Dodane: 02-08-2009 07:53
No to Ja też chcę złożyć najserdeczniejsze życzenia Naszym ukochanym Adminom z okazji Ich święta i Blackowi z okazji urodzin

Dodane: 02-08-2009 08:09
Wszystkiego naj naj najlepszego
--------------------

Dodane: 02-08-2009 10:04 -
No no, dwa święta jedno za drugim ;P To wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Życzę 100 lat (na stronie DBPolska ;]).

Dodane: 02-08-2009 10:20
No ja w każdym razie życzę administratorom wszystkiego najlepszego i by praca przy naszej stronie zawsze byłą dla nich radością. Jeśli to dowartościowuje to to święto możemy "obchodzić" co rok ;-). JA tam nie mam nic przeciwko.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 02-08-2009 10:49
Poziom zadowolenia osiągnął maksymalną wartość,również samoocena wzrosła

Ok ja też się przyłączam do życzeń,sami wiecie czego najbardziej chcecie i tego właśnie wam życzę.
--------------------

Dodane: 02-08-2009 12:21
Że też nie zauważyłem tego dnia

no cóż życzę całej administracji, głównym "ojcom dyrektorom xDDD" Blackowi i Ikarowi by strona rozwijała się tak dalej przez lata dalej prężnie się rozwijając oraz i reszcie administratorów by wykonywali z przyjemnością tą niewdzięczną pracę xD
--------------------

Dodane: 02-08-2009 12:30
Serdecznie dziękuje za wszystkie życzenia, gdybym miał gitarę to bym dla was na niej zagrał, a gdybym miał wódkę, to bym chlał z wami do rana xD
--------------------

Dodane: 02-08-2009 13:00
Ależ Black, nie ma sprawy, wszyscy zbieramy się do Gubina, chłodź wódeczkę i będziemy pic xD
--------------------

Dodane: 02-08-2009 22:43
A teraz już spóźniony

Panowie, odwalacie kawał zajebistej roboty i oby tak dalej!
--------------------
"whatever doesn't kill you simply makes you... stranger."

Dodane: 03-08-2009 11:10
Czego to ludzie nie wymyślą. Trochę spóźnione życzenia dla naszych adminów, ale lepsze to niż nic. Więc zdrówka jak parówka i wszystkiego najlepszego.
--------------------

Dodane: 03-08-2009 11:47
Oj czego ludzie to nie wymyślą, jakoś nikt się nie czepia, że banda cepów wymyśliła święta bożego narodzenia, a nawet większość na nie czeka

Ikar strajkujemy xD
--------------------

Dodane: 03-08-2009 12:22
W Boże Narodzenie stroi sie choinke, przystrójcie ładnie kod strony czy serwer, wstązki, kokardki, świecidełka ... buahahaha
--------------------

Dodane: 03-08-2009 12:51
Dexteros napisał/a:W Boże Narodzenie stroi sie choinke, przystrójcie ładnie kod strony czy serwer, wstązki, kokardki, świecidełka ... buahahaha
Monitor przystroiłem, ustawiłem ruter tak bardziej w moją stronę żeby diody które tam mrugają wprawiły mnie w świąteczny nastrój

na monitorze wisi coś jak szalik czy chusta, efekt murowany, święta czuje pełną parą

a kod strony będzie już niebawem przystrojony

Dodane: 04-08-2009 10:44
Hehehehe

Przystrojenie strony - mysql error w ładnych, oczojebliwych żółto-pomarańczowych kolorach
--------------------

Dodane: 04-08-2009 11:09
Dexteros napisał/a:Hehehehe

Przystrojenie strony - mysql error w ładnych, oczojebliwych żółto-pomarańczowych kolorach
Poważnie czy jaja sobie robisz..?

Dodane: 04-08-2009 11:15 -
to ja też się do życzeń dołożę wszystkiego najlepszego dużo życia szczęśliwego dużo radości żeby wam się nie łamały kości żeby bociek przyniósł worek kasy żeby was lubiły bobasy*
bobasy*- chodzi mi o wasze dzieci jeśli je macie

Dodane: 04-08-2009 19:12
by_ikar napisał/a:Dexteros napisał/a:Hehehehe

Poważnie czy jaja sobie robisz..?
Chciałem napisać "śmiertelnie poważny"

ale jednak napissze, że jaja sobie robie
--------------------

Dodane: 07-08-2009 12:21
Jest coś takiego jak dzień admina? Fajnie xD Tak więc trochę nie w porę, ale jak najbardziej szczerze życzę naszym adminowym łośkom wszystkiego najlepszego. Nawet bym zaśpiewał z tej okazji ulubioną piosenkę ikara pt."oj filipie, filipie", ale tym razem sobie daruję xD
--------------------

Dodane: 07-08-2009 12:38
Pierwsze słyszę o takim dniu, ale w sumie to nie głupi pomysł xD W każdym razie wszystkiego najlepszego drodzy admini xD
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 15-08-2009 14:30
że co xD? jakaś nowość ^^
najlepszego a prezentu nie dostaniecie ;p Ostatnio urodziny czarnego były, a ja kasą się nie podcieram
Nawet bym zaśpiewał z tej okazji ulubioną piosenkę ikara pt."oj filipie, filipie", ale tym razem sobie daruję xD
to o tym drapaniu xDDDD?
--------------------
SIEMA FORUM.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.