: 25-08-2009 09:24 -
jejku ludzie kłócicie się o głupoke...
Nie kłócimy się o "głupoke".
A co do twojej teorii, to wątpię, żeby się sprawdziła, ponieważ Naruto nie uwolni już lisa, nie po słowach Czwartego. Jednakże, takie spotkanie po latach (z Sasuke) może przynieść wiele niespodziewanego.
czy przecinki są takie ważne...
Tak, podobnie jak znak zapytania na końcu zdania pytającego, czy też zaczynanie zdania wielką literą.
jak to różnica Mandara czy Madara, wiemy o kogo kaman...
Masz rację, wiemy o kogo chodzi, jednakże wywołuje to tylko śmiech na ustach innych userów. Jakbym zamiast Kakuzu, pisał Kankuzu, albo zamiast Sasori, pisał Sansori.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.