Dodane: 28-10-2009 14:47
Jerzy kulej powiedział : "w boksie najważniejsza jest szybkośc".. mądre słowa

, ale ten sam człowiek stwierdził tak: "boks to nie szachy tu trzeba myśleć" xDDD no nie mogę z tego.. o to link
http://i.demotywa...ke_500.jpg A jednak gołota narobił strachu podczas walki z Adamkiem xDD.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 28-10-2009 15:40
Teraz kupa demotów jest na ten temat

Najlepsze było z pasem Polsatu xDDD Ale na serio, to widziałam tylko fragmenty walki i od razu było widać, że Adamek jest lepszy, może lżejszy, może mniejszy zasięg ramion, ale za to młodszy i szybszy. A refleks też się liczy.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 28-10-2009 19:42
Gołota przegrywał od pewnego czasu ze wszystkimi, więc jakby Adamek z nim przegrał nie miałby dobrego startu w tej wadze. Poza tym w końcu Gołota swoje lata ma i jeśli walczyłby tak jak za dobrych czasów to nie wiem co by z Adamkiem było. Powiem jedno - z nim wygrał, ale inni go dosłownie zniszczą na ringu.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 28-10-2009 20:11
Aj tam demotywatory kiepskie, bardziej dla śmiechu niż do demotywacji. Co do tego przegrywania ze wszystkimi, Gołota przegrywał z osobnikami w swojej wadze, więc Adamek powinien być przeciwnikiem na poziomie, co oznacza że powinien nawiązać równą walkę.
--------------------

Dodane: 28-10-2009 20:50
Ja nie wiem czy zauważyliście(ale pewnie tak) że gdzie nie czytać przy jakiś komentarzach to sporo ludzi ma pretensje do Adamka że wygrał, żeby się wypromować(to jest oczywiste) ale druga rzecz, że Gołota pomógł mu się wybić w ameryce a on go tak zbił..no ludzie zdarza się nawet że przyjaciele równo się okładają po gębach ale to sport..poza tym żona Gołoty mnie wkurzyła mówiąc że Adamek wykorzystał jej męża..no bez przegięć po co się pchał na ring? po co się odsłaniał jakby trzymał porządnie gardę to by dociągnął i do 8-9 rundy..Jeszcze najbardziej wkurzył mnie tekst w komentarzach na interii, że Adamek nie ma szacunku dla mistrza..przegięcie..co miał stać i dać się okładać? poszedł żeby wygrać proste..Tak chciałem zwrócić uwagę na cos innego niż sama walka która była fajna..a to coś innego to ograniczenie ludzie którzy mają za złe chłopakowi który się stara to że wygrywa..
--------------------

Dodane: 28-10-2009 20:55
Boks to boks, to ich praca, dobrze wiedzieli na co się piszą obaj, poza tym to nie oni wpadli na to by walczyć ze sobą, tylko menadżerowie, to jest duża różnica, tutaj już nie chodziło o prestiż, tylko o to że wszyscy mogli na tym zarobić, jak na Polsacie co chwile reklamy leciały, przecież to parodia, Gołota wiedział o tym i jestem absolutnie pewien, że dalej będą ze sobą trzymać kontakt, tylko ta cała nienawiść to chwyt marketingowy by zaostrzyć apetyt przed walką..
--------------------

Dodane: 28-10-2009 21:02 -
Tak to co napisałeś czaje w 100% i rozumie i popieram, znaczy nie że popieram ilość reklam i taki marketing, tylko że twoje zdanie..xD
Mi chodziło raczej o to że ludzie tak bluzgają(dosyć często) na różnych portalach za to że obraża mistrza itp. jak tak robią to coś jest nie halo...poza tym dla mnie Gołota był świetnym bokserem ale do bycia mistrzem sporo mu brakowało..chodzi mi głównie o myślenie na ringu..
Edit: z tym bluzganiem to chodziło mi że na Adamka..
--------------------

Dodane: 28-10-2009 21:07
No właśnie zauważyłem to, też uważam że przesadzają w okół osoby Andrzeja, był dobrym bokserem, ale to już przesada, to była walka, Gołota wiedział na co się pisze, pretensje może mieć do siebie tylko.
--------------------

Dodane: 30-10-2009 23:22
Adamek napisał do Gołoty ładny list, wyciągnął do niego rękę. Naprawdę ładnie postąpił. Jak widać chłopak potrafi zachować się z kląsą choć dla niektórych jest to po prostu zagranie pod publiczkę i zwykła chęć przypodobania się fanom. Oddał Gołocie co Gołoty i poprosił go o wsparcie jego ogromnym doświadczeniem oraz wspólnymi siłami promocję młodych polskich bokserów. Cóż zobaczmy co z tego wyjdzie.

Dodane: 31-10-2009 13:43
No tak ludzie zawsze szukają tylko jakiś głupich bo przecież wiedzą po sobie, że skoro oni w takim momencie zagrali by pod publikę, to nikt inny nie zrobił by tego z serca.. Banda desperatów..
--------------------

Dodane: 19-11-2009 20:51
Bzlem pewien ze Adamek wygra ale nie liczylem ze po 6 rundach xD Golota dostal wciry jak malo kto hehe . Ogolnie dobra walka i wspaniale widowisko na serio bylo co ogladac. Ale to spojrzenie przed walka jak Golota zrobil ta mine do Adamka to mnie rozbroilo xD
--------------------

Dragon Ball Z RZADZI!!! YEAAAH!!!
Zycie jest jak bańka na wodzie chwile jest a potem nie.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.