Dodane: 21-08-2009 09:05 -
Witam, w sieci ukazał się dzisiaj najnowszy chapter Naruto, oznaczony numerkiem 460. Zapraszam do czytania:
LINK:
http://npolska.ne...nga/460/1/ EDIT: Dodałem już Polską wersję na stronę

Dodane: 21-08-2009 12:46
ua chapterek mocny, nie mogę doczekać się na wersje pl (z eng nie za wiele rozumiem)...
akcja nabiera tępa, Raikage w końcu będzie walczył z Sasuke...
interesują mnie intencje Tobiego/Mandary względem Naruto...

Dodane: 21-08-2009 12:58
roza_155 napisał/a:
interesują mnie intencje Tobiego/Mandary względem Naruto...
MI się zdaje ze coś kombinuje jak zwykle i pewnie będzie chciał "wydać sasuke" zmuszając aby naruto podążył na zebranie kage i widząc jak sasuke przegrywa z raikage aby naruto włączyć się do walki i (gdy lis o 9 ogonach będzie usiłował wyjść) pewnie madara coś tam będzie się starał przejąc kontrole ;p jak to zwykle czarny charaktery ;p

Dodane: 21-08-2009 13:23
No to zapowiada nam się niezła walka

, bo Raikage napewno słaby nie jest ^^. Zastanawia mnie tylko, ta dziwna chakra Sasuke, bo nie wygląda to normalnie xD. Zresztą wystarczy spojrzeć na stronę 16-17, na przedostatni panel. Sasek wygląda na nim jak nietoperz

. A i co do tekstu Zetsu, o wspólnym szukaniu młodego Uchichy, jest to moment bezcenny^^.
--------------------

Dodane: 21-08-2009 13:47
Wreszcie zaczyna się coś dziać
Mnie interesuje co ten cały Mandara kombinuje.
A ten Sasek to całkiem taki mroczny się ukazał . Coś tu musi być nie tak

Dodane: 21-08-2009 15:29
noskill02 napisał/a:
Zastanawia mnie tylko, ta dziwna chakra Sasuke, bo nie wygląda to normalnie xD.
widać że to mroczna aura lisiego demona, bo jak mnie pamięć nie myli to w Naruto zapięczowana jest dobra czakra lisiego demona...
zauważcie że Sasuke zabija Samuraii, nigdy nie zabijał bez potrzeby a teraz
![[skrzywiony] [skrzywiony]](/templates/emoty/krzywy.png)
moim zdaniem pochłoneła go żądza zemsty, zdaje mi się że o to właśnie chodziło Tobiemu/Mandarze...

Dodane: 21-08-2009 16:01
Na początku nie wiedziałem o co chodzi z tymi oczami w tle za Sasuke. Teraz podejrzewam że to może być Kyuubi. Ale skąd on się znalazł w Sasuke???! Już nie mogę doczekać się następnego chapterka!
--------------------

Dodane: 21-08-2009 17:06
Ten chapek wymiata jeden z lepszych i Kishimoto znów robi to samo...kończy...ale kiedy akcja ma się rozwinąć więc znów niecierpliwe czekanie na kolejny chapek...
Najlepszy moment był jak Madara zaczął gadać do leżącego Naruto..

A potem jak Kakashi i Yamato się na niego rzucili a on z tekstem że chce tylko pogadać..xD
Aha i fajne było jak te samuraje się zdziwili kiedy Sasek skopiował ich technikę...xD

Dodane: 21-08-2009 17:59
Sasuke przeszedł już na ciemną stronę mocy

. Całkowicie pożarła go nienawiść. Nawet ma fajne wory pod oczami... Walka zapewne będzie nieziemska

.

Dodane: 21-08-2009 20:04
ja już nie mogę doczekać się nastęnego piątku.... walka na max, teraz się zaczyna ^^
Tobi napewno wszystko z góry zaplanował a ten frajer Sasuke robi wszystko co mu podsuwa...

Dodane: 21-08-2009 21:42
No od wielu chapterów nie było tak dobrej akcji. Przeczuwam ze następne chaptery to będzie kolejny wytrysk ( bez skojarzeń xD) informacji

. Najbardziej zastanawiające było tło, na którym był Sasuke. No bo w końcu był na tle Kyubiego, a to bardzo ciekawe. Do tego będzie walczył z jednym kage. Naruto w przeciwieństwie to wielu innych mang im dalej tym bardziej człowiek się wciąga xD.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 21-08-2009 22:08
To nie był Kyuubi... Bardziej wyglądało to na jakiegoś demona (nieogoniastego). Sasuke już nie oszczędza ludzi, pozabijał tych samurai, tak więc nie ma wątpliwości, on całkowicie pozbył się skrupułów.

Dodane: 21-08-2009 22:11
Nie wiadomo czy to nie jest czakra, któregoś z ogoniastych demonów schwytanych przez Akatsuki. Może Madara kombinował coś przy Sasku^^?
--------------------

Dodane: 21-08-2009 22:45
Killa_Bee napisał/a:
To nie był Kyuubi... Bardziej wyglądało to na jakiegoś demona (nieogoniastego). Sasuke już nie oszczędza ludzi, pozabijał tych samurai, tak więc nie ma wątpliwości, on całkowicie pozbył się skrupułów.
Przypomnijcie sobie skąd się wziął klan Uchiha, a konkretnie sharingan. Od kobiety z kalnu Hyuga i demona, możliwe że w Sasuke obudziła się mroczna moc jego pradziada. I zaczął mi on przypominać Nagato, który również zabijał bez skrupułów i jak to powiedział Madara, to jest człowiek który najbardziej znienawidził cały świat shinobi
--------------------

Dodane: 22-08-2009 10:15
Blade ma rację, całkiem trafna teza. Jednakże, noskill02 jej nie ma, albowiem, o ile dobrze mi wiadomo to sharingan pozwala na kontrolowanie ogoniastych, a nie na odwrót...

Dodane: 22-08-2009 10:27
Sasuś postragał do reszty zmysły... Naruto na pewno będzie z nim wkrudce walczył, bo wydaje mi się że Mandara nagada Narucikowi że Sasuke przeszegl na "Ciemną Strone Mocy"

Dodane: 22-08-2009 10:38
No cóż widać ze Sasuke stał się ninja zemsty, jest bez skrupułów, więc widać ze mój ulubieniec stał się jeszcze bardziej ulubiony xD. Jest już mroczniejszy niż Itachi i zapewne silniejszy. A teoria Bladego jest bardzo trafna. Jednak na ta potwierdzoną musimy jeszcze poczekać, Kishmoto powinien ją niedługo ujawnić.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 22-08-2009 15:52
Jest już mroczniejszy niż Itachi i zapewne silniejszy
A kiedy Itachi był mroczny? On tylko sprawiał takie wrażenie. I nie wiem czy tak do końca silniejszy, bo Sasuke nie mógł odbić ataku Susanoo.

Dodane: 22-08-2009 19:34
Itachi nigdy nie był mroczny, zawsze był dobreym kochającym braciszkiem...tlyko kilka razy pomieszał bratu w psychice...xD
I racja że Sasek teraz nie ma skrupułów ale przecież mówił że się nieźle wkurzył więc teraz odreagowuje...

Dodane: 23-08-2009 09:46
Itachi nigdy nie był mroczny, zawsze był dobreym kochającym braciszkiem...tlyko kilka razy pomieszał bratu w psychice...xD
Gdyby Madara się nie wtrącił i wszystko poszłoby po myśli Itachiego, to teraz Sasuke siedziałby szczęśliwy w Konoha-gakure.
I racja że Sasek teraz nie ma skrupułów ale przecież mówił że się nieźle wkurzył więc teraz odreagowuje...
I chyba będzie odreagowywał "jakiś czas".
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.