Dodane: 02-02-2010 16:29
A czemu nie wskrzesili Bardocka ?
Jak sądzicie ?
przecież to jego ociec...
mogliby razem trenować a bardock może stałby się Super wojownikiem :]

Dodane: 02-02-2010 18:48
Ponieważ Goku go nie znał, zresztą każdy wie jaki on był, jak cała reszta sayan która aby niszczyła i podbijała planety. Może na końcu chciał zrobić coś pożytecznego ale to nic nie zmienia. Zresztą, po co mieli by to robić.
--------------------

Dodane: 03-02-2010 16:00
Blade napisał/a:
Ponieważ Goku go nie znał, zresztą każdy wie jaki on był, jak cała reszta sayan która aby niszczyła i podbijała planety. Może na końcu chciał zrobić coś pożytecznego ale to nic nie zmienia. Zresztą, po co mieli by to robić.
To, że Goku nie znał swojego ojca to nie znaczy, że nie mógłby go wskrzesi ;P Wystarczyłoby żeby powiedział "Wskrześ mojego ojca"

Ale fakt faktem, Bardock nie był dobra postacią, jak każdy Sayian tylko rabował i mordował. Pod koniec tylko chciał powstrzymać Freezera przed zniszczeniem planety i w sumie niczego wielkiego nie dokonał ;P

Dodane: 04-02-2010 00:48
Wiem o tym Cytrus ;p Ale po co mu było wskrzeszanie osoby której praktycznie nie zna. Zwykłe marnowanie życzenia
--------------------

Dodane: 04-02-2010 01:01
Ja mysle ze wskrzeszanie Raditza było by niedobre bo on był falszywy i oszukał wlasnego brata.Goku mało o nim wiedział i cos wątpie zeby znowu mu zaufał.Raditz mógłby go znowu wykimac i by go zabił.Vegeta zienił się dzieki Bulmie i jego przyjaciołom.
--------------------
DRAGON BALL ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodane: 04-02-2010 14:08
Raditz był za słaby by marnować na niego życzenie,tym bardziej,że nie wiedzieli o nameczańskich kulach,a wiedzieli o nadchodzących Sayanach.Być może Goku przewidział fakt,że kule przydadzą się do wskrzeszenia kogoś z Z teamu,bo w końcu Raditz powiedział,że Vegeta i Nappa są silniejsi.

Dodane: 04-02-2010 14:10
właśnie a przecież jak by go wskrzesili pod koniec DBZ to Goku by go rozniósł jednym ciosem gdyby się bardock stawiał, więc zagrożenia nie byłoby
wiem, że goku by go nie zabiał, bo to jego ojciec, ale obezwładnić myślę, że jak najbardziej
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.