Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:17
OnLine: 40, statystyki
Dodane: 19-08-2009 01:35 - Edytowane przez kordos dnia 19-08-2009 01:37
#kordos - user - max%
sluszna uwaga nie kazdy ma przyjaciela - a kazdy no prawie kazdy musi sie czasem komus zwierzyc wygadac itp.
komus kto go wyslucha i nie wykorzysta tego przeciw niemu
czyli mozna wyciagnac wniosek ze psycholog to taka napiastka przyjaciela do wynajecia dla ludzi samotnych ludzi z problemami

Dodane: 19-08-2009 10:51
#Zuza - user - max%
Jeżeli ktoś nie ma przyjaciela to fakt, warto się mieć komu wygadać, w tym przypadku psychologowi, ale ja bym chyba tak nie umiała. Nie wyobrażam się zwierzać zupełnie obcej osobie, może mam dziwne przyzwyczajenia, ale miałabym jakąś barierę, doszłabym do pewnego momentu i nic więcej bym nie powiedziała.

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 19-08-2009 18:09
#Konrad - user - 90%
Ja też sobie nie wyobrażam ale nie którzy ludzie po prostu chcą się wygadać a psychologa też może jakaś tam tajemnica obowiązuje..

Wiesz Zuza ja nie mógłbym takiemu psychologowi się zwierzyć..nie zan gościa a ludzie są różni(tak jestem nieufny) poza tym skąd mam wiedzieć że ten psycholog nie będzie chciał wykorzystać tego co powiem do swoich celów? wszytko jest mozliwe dlatego ja swoje tajemnice i problemy zostawiam dla siebie i nie przeszkadza mi to w funkcjonowaniu :p

Dodane: 19-08-2009 22:37
#Zuza - user - max%
Konrad nie wiem czy psychologowie nie mają obowiązku czasem dochowania tajemnicy, bo inaczej co to by miało za sens? Nie jestem pewna, tylko podejrzewam, może ktoś wie to niech się wypowie :p

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 26-08-2009 14:49
#Macias - user - max%
Osobiście uważam że psychologowie są potrzebni. W naszym społeczeństwie żyje ogromna ilość ludzi o problemach natury psychicznej, często nie umiejących wyjść z depresji i innych przypadłości. Psychologowie to normalni lekarze, którzy posiadając odpowiednią wiedzę i doświadczenie, są w stanie pomagać chorym umysłowo bądź mającym problemy emocjonalne. Wielu z was twierdzi, że psychologowie to darmozjady. Niestety nie mogę się z wami zgodzić.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online