Dodane: 20-08-2009 15:11 -
Hejloł!!!Pojawił się nowy epek w sieci. Ten link na dole jest dla tych co niecierpliwi, a ci co cierpliwi to poczekają, jak ikar podmieni link na ten do npolska xD.
LINK:
http://npolska.ne...online-317
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 20-08-2009 18:34
No znalazłem jeszcze czas na obejrzenie odcinka
I w końcu mamy akcję i to całkiem niezłą, odcinek bardzo fajny teraz czekać tylko na następny...
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 21-08-2009 20:05
.. nooo akcja nabiera tępa.. ^^^ Deidara pokazuje że nie jest taki słaby...

Dodane: 22-08-2009 01:54 -
Deidara wkurzył się na Saska, poczuł moc sharingana i wie że nie ma z Sasuke żartów. Fajny odcinek bo występuje w nim akcja, mam aby nadzieje że do walki Sasuke z Itachim nie nastąpią fillery.
--------------------

Dodane: 22-08-2009 10:04
Odcinek dodany do obejrzenia online, na chwilę z napisami angielskimi

Dodane: 22-08-2009 10:21
Blade napisał/a:
mam aby nadzieje że do walki Sasuke z Itachim nie nastąpią fillery.
no ja też mam taką nadzieje bo ostatni filler z tą agentką od kryształów to był wkurzająco długi...

Dodane: 22-08-2009 13:56
Nie no odcinek pierwsza klasa, szybka akcja i zaskakujące momenty. Wkońcu pierwsza pożądny pojedynek od wielu tygodni

Oby tak dalej!
A co do fillerów to wyczytałem gdzieś na amerykańskim forum że fillery mają się zacząć gdzieś koło przełomu sierpnia i września

(są to oczywiście nie potwierdzone informacje i mam nadzieje że się nie sprawdzą)
--------------------
The Lotus in Konoha Blooms Twice

Dodane: 22-08-2009 14:05
Pewnie wplotą jakiś głupi wątek z Narutem i paczką i zamiast dalej szukać Itachiego i Saska będą komuś pomagać albo coś w tym stylu ale miejmy nadzieję że jednak nic takiego nie będzie.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 22-08-2009 15:50
Powinni pokazać do walki Sasuke vs. Itachi, bo zepsują wątek... Ale znając tych mózgów, to pewnie tak nie zrobią.

Dodane: 23-08-2009 12:53
mam nadzieję że te fillery będą trawały ze 3-4 odcinki max...

Dodane: 23-08-2009 13:00 -
Żeby wpląść fillery w takim miejscu to już przesada. W Naruto raczej za bardzo tak nie ma, jak akcja to akcja, w tym anime fillery wstawiają po tym jak już ona się skończy. Studio Pierott jakoś woli bardziej znęcać się nad Bleachem, gdzie nawet w środku walki wstawią nużący filler, tyle ze wogle z nią nie związany

.
--------------------

Dodane: 23-08-2009 13:11
Jeśli dadzą fillera to ich zabiję. Teraz zaczyna się najlepsza akcja. Sądzę że w następnym odcinku będzie koniec walki. Odcinek nawet mi się podobał. Moim zdaniem nie da się tutaj dać fillerów, chyba że...
--------------------

Dodane: 23-08-2009 13:27
fillery są wogóle nie potrzebne, tylko niszczą atmosfere anime...

Dodane: 23-08-2009 16:01
fillery są wogóle nie potrzebne, tylko niszczą atmosfere anime...
A co mają robić? Miesięczne przerwy, w oczekiwaniu na nowe chaptery mangi?

Dodane: 23-08-2009 16:08
Według mnie dobrym sposobem było by, gdyby zaczęli robić anime na przykład po dwustu chapterach. Co to takiego? Przecież wtedy mgli by nawet ciut przyśpieszyć a anime było by idealne.
--------------------

Dodane: 23-08-2009 16:51
Fillery występują we większości takich tasiemcowych anime, przecież nawet w DB były. Ale prawdą jest ze te w Naruto nie dość że są badziewne to i jeszcze długie. Już w bleachu jest ich mniej.
--------------------

Dodane: 23-08-2009 19:41 -
Szczerze mówiąc fillery w obu anime są podobne. A teraz napiszę na najbardziej trafny temat xD.
Przed chwilą obejrzałem ten odcinek i chciałbym wpierw skomentować wersję od Taki. Otóż waży ona mniej, 189.40 MB gdzie wersja od Go Go tego odcinka 223.53 MB, a jakość u obu jest taka sama. Do tego do [taki] prędzej pojawiają się napisy ( do wersji go go ostatnio wogle) i jeszcze w wersji Go Go mamy okrojone przeważnie pierwsze sekundy. W końcu widać co lepsze xD.
Co do odcinka, to był on rewelacyjny. W końcu akcja na którą czekaliśmy od dawna. Walka była całkiem dobra, jednak wiadomo iż większość z nas czeka na walkę z Itachim. Wszystko zaczyna się rozkręcać

.
--------------------

Dodane: 23-08-2009 22:05 -
Odcinek był bardzo dobry. Nawet te motywy, których nie było w mandze, tak bardzo nie raziły. Ogólnie, to zostały góra 2 chaptery walki, jak na moje oko to lecą trochę za szybko, później i tak to się odbije na zapychaczach.

Dodane: 24-08-2009 09:24
walki będzie jeszcze ze dwa odcinki a zapychaczy będzią do Wszystkich Świętych...

Dodane: 24-08-2009 10:36
Miejmy nadzieje, że oszczędzą nam tych zapychaczy do walki Sasuke vs. Itachi.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.