Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:16
OnLine: 33, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Chapter 458 - Opinie
Dodane: 01-08-2009 23:38
#zadyma - user - 90%
wiem ze to jest może sprzeczne z tym co wcześniej pisałem ale moze masz może w końcu zatłukli tego pyszałkowatego saske w sumie tylko do tego by sie przydał

Dodane: 02-08-2009 11:46
#Konrad - user - 90%
Wiesz Black może być że mają coś do siebie (Madara i Danzou) ale jednak coś ich łączy obaj chcieli być kage i obu za pierwszym razem się nie udało :p

Ciekawi mnie skąd Danzou ma takie przypuszczenia...przecież jeszcze nie widziałem żadnej rozmowy jego o Madarze...a może coś przegapiłem?

Dodane: 02-08-2009 14:18
#Blade - user - max%
Po prostu wie, na pewno coś z nim kręcił. A tak poza tym może to Dazou wykorzystał akatsuki aby zniszczył wioskę, Tsunade i po tym objął władzę.

--------------------
Dodane: 04-08-2009 22:10
Konrad napisał:
Ciekawi mnie skąd Danzou ma takie przypuszczenia...przecież jeszcze nie widziałem żadnej rozmowy jego o Madarze...a może coś przegapiłem?

Dostał to chyba w wiadomości od Sai'a :) Co do chapka to naprawdę fajny trzymał w napięciu , nie była to zwykła gadanina. Fajny był moment kiedy Raikage się wkur... i rozwalił stół. jak wszyscy ruszyli na pomoc Kage :) Gaara gadał z sensem , a Tschushikage taki trochę za stary bo ma aż za dużo doświadczenia. Pomysł z Danzo na szefa hmm... Myśl nie taka zła w końcu co by o nim nie powiedzieć był poza Gaarą i Mizukage najlepiej zachowującym się Kage . Okazało się , że 4 Mizukage był pod czyjąś kontrolą . Czyżby Madara ... Kto wie. Wątku z Sakurą komentować nie będę bo jak można nie zauważyć , że ktoś ją kocha :d No to by było na tyle POZDRO

Dodane: 06-08-2009 13:26
ja mam nadzieję że ktoś w końcu rozwali Danzou bo on zaczął mnie już wkurzać.

Dodane: 07-08-2009 14:00
#Konrad - user - 90%
Aha no to teraz wiem bo mi z głowy wyleciało że od Saia wie..

4 Mizukage pod kontrolą?hmm...przecież gdzieś tam jak Kisame gadał z Madarą to mówił to niego Mizukage.. :p

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online