Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 05:48
OnLine: 29, statystyki
index > Technologia
Temat: Dzień Administratora!!
Dodane: 01-08-2009 14:44
Wczoraj mielismy szczegolny dzien, niestety jakos o nim zapomnielismy wiec postaram sie to dzisiaj nadrobic.
Wczoraj (tj. 31 lipca 2009), w ostatni piątek lipca przypadał dzień administratora. Z tej okazji chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia dla adminów DBP i nie tylko! Mimo iz zyczenia spoznione to sa jak najbardziej szczere. Wielu miesiecy wytrwalej pracy na forum, bo domyslam sie jak ta praca jest trudna :) 100 LAT!!

W tym temacie mozemy skladac zyczenia naszej administracji :) )

P.S. : http://sysadmin.o... tutaj troche informacji :)

--------------------

Dodane: 01-08-2009 15:05
#florek26 - user - 20%
Serdecznie dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego Black i Ikar.

Dodane: 01-08-2009 15:14
#JCD - user - max%
Ooo, nie wiedziałem o czymś takim xD To życzę naszym adminom wielu rozkosznych chwil spędzonych samotnie oraz tych spędzonych razem z innymi osobami lub nawet razem ze sobą xD Dużo szczęścia, pomyślności, nieprędkiej starości, wydajnych serwerów, nowych rowerów, braku skłonności do tycia i picia do końca życia xD

Dodane: 01-08-2009 15:22
wszystkiego naj

--------------------
Podpis został wyczyszczony z powodu złamania 12pkt regulaminu dotyczącego dopuszczalnej ilości grafiki w podpisie.
Dodane: 01-08-2009 15:31
#Plastus - user - max%
A ja życzę Blackowi, aby umysł swoją czarną dupę w wielkim dla niego dniu xD

Dodane: 01-08-2009 15:46
#pajdek76 - user - 50%
wszystkiego najlepszego :p Plastus widze ze znasz go od podstaw :p

--------------------

Dodane: 01-08-2009 16:39 - Edytowane przez Cyrus dnia 01-08-2009 16:40
#Cyrus - user - max%
W jaki sposób wynagrodzić sysadmina za jego ciężką pracę?
Najprościej jest powiedzieć: Dziękuję! Dobra robota!

Dziękuję! Dobra robota!

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 01-08-2009 17:34
#Darknes - user - max%
Ja nie mogę czego to ludzie nie wymyślą xD może niedługo będzie dzień pralki, telewizora, odtwarzacza mp3 .... można tak bez końca xD ja nie wiem kto wymyśla tak durne święta, ja tam uznaję tylko Wielkanoc i Boże Narodzenie.

No ale skoro ktoś już wpadł na tak debilny pomysł zrobienia święta admina, a tak w ogóle dlaczego w Lipcu a nie powiedzmy Sierpniu czy Styczniu ? głupota...

No i na koniec życzenia na dzień, który nie istnieje xD

Dziękuję! Dobra robota! xDD

P.S. Ja chcę Święto Rolnika ! xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 01-08-2009 17:36
No też myślę, że święto głupie xD Ale i tak:

Dziękuję! Dobra robota! xD
Darkness niedługo będą święta much xD

--------------------
Dodane: 01-08-2009 17:36
#aniontko - user - 60%
wiesz...
jest Święto Pieczonego Ziemniaka, u mnie w miejscowości Dzień Cukrownika, to i rolnika pewnie jest! :)

Wszystkiego naj naj Kochani Administratorzy :d

--------------------

...Love is a force
you can't control...
Dodane: 01-08-2009 17:37
#by_ikar - systemadmin - max%
Dzięki wszystkim za życzenia ;) powiem że wcześniej nie wiedziałem o takim dniu, ale dzięki temu tematowi dowiedziałem się o tym: http://greybrow.i...r_nw1.html co po prostu powala na kolana całe narody xD przedstawiony administrator w świetle takim że lepiej się tego nie dało zrobić. Jego możliwości oraz umiejętności oraz to jak bardzo jest ważny.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 01-08-2009 19:52
#Plastus - user - max%
Ja 14 lutego zawsze obchodzę dzień papieru toaletowego... xD

Dodane: 01-08-2009 20:03
Wszystkiego najlepszego dla Blacka i Ikara.

Dodane: 01-08-2009 20:17
#Konrad - user - 100%
No to chłopaki wszystkiego dobrego żebyście jeszcze wytrzymywali te ilości spamu zakładania debilnych tematów...i głupoty niektórych userów..xD Żebyście mieli cierpliwość wrzucać "śmieci" do kosza...i w ogóle powodzenia i wytrwałości w prowadzeniu strony :p

Dziękuję! Dobra robota! xD

Dodane: 01-08-2009 20:47
#by_black - systemadmin - max%
Plastus napisał/a:
A ja życzę Blackowi, aby umysł swoją czarną dupę w wielkim dla niego dniu xD

A skoro to święto adminów (będę o nim teraz co roku pamiętał :) ), to ja prosiłbym ciebie abyś odświeżył oddech, bo lepiej by waliło z mej czarnej, brudnej dupy, niż tobie z wyrobionych ust, prawda? xD

Dodane: 01-08-2009 23:52
#Plastus - user - max%
prosiłbym ciebie abyś odświeżył oddech, bo lepiej by waliło z mej czarnej, brudnej dupy, niż tobie z wyrobionych ust, prawda? xD

Chce zaznaczyć, że w pewnym sektorze gospodarki publicznej moja usta byłyby więcej warte niż Twoja dupa xD

Dodane: 02-08-2009 00:14
Naprawdę fajna rozmowa haha :d ;] Za rok pewnie zapomnę o tym święcie xD

Edit:

Black wszystkiego naj z okazji urodzin :d Tylko się tam za szybko nie starzej :d

--------------------
Dodane: 02-08-2009 00:28
Też chciałbym złożyć życzenia administracji (swoją drogą nie wiedziałem, że jest takie święto), i pogratulować całej tej wytrwałości w walce ze spamem i to, że byli w stanie wytrzymać te wszystkie pytania "a gdźie som napisy czemu ich niema caly tydzien czekam", a także, że chcieli zuploadować aż tyle rzeczy związanych z DB i Naruto, żeby i tak przyszła jakaś menda, której i tak coś nie pasuje :p Także jeszcze raz wszystkiego naj :)

Dodane: 02-08-2009 01:05
Skoro black ma dzis urodziny to w tym temacie rowniez pragne zlozyc mu najserdeczniejsze zyczenia z okazji urodzin!! Radosci, milosci, wiernosci i tak dalej az do smierci :) )

--------------------

Dodane: 02-08-2009 01:17
To ja mu życze (nie wiem) ładnej panny, hasania do rana, flaszki, pieniędzy i co sobie wymyślisz to edytuj posta :d

--------------------
Podpis został wyczyszczony z powodu złamania 12pkt regulaminu dotyczącego dopuszczalnej ilości grafiki w podpisie.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online