Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 05:53
OnLine: 29, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Chapter 458 - Opinie
Dodane: 31-07-2009 16:00 - Edytowane przez by_black dnia 31-07-2009 16:10
#by_black - systemadmin - max%
Na stronie chapter "458" jest już dostępny, zapraszam serdecznie do czytania, zaś zaraz po zapoznaniu się z treścią nowego rozdziału, zapraszam do komentowania :)

------------------------------

Dodane: 31-07-2009 16:22
#Bociak - user - max%
Jak dla mnie chapter jest równie dobry jak poprzednie. Atmosfera zagęszcza się z odcinek za odcinkiem. A słowa: "Czy pokojowe spotkanie kage zamieni się w rzeź?" pokazują że warto czekać na kolejny. Zaczyna się również dużo wyjaśniać.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 31-07-2009 17:04
#estello - user - 50%
JA wam powiem tylko tyle że na Naruto coś tam nawywija :p

--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik
--------------------------------------------------------------------------------
Dodane: 31-07-2009 22:40
#pacin - user - 90%
Ciekawi mnie czy Sasuke uda się zaatakować Danzou? Jestem także ciekawy co zrobi Naruto... Nie wiemy przecież gdzie udał się z Kakashim i Yamato. Już nie mogę doczekać się następnego rozdziału. :d [wesoly]

--------------------
Dodane: 31-07-2009 23:43
Zaraz dojdzie do tego, że Danzuou zostanie "panem świata". Jeśli on będzie na czele sojuszu (a prawdopodobnie tak się stanie) to będzie przegięcie.

Dodane: 01-08-2009 10:20
Danzou pcha mordę tam gdzie nie trzeba, mam nadzieję, że wpadnie zaraz Sasuke i skończy się ta sielanka, a Danzou zginie w cierpieniach ^^

Dodane: 01-08-2009 10:37
#florek26 - user - 20%
Ja też mam taką nadzieję Black. Wkurza mnie ten cały Danzo. Tak go nie lubię, że chętnie sam bym go zabił. Zastanawia mnie jak Sasuke chce go zabić, skoro są tam przecież czterej inni Kage. Na pewno nie edzie łatwo, ale moim zdaniem i tak zginie jak nie z ręki Sasuke to z Akatsuki. Po jego śmierci pewnie Tsunade się obudzi i znów będzie Hokage.

Dodane: 01-08-2009 11:15
#pacin - user - 90%
A ja sądzę że Tsunade niedługo umrze... Przecież było pokazane kawałek jej ciała, nie za ładny. I morze wtedy Naruto postara się o tytuł Hokage. Pożyjemy, zobaczymy. :)

--------------------
Dodane: 01-08-2009 11:32
#zadyma - user - 90%
Jeśli Tsunade umrze to hokage zostanie danzou(w sumie już nim jest) ale chociaż naruto tez by miał szanse ostatnio nam zmężniał ten naruto i stał się bardziej spokojny

Dodane: 01-08-2009 11:44 - Edytowane przez _Vendetta_ dnia 01-08-2009 11:45
No nie wiem czy jest możliwe żeby Naruto został teraz Hokake, pomimo tego, że na to zasługuje. Przed wyborem Donzou rada uważała, że nawet Kakashi jest za młody. Poza tym Naruto już chyba nie chodzi o zostanie Hokage, lecz zmiane ustroju shinobi, przejął przecież poglądy swojego mistrza Jirayi.

Dodane: 01-08-2009 12:13
#Blade - user - max%
Poza tym Naruto już chyba nie chodzi o zostanie Hokage, lecz zmiane ustroju shinobi, przejął przecież poglądy swojego mistrza Jirayi.

Tak jak każdy wie, od dzieciństwa marzył o zostaniu Hokage, a on jak wiadomo nie cofa słów na wiatr i dalej zamierza nim zostać.

Co do Danzou to myślę że jeszcze dojdzie do rozróby między nim a resztą Kage o władzę, zatłuką go jak psa a Sasuke go wykończy :)

--------------------
Dodane: 01-08-2009 12:20
#florek26 - user - 20%
Naruto może i jest teraz najsilnieszym shinobi w wiosce liścia, ale na tytuł Hokage jeszcze nie zasługuje. Brak mu doświadczenia.

Dodane: 01-08-2009 17:56
#by_ikar - systemadmin - max%
florek26 napisał/a:
Naruto może i jest teraz najsilnieszym shinobi w wiosce liścia, ale na tytuł Hokage jeszcze nie zasługuje. Brak mu doświadczenia.

Kto go tam wie, wioska piasku też młodego jihiruki dała na kazekage, tylko dla tego żeby ludzie czuli się spokojniej. Sam tytuł który został mu przyznany odmienił go całkowicie, a to wszystko rozpoczął naruto. W tej kwestii akurat to jest nie do końca przewidywalne.. Chociaż nawet ten koleś co sprzedaje ramen byłby lepszy jako hokage niż danzou..

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 01-08-2009 18:12
Taak, ten koleś od Ramen by się nadał :d Naruto jak by mógł to napewno by na niego głosował :d

Dodane: 01-08-2009 18:31
#Konrad - user - 100%
Mi się wydaje że ten "neutralny" ma jakąś umowę z Danzou..ale tego się dowiemy za jakiś czas...

Czy spotkanie zamieni się w rzeź? Bardzo prawdopodobne...Raikage już chciał rozwalać widać że się nie nadaje na przywódcę..poza tym chapek przegadany, ale ciekawy :p

Dodane: 01-08-2009 20:50
Czy ja wiem, czy może mieć z nim umowę..? Ale dziwnym jest fakt, że powiedział o Madarze, więc może jest tak, że mają do siebie duuże ale?

Dodane: 01-08-2009 21:42
#maciek99 - user - 20%
pacin napisał/a:
A ja sądzę że Tsunade niedługo umrze... Przecież było pokazane kawałek jej ciała, nie za ładny. I morze wtedy Naruto postara się o tytuł Hokage. Pożyjemy, zobaczymy. :)

Kawałek jej ciała byl pokazany i nie był za ładny ponieważ ona jest w spiaczce i ma ponad 50 lat, a zwykle wygladała młodziej bo używała jakiegos jutsu odmłodniającego

Dodane: 01-08-2009 22:43
#zadyma - user - 90%
mi też się wydaje ze ten "neutralny" wcale taki neutralny jest ale ostatnio wszycy popierają tego danozou już przy wyborze nowego hokage go popierali aż teraz ten ziomek kurde czemu zawsze ci źli mają takie szczęscie miejmy nadzieje ze tylko do czasu

Dodane: 01-08-2009 23:02
#maciek99 - user - 20%
Jeżeli ten "neutralny" ma jakies powiazania z danzou to miejmy nadzieje ze inni kage nie popra zeby danzou stał na czele sojuszu

Dodane: 01-08-2009 23:29
#pats90 - user - 20%
a dlaczego by nie ?? jak dla mnie może nim zostać bynajmniej ciekawie będzie

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online