Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:16
OnLine: 31, statystyki
index > Hydepark
Temat: Dzień Administratora!!
Dodane: 02-08-2009 07:53
No to Ja też chcę złożyć najserdeczniejsze życzenia Naszym ukochanym Adminom z okazji Ich święta i Blackowi z okazji urodzin :) ;)

Dodane: 02-08-2009 08:09
#buhaj - user - 30%
Wszystkiego naj naj najlepszego :d

--------------------
Dodane: 02-08-2009 10:04 - Edytowane przez Cyrus dnia 02-08-2009 10:04
#Cyrus - user - max%
No no, dwa święta jedno za drugim ;P To wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :d Życzę 100 lat (na stronie DBPolska ;]).

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 02-08-2009 10:20
#Bociak - user - max%
No ja w każdym razie życzę administratorom wszystkiego najlepszego i by praca przy naszej stronie zawsze byłą dla nich radością. Jeśli to dowartościowuje to to święto możemy "obchodzić" co rok ;-). JA tam nie mam nic przeciwko.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 02-08-2009 10:49
#blade81 - user - 80%
Poziom zadowolenia osiągnął maksymalną wartość,również samoocena wzrosła :) Ok ja też się przyłączam do życzeń,sami wiecie czego najbardziej chcecie i tego właśnie wam życzę.

--------------------
Dodane: 02-08-2009 12:21
#Blade - user - max%
Że też nie zauważyłem tego dnia :p no cóż życzę całej administracji, głównym "ojcom dyrektorom xDDD" Blackowi i Ikarowi by strona rozwijała się tak dalej przez lata dalej prężnie się rozwijając oraz i reszcie administratorów by wykonywali z przyjemnością tą niewdzięczną pracę xD

--------------------
Dodane: 02-08-2009 12:30
#by_black - systemadmin - max%
Serdecznie dziękuje za wszystkie życzenia, gdybym miał gitarę to bym dla was na niej zagrał, a gdybym miał wódkę, to bym chlał z wami do rana xD

--------------------
Dodane: 02-08-2009 13:00
#Blade - user - max%
Ależ Black, nie ma sprawy, wszyscy zbieramy się do Gubina, chłodź wódeczkę i będziemy pic xD

--------------------
Dodane: 02-08-2009 22:43
#Dexteros - user - 80%
A teraz już spóźniony :d Panowie, odwalacie kawał zajebistej roboty i oby tak dalej! :)

--------------------
"whatever doesn't kill you simply makes you... stranger."
Dodane: 03-08-2009 11:10
#pacin - user - 90%
Czego to ludzie nie wymyślą. Trochę spóźnione życzenia dla naszych adminów, ale lepsze to niż nic. Więc zdrówka jak parówka i wszystkiego najlepszego. ;)

--------------------
Dodane: 03-08-2009 11:47
#by_black - systemadmin - max%
Oj czego ludzie to nie wymyślą, jakoś nikt się nie czepia, że banda cepów wymyśliła święta bożego narodzenia, a nawet większość na nie czeka :( Ikar strajkujemy xD

--------------------
Dodane: 03-08-2009 12:22
#Dexteros - user - 80%
W Boże Narodzenie stroi sie choinke, przystrójcie ładnie kod strony czy serwer, wstązki, kokardki, świecidełka ... buahahaha :d

--------------------
Dodane: 03-08-2009 12:51
#by_ikar - systemadmin - max%
Dexteros napisał/a:
W Boże Narodzenie stroi sie choinke, przystrójcie ładnie kod strony czy serwer, wstązki, kokardki, świecidełka ... buahahaha :d

Monitor przystroiłem, ustawiłem ruter tak bardziej w moją stronę żeby diody które tam mrugają wprawiły mnie w świąteczny nastrój :d na monitorze wisi coś jak szalik czy chusta, efekt murowany, święta czuje pełną parą :d a kod strony będzie już niebawem przystrojony :d

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 04-08-2009 10:44
#Dexteros - user - 80%
Hehehehe :d Przystrojenie strony - mysql error w ładnych, oczojebliwych żółto-pomarańczowych kolorach :d

--------------------
Dodane: 04-08-2009 11:09
#by_ikar - systemadmin - max%
Dexteros napisał/a:
Hehehehe :d Przystrojenie strony - mysql error w ładnych, oczojebliwych żółto-pomarańczowych kolorach :d

Poważnie czy jaja sobie robisz..?

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 04-08-2009 11:15 - Edytowane przez by_ikar dnia 04-08-2009 11:49
#humek - user - 0%
to ja też się do życzeń dołożę wszystkiego najlepszego dużo życia szczęśliwego dużo radości żeby wam się nie łamały kości żeby bociek przyniósł worek kasy żeby was lubiły bobasy* :p

bobasy*- chodzi mi o wasze dzieci jeśli je macie

Dodane: 04-08-2009 19:12
#Dexteros - user - 80%
by_ikar napisał/a:
Dexteros napisał/a:

Poważnie czy jaja sobie robisz..?

Chciałem napisać "śmiertelnie poważny" ;) ale jednak napissze, że jaja sobie robie :p

--------------------
Dodane: 07-08-2009 12:21
#Macias - user - max%
Jest coś takiego jak dzień admina? Fajnie xD Tak więc trochę nie w porę, ale jak najbardziej szczerze życzę naszym adminowym łośkom wszystkiego najlepszego. Nawet bym zaśpiewał z tej okazji ulubioną piosenkę ikara pt."oj filipie, filipie", ale tym razem sobie daruję xD

--------------------
Dodane: 07-08-2009 12:38
#Zuza - user - max%
Pierwsze słyszę o takim dniu, ale w sumie to nie głupi pomysł xD W każdym razie wszystkiego najlepszego drodzy admini xD

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 15-08-2009 14:30
#C@rL - user - 100%
że co xD? jakaś nowość ^^

najlepszego a prezentu nie dostaniecie ;p Ostatnio urodziny czarnego były, a ja kasą się nie podcieram :d

Nawet bym zaśpiewał z tej okazji ulubioną piosenkę ikara pt."oj filipie, filipie", ale tym razem sobie daruję xD

to o tym drapaniu xDDDD?

--------------------
SIEMA FORUM.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online