Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:17
OnLine: 40, statystyki
index > Polityka, Świat, Skandale, Ludzie
Temat: Najgrubszy człowiek na świecie
Dodane: 16-08-2009 17:27
#JCD - user - max%
http://en.wikiped...nuel_Uribe
http://www.youtub...Ma_Ylv01Ek

Manuel Uribe obecnie "szczyci" sie mianem najgrubszego człowieka na świecie. Oczywiście nie może żyć normalnie (nie może sie nawet poruszać), chociaż sie stara (jakiś czas temu wziął nawet ślub). Ważył 597kg (w 2008r schudł do 369kg) ale i tak rekord należy do Jona Brower Minnoch'a, który oczywiście był Amerykaninem i ważył 635 kg !! [oczy] . Ja jakoś sobie nie wyobrażam, że ktoś mógłby być 10x cięższy ode mnie. No ale niestety rośnie im konkurencja:

http://www.youtub...re=related

Jessica w wieku 5 lat ważyła 90kg, a w wieku 7 181 kg! Jak nietrudno sie domyślić straciła zdolność swobodnego poruszania się. Ale na szczęście sprawa została w porę nagłośniona, więc mimo świetnego startu nowego rekordu raczej nie będzie.

A co wy sadzicie o takiej wadze? Podejrzewam, że ja nigdy nie byłbym w stanie wpędzić sie w taką wagę, a nawet gdyby jakimś cudem to sie stało, to próbowałbym schudnąć w trybie natychmiastowym. Dlatego dziwie sie wielu osobom, które mają ponad 200kg i nadal przybierają na wadzę.

--------------------

Dodane: 16-08-2009 17:34
#C@rL - user - 100%
OMG :o Naprawdę nie pozostaje mi nic innego jak tylko współczuć tym ludziom... to chore, jak można dopuścić do takiej wagi? Jak rodzicie tej Jessici mogli dopuścić do takiego stanu ich dziecka? Po prostu nie wiem...

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 16-08-2009 17:38
#aniontko - user - 60%
kurcze, smutne to :(
masz racje, wina rodziców, doprowadzili dziecko do kalectwa, bo jak to inaczej nazwać. Przerażające...

--------------------
...Love is a force
you can't control...
Dodane: 16-08-2009 17:49 - Edytowane przez gutek9 dnia 16-08-2009 17:49
#gutek9 - user - 20%
Nalezy miec tylko ze nauka tak sie rozwinie aby mozna bylo zooperowac to bez powiklan, a co do kolesia na pewno nie chcialbym tak wygladac w przyszlosci...

Dodane: 16-08-2009 18:20
#Bociak - user - max%
Dziwnie się czuję oglądając takie filmiki... Mam takie mrowienia jakby mi 400 kg przybywało xD. Nie no, na pewno nie jest to śmieszne, a wręcz przerażające. Jak jego rodzice mogli być tacy bezduszni. Lecz najbardziej to on sam jest dla siebie najbardziej okrutny.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-08-2009 18:30
#Napojasz - user - 90%
Predyspozycje genetyczne połączone z jakąś chorobą i złą dietą zrobiły z niego to co widzimy teraz, jedyne co moge powiedzieć, to to, że życzę mu powrotu do zdrowia i zrzuceniu przynajmniej tych 300 kg.

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Dodane: 16-08-2009 18:55
Mam kolesia co wazy ok. 130 kg jest w moim wieku i juz wyglada nieciekawie...ale to juz wykracza poza wszelkie normy. Wiem ze oni na pewno nie chcieli by tak wygladac, ale to jest poza ich mozliwosciami. Ich zycie to jedna wielka udreka. Nie moc sie ruszac to przerabane...ale oni nawet nie sa w stanie sami sie umyc a nawet tylka podetrzec :( Szkoda mi ich

--------------------

Dodane: 17-08-2009 14:28
#Darknes - user - max%
Straszne, jak można ważąc 200 nadal się obżerać i przybierać na wadze, mi jak urósł trochę brzuch i ważyłem ok 5 kg więcej to jak najszybciej chciałem się tego pozbyć.

Mam brata ciotecznego ale się do niego nie przyznaję xDD bo chłopak se nagrabił i teraz go po sądach ciągają... jest młodszy odemnie aż o miesiąc xD ja ważę 65 a on ponad 100 i nie wygląda to ciekawie, ja nie wiem jak dziewczynom może się podobać takie cielsko xD jak się kiedyś takiej jednej pytał ile mu dała by lat to powiedziała że 24-25 a on ma 18 xD to ja nie wiem co będzie w wieku 30 lat ? ale on nie tyle co się tylko obżerał, pił piwo i leniuchował ale brał też sterydy, sam się tak załatwił to teraz ma.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 17-08-2009 14:39
OMG, to jest naprawdę straszne, jak można się dopuścić do stanu, że ważę 200 kg i tyję dalej, ja to bym od razu szła do lekarza, czy coś...

A co powiecie na to: http://papilot.pl...dwaga.html ?

To to dla mnie też jest masakra :/

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 17-08-2009 15:04
#Zuza - user - max%
Nie ogarniam.. moim zdaniem wina w największej części należy do rodziców, którzy już za młodu nie przypilnowali diety dziecka. Ja podobnie jak Ty Kayleigh90 widziałam to dziecko na papilocie, ale w tym temacie to już jest przegięcie..

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 17-08-2009 15:06
#Darknes - user - max%
Kasia ja powiem dwa słowa na to zdjęcie z twojego linku : "Ale laski" <lol2>

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 17-08-2009 15:09
Darknes napisał/a:
Kasia ja powiem dwa słowa na to zdjęcie z twojego linku : "Ale laski" <lol2>

No wiesz, kiedyś patrzyłam na komentarze do tego artykułu, to jedni pisali, że ta ostatnia jeszcze jako tako, jakby schudła :d

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 17-08-2009 15:21 - Edytowane przez Cyrus dnia 17-08-2009 15:21
#Cyrus - user - max%
Żal na kółkach... albo raczej na łóżku :d Jeżeli jest to choroba to jeszcze nie ma co się dziwić, ale jeżeli jest to obżarstwo i lenistwo to sami sobie nagrabili. Wina rodziców jest tu tylko połowiczna bo od około 13 roku życia każdy decyduje sam czy będzie jadł 10kg ziemniaków na obiad, czy tylko 3 ziemniaczki. Co do tych pań powyżej to jest po prostu obleśne i obrzydliwe... Ale wyglądają na uśmiechnięte, czyli im to odpowiada <bleee>

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 26-08-2009 14:58
#Macias - user - max%
Taki człowiek mimo iż jest rekordzistą, jest naprawdę nieszczęśliwy. Pierwsze jak go zobaczyłem, to pomyślałem, o kurde to Jabba: http://www.mwctoy...abba_1.jpg a może jest nawet i grubszy...

A ta dziewczynka to już kompletne monstrum. Bardzo jej współczuję, bo przez jej ciężar jej życie jest koszmarem.

--------------------
Dodane: 06-09-2009 10:49
#malpex - user - max%
Napewno jest nieszczesliwy choc jedenie jest pewnie jedyna miłoscia takich ludzi wiec robia cały czas to co kochaja. Ale to juz duuuza przesada. Wydaje mi sie ze to jest nie tylko wina rodziców ale tez chyba jest genetycznie jakos usposobiona zeby byc "puszysta".

--------------------

-------------------------------

Dodane: 06-09-2009 11:37
#olek_mi - user - max%
No tak jeśli waży się te 600 kg to trzeba je jakoś przyswoić, bo z nieba nie spadną :p Pomyślmy, więc ile ta osoba zjada dziennie? Przecież to nienaturalne, a poza tym druga sprawa kij ma dwa końce, więc .. xD

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 06-09-2009 11:40
#blade81 - user - 80%
ja rozumiem,choroba,ale nie można wszystkiego zwalać na nią.NO jak siedzi i się obżera to takie są skutki.Jak czytam,że kogoś,przez okno wyciągają bo się w drzwiach nie mieści,to ile on musiał siedzieć w domu i jeść?!To nie stało się z dnia na dzień.Współczuję im tej głupoty,a to jest ich kara.

--------------------
Dodane: 06-09-2009 11:41
#songomat - user - 70%
Gdzie matka tego dziecka!? Nie mogę nic innego powiedzieć o matce tej Jessici jak to że jest chora psychicznie i dziecko powinno być jej odebrane i przekazane w ręce lekarzy którzy ją wyleczą.
A co do tego meksykanina to nie wiem co z nim będzie, cud że w ogóle jeszcze żyje.

--------------------
Dodane: 06-09-2009 12:06
#pacin - user - 90%
Chore, straszne i nie wiem jak jeszcze to nazwać. Przecież jak tak można żyć? Przecież to ani usiąść na kiblu, ani wyjść z domu. Macias podał ładne zdjęcie. Może to fani Star Wars? :o

--------------------
Dodane: 06-09-2009 12:38
Ale XD sami wiecie ale jak się spasł to jego sprawa XD

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online