Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:17
OnLine: 41, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Shippuuden 123 - Opinie
Dodane: 24-08-2009 12:58
#roza_155 - user - 40%
coż nadzieje zawsze można mieć.. [yyy]

Dodane: 24-08-2009 17:15
#Konrad - user - 90%
Jak zwykle najbardziej pasuje mi Tobi i jego wkurzanie Deidary..dzięki temu nawet podczas walki jest humor :p

Walka całkeim ciekawa i czekam na następny odcinek...szkoda że tak rzadko się pojawiają mogły by być 3 na tydzień ale co tam...lepiej nie narzekać bo może być gorzej..xD

I Sasuke ma chyba jakieś podejżenia co do Tobiego...bo coś tam mówił do siebie że mu coś w nim(Tobim)nie pasuje..

Dodane: 26-08-2009 13:27
Powiedział, że coś mu w nim nie pasuje, bo przeciął go swoją kataną, a Tobi po chwili wstał, jak gdyby nigdy nic :d

Dodane: 26-08-2009 16:07
#roza_155 - user - 40%
_Vendetta_ napisał/a:
Powiedział, że coś mu w nim nie pasuje, bo przeciął go swoją kataną, a Tobi po chwili wstał, jak gdyby nigdy nic :d

ten właśnie moment dał Sasuke do myślenie...
Tobi w tym wydarzeniu pokazuje że trzyma garde i jej nie spuszcza...

Dodane: 26-08-2009 21:07
Po tej scenie można wywnioskować, że Madara był od początku "w Tobim" i tylko udawał idiotę...

--------------------

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com !
Dodane: 27-08-2009 12:58
#pats90 - user - 30%
zresztą po walce sasuke z deidera i upozorowanej śmierci Tobiego w końcu zacznie się zachowywać poważnie pewnie (ktoś już o tym wspominał) Tobi bał się deidery i nie chciał za bardzo rzucać w oczy a po jego śmierci mógł spokojnie zacząć działać ;p

Dodane: 27-08-2009 14:41
Już dzisiaj powinien pojawić się nowy odcinek na necie. Czekajmy więc cierpliwie :) .

--------------------

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com !
Dodane: 03-11-2009 20:18 - Edytowane przez olek_mi dnia 03-11-2009 20:18
#olek_mi - user - max%
Na to czekałem walka dwóch pedałów xDD ( no może na nich nie czekałem :p ). Jestem ciekaw jakie umiejętności ma Tobi, bo na razie tylko przeszkadza Deidarze. Sasuke jak zwykle perfekcjonista i łatwo się nie da artystycznym bombom.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online