Dodane: 28-07-2009 22:48
Ok 10 Października w Łodzi lub we Wrocławiu odbędzie się starcie tytanów polskiego boksu. Andrzej Gołota zmierzy się z Tomaszem Adamkiem.
Według artykułu Gołota szykuje się na nokaut, a Tomek Adamek chce podczas walki pokazać dwie rzeczy: że szybkość zawsze zwycięży z siłą, i że będzie miał szanse w wadze ciężkiej.
Cały artykuł znajdziecie
http://sport.inte...ek,1344757 Co myślicie o tej walce, kto ma szanse Gołota czy Adamek?
I jeszcze jedno jak myślicie ile może trwać walka 30 sekund ?
--------------------
Dragon Ball i to się nie zmienia...

Dodane: 28-07-2009 23:01
Szczerze mówiąc cieszę się z tej walki może być ciekawa. Stawiam na Adamka, ponieważ Gołota to już dziadek i do najlepszych nie należy xD. Czekam na nokaut w pięknym stylu
--------------------

Dodane: 28-07-2009 23:07
Niezle się to zapowiada. Stawiam na Gołotę.

Dodane: 28-07-2009 23:13 -
Adamek to jeden z moich ulubionych bokserów. Ma olbrzymi talent, a młodość, szybkość i rutyna czynią z niego potężnego pięściarza. Zawsze kiedy walczy Adamek stawiam właśnie na niego. Tym razem jednak jestem za Gołotą. Mimo iż Gołota nie przeżywa obecnie swojej największej świetności, jego potężna masa i brutalna siła, zdecydują o wyniku walki. To będzie pojedynek, którego nie wolno przegapić. Pozdrawiam.
--------------------

Dodane: 28-07-2009 23:32
Nie dziwię sie, że próbują doprowadzić tą walkę do skutku. Zainteresowanie nią będzie ogromne. Ja stawiam na Adamka. Gołota ostatnio stracił całą formę i mimo, że jest większy Adamek chyba będzie i tak silniej bił. Nasz ex mistrz dostanie kilka razy po głowie to mu się odechce walki.

Dodane: 29-07-2009 00:37
Boksem mało się interesuje ale z tego co wiem Adamek jest w znakomitej formie natomiast Gołota to emeryt można rzec xD Wygra moim zdaniem Tomek, może ciosy ma i słabsze ale jest szybszy i gdy będzie unikał ciosów Andrzeja a sam walił go po mordzie to Gołota padnie ze zmęczenia xD nie liczy się tylko siła, a umiejętności,spryt...
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 29-07-2009 03:37
Jak dojdzie do tej walki to super sprawa dla polskiego sportu bedzie

Swietna promocja dla boksu i wogole

Mam nadzieje ze zaden nie zalapie kontuzji lub sie nie wykreci z tej walki bo to bedzie nie lada gratka dla kibicow
Walka wg mnie bedzie dluga i zakonczy sie werdyktem sedziow

Nokautu raczej nie bedzie. Wieksze szanse daje Golocie

Tak 51 do 49 xD
--------------------

Dodane: 29-07-2009 10:13
Ja tam raczej stawiam na Gołote ale jakby Adamek wygrał to ma szanse się dostac do nowje katergori wagowej czy jakoś tak.

Dodane: 29-07-2009 11:15 -
Ja stawiam na Gołotę... pojedzie z Adamkiem jak ruski czołg ;] Dostanie dwa gongi i się nie podniesie. Problem będzie tylko z trafieniem

Normalnie szykuje się scenariusz z Rocky'ego VI hahaha xD

Dodane: 29-07-2009 11:58
Adamek udowodnił wiele razy, że jest mistrzem, Jędrek to emeryt, tego się nieda zmienić, dlatego też uważam, że Gołota poleci, może nie przez nokaut, a nawet i to by mnie nie zdziwiło, ale przynajmniej zarobi
--------------------

Dodane: 29-07-2009 12:02
Ja to odbieram jako "przyjacielską" walkę w której głownie chodzi o rozgłos i pieniądze, aczkolwiek uważam, że Gołota nie ma w tym starciu zbyt dużych szans. Masa i siła w boksie to nie wszystko.

Dodane: 29-07-2009 12:12
Stawiam na Adamka. Młodszy, większy refleks a to jest najważniejsze w walce. Uważam go za zdolniejszego pięściarza od Gołoty i ten młody wilk pokaże klasę. Ale walka pewnie będzie
--------------------

Dodane: 29-07-2009 21:23
Adamek raczej wygra, bo Gołota zawsze na początku walki jest spięty

. Tomek ma refleks i szybkość, co z tego że Andrzej siłę... dostanie raz czy dwa i zejdzie z ringu
Stawiam na Tomka i mam nadzieje że wygra !
--------------------
Dragon Ball i to się nie zmienia...

Dodane: 29-07-2009 21:31
Naprawdę nie wiem po co ta walka Adamkowi, jeżeli patrzeć na aspekt sportowy. Powinien walczyć tylko z aktualnie najlepszymi pięściarzami. Jest przecież w stanie wygrywać z każdym. Ale i tak chętnie obejrzę te walkę, bo w końcu walczy Gołota - jego walki nie należą do nudnych

Dodane: 30-07-2009 17:32
Nie jestem powiem, ale czy Gołota nie walczy przypadkiem w cięższej kategorii sportowej ? Wydaja mi się żeon nie zdoła zbic tych kilogramów.

Dodane: 31-07-2009 03:26 -
Ja jestem za nikim tylko bym prosił o dobry mecz z obu zawodników

Dodane: 01-08-2009 22:50 -
Dwóch chyba najbardziej znanych polskich bokserów to będzie na pewno wielkie wydarzenie, ale czy widowisko to się okaże

Wygra na pewno Adamek nie mam co do tego wątpliwości, ale cały czas nie jestem pewien czy odbędzie się ta walka
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 02-08-2009 12:04
Plastus napisał/a:
Nie jestem powiem, ale czy Gołota nie walczy przypadkiem w cięższej kategorii sportowej ? Wydaja mi się żeon nie zdoła zbic tych kilogramów.
A to nie było tak, że Adamek jest teraz w wadze o jedną kategorie cięższą? Nie wiem, bo nie interesuję się za bardzo boksem. Sama walka wydaję się wyrównana, lekki, szybki Adamek kontra masywny Gołota. Andrew musi się postarać o wygraną przed czasem.

Dodane: 02-08-2009 21:19 -
To, ze Tomek obje zęby Gołocie to proste

Nie wiem dlaczego Gołota to sobie robi przeciez w sporcie juz swoje osiągnął, skompromitował sie,ale z tego co widze mu to nie wsytrcza :/ Zal mi takich ludzi..
Słyszeliscie, ze pudzian ma zostać bokserem? Wiecie cos o tym?
@edit
A więc jenak dobrze słyszałęm

!
http://sport.wp.p...omosc.html Siłe pudzian ma na pewno, ale zobaczymy co z jego techniką i szybkościa

) Juz się doczekać nie moge tej walki!

Dodane: 16-08-2009 21:38
Gołota to waga ciężka, Adamek to pół ciężka/junior ciężka więc chociazby z tego względu gołota ma większe szanse jednak jeżeli wziąć pod uwagę szybkość,przebojowość i waleczność na ringu to Adamek miażdży Gołotę.
Walka będzie bez wątpienia bardzo ciekawa, nie mam faworyta, niech wygra najlepszy
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.