Jak zwykle najbardziej pasuje mi Tobi i jego wkurzanie Deidary..dzięki temu nawet podczas walki jest humor
Walka całkeim ciekawa i czekam na następny odcinek...szkoda że tak rzadko się pojawiają mogły by być 3 na tydzień ale co tam...lepiej nie narzekać bo może być gorzej..xD
I Sasuke ma chyba jakieś podejżenia co do Tobiego...bo coś tam mówił do siebie że mu coś w nim(Tobim)nie pasuje..
Powiedział, że coś mu w nim nie pasuje, bo przeciął go swoją kataną, a Tobi po chwili wstał, jak gdyby nigdy nic
_Vendetta_ napisał/a:Powiedział, że coś mu w nim nie pasuje, bo przeciął go swoją kataną, a Tobi po chwili wstał, jak gdyby nigdy nic
ten właśnie moment dał Sasuke do myślenie...
Tobi w tym wydarzeniu pokazuje że trzyma garde i jej nie spuszcza...
Po tej scenie można wywnioskować, że Madara był od początku "w Tobim" i tylko udawał idiotę...
zresztą po walce sasuke z deidera i upozorowanej śmierci Tobiego w końcu zacznie się zachowywać poważnie pewnie (ktoś już o tym wspominał) Tobi bał się deidery i nie chciał za bardzo rzucać w oczy a po jego śmierci mógł spokojnie zacząć działać ;p

Dodane: 03-11-2009 20:18 -
Na to czekałem walka dwóch pedałów xDD ( no może na nich nie czekałem

). Jestem ciekaw jakie umiejętności ma Tobi, bo na razie tylko przeszkadza Deidarze. Sasuke jak zwykle perfekcjonista i łatwo się nie da artystycznym bombom.