Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:16
OnLine: 34, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Będzie walka: Adamek vs Gołota
Dodane: 28-07-2009 22:48
#kamil163 - user - 20%
Ok 10 Października w Łodzi lub we Wrocławiu odbędzie się starcie tytanów polskiego boksu. Andrzej Gołota zmierzy się z Tomaszem Adamkiem.
Według artykułu Gołota szykuje się na nokaut, a Tomek Adamek chce podczas walki pokazać dwie rzeczy: że szybkość zawsze zwycięży z siłą, i że będzie miał szanse w wadze ciężkiej.

Cały artykuł znajdziecie http://sport.inte...ek,1344757

Co myślicie o tej walce, kto ma szanse Gołota czy Adamek?
I jeszcze jedno jak myślicie ile może trwać walka 30 sekund ? :d

--------------------

Dragon Ball i to się nie zmienia... :d :d
Dodane: 28-07-2009 23:01
#Ippo - user - 80%
Szczerze mówiąc cieszę się z tej walki może być ciekawa. Stawiam na Adamka, ponieważ Gołota to już dziadek i do najlepszych nie należy xD. Czekam na nokaut w pięknym stylu :d

--------------------
Dodane: 28-07-2009 23:07
#McNowik - user - 20%
Niezle się to zapowiada. Stawiam na Gołotę.

Dodane: 28-07-2009 23:13 - Edytowane przez Macias dnia 28-07-2009 23:14
#Macias - user - max%
Adamek to jeden z moich ulubionych bokserów. Ma olbrzymi talent, a młodość, szybkość i rutyna czynią z niego potężnego pięściarza. Zawsze kiedy walczy Adamek stawiam właśnie na niego. Tym razem jednak jestem za Gołotą. Mimo iż Gołota nie przeżywa obecnie swojej największej świetności, jego potężna masa i brutalna siła, zdecydują o wyniku walki. To będzie pojedynek, którego nie wolno przegapić. Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 28-07-2009 23:32
#JCD - user - max%
Nie dziwię sie, że próbują doprowadzić tą walkę do skutku. Zainteresowanie nią będzie ogromne. Ja stawiam na Adamka. Gołota ostatnio stracił całą formę i mimo, że jest większy Adamek chyba będzie i tak silniej bił. Nasz ex mistrz dostanie kilka razy po głowie to mu się odechce walki.

Dodane: 29-07-2009 00:37
#Darknes - user - max%
Boksem mało się interesuje ale z tego co wiem Adamek jest w znakomitej formie natomiast Gołota to emeryt można rzec xD Wygra moim zdaniem Tomek, może ciosy ma i słabsze ale jest szybszy i gdy będzie unikał ciosów Andrzeja a sam walił go po mordzie to Gołota padnie ze zmęczenia xD nie liczy się tylko siła, a umiejętności,spryt...

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 29-07-2009 03:37
Jak dojdzie do tej walki to super sprawa dla polskiego sportu bedzie :) Swietna promocja dla boksu i wogole :) Mam nadzieje ze zaden nie zalapie kontuzji lub sie nie wykreci z tej walki bo to bedzie nie lada gratka dla kibicow :)
Walka wg mnie bedzie dluga i zakonczy sie werdyktem sedziow :d Nokautu raczej nie bedzie. Wieksze szanse daje Golocie :p Tak 51 do 49 xD

--------------------

Dodane: 29-07-2009 10:13
#bloob14 - user - 50%
Ja tam raczej stawiam na Gołote ale jakby Adamek wygrał to ma szanse się dostac do nowje katergori wagowej czy jakoś tak.

Dodane: 29-07-2009 11:15 - Edytowane przez Cyrus dnia 29-07-2009 11:15
#Cyrus - user - max%
Ja stawiam na Gołotę... pojedzie z Adamkiem jak ruski czołg ;] Dostanie dwa gongi i się nie podniesie. Problem będzie tylko z trafieniem :p Normalnie szykuje się scenariusz z Rocky'ego VI hahaha xD

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 29-07-2009 11:58
#by_black - systemadmin - max%
Adamek udowodnił wiele razy, że jest mistrzem, Jędrek to emeryt, tego się nieda zmienić, dlatego też uważam, że Gołota poleci, może nie przez nokaut, a nawet i to by mnie nie zdziwiło, ale przynajmniej zarobi ;)

--------------------
Dodane: 29-07-2009 12:02
#Anabolik - user - 0%
Ja to odbieram jako "przyjacielską" walkę w której głownie chodzi o rozgłos i pieniądze, aczkolwiek uważam, że Gołota nie ma w tym starciu zbyt dużych szans. Masa i siła w boksie to nie wszystko.

Dodane: 29-07-2009 12:12
#Blade - user - max%
Stawiam na Adamka. Młodszy, większy refleks a to jest najważniejsze w walce. Uważam go za zdolniejszego pięściarza od Gołoty i ten młody wilk pokaże klasę. Ale walka pewnie będzie :)

--------------------
Dodane: 29-07-2009 21:23
#kamil163 - user - 20%
Adamek raczej wygra, bo Gołota zawsze na początku walki jest spięty :p . Tomek ma refleks i szybkość, co z tego że Andrzej siłę... dostanie raz czy dwa i zejdzie z ringu :d
Stawiam na Tomka i mam nadzieje że wygra !

--------------------

Dragon Ball i to się nie zmienia... :d :d
Dodane: 29-07-2009 21:31
Naprawdę nie wiem po co ta walka Adamkowi, jeżeli patrzeć na aspekt sportowy. Powinien walczyć tylko z aktualnie najlepszymi pięściarzami. Jest przecież w stanie wygrywać z każdym. Ale i tak chętnie obejrzę te walkę, bo w końcu walczy Gołota - jego walki nie należą do nudnych :d

Dodane: 30-07-2009 17:32
#Plastus - user - max%
Nie jestem powiem, ale czy Gołota nie walczy przypadkiem w cięższej kategorii sportowej ? Wydaja mi się żeon nie zdoła zbic tych kilogramów.

Dodane: 31-07-2009 03:26 - Edytowane przez by_ikar dnia 31-07-2009 17:46
#SledzAG - user - 0%
Ja jestem za nikim tylko bym prosił o dobry mecz z obu zawodników :)

Dodane: 01-08-2009 22:50 - Edytowane przez olek_mi dnia 01-08-2009 22:50
#olek_mi - user - max%
Dwóch chyba najbardziej znanych polskich bokserów to będzie na pewno wielkie wydarzenie, ale czy widowisko to się okaże ;) Wygra na pewno Adamek nie mam co do tego wątpliwości, ale cały czas nie jestem pewien czy odbędzie się ta walka :p

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 02-08-2009 12:04
#MattiTeo - user - 80%
Plastus napisał/a:
Nie jestem powiem, ale czy Gołota nie walczy przypadkiem w cięższej kategorii sportowej ? Wydaja mi się żeon nie zdoła zbic tych kilogramów.
A to nie było tak, że Adamek jest teraz w wadze o jedną kategorie cięższą? Nie wiem, bo nie interesuję się za bardzo boksem. Sama walka wydaję się wyrównana, lekki, szybki Adamek kontra masywny Gołota. Andrew musi się postarać o wygraną przed czasem.

Dodane: 02-08-2009 21:19 - Edytowane przez kiedro dnia 06-08-2009 12:51
#kiedro - user - 20%
To, ze Tomek obje zęby Gołocie to proste :p Nie wiem dlaczego Gołota to sobie robi przeciez w sporcie juz swoje osiągnął, skompromitował sie,ale z tego co widze mu to nie wsytrcza :/ Zal mi takich ludzi..

Słyszeliscie, ze pudzian ma zostać bokserem? Wiecie cos o tym?

@edit

A więc jenak dobrze słyszałęm :d !

http://sport.wp.p...omosc.html

Siłe pudzian ma na pewno, ale zobaczymy co z jego techniką i szybkościa :) ) Juz się doczekać nie moge tej walki!

Dodane: 16-08-2009 21:38
#Napojasz - user - 90%
Gołota to waga ciężka, Adamek to pół ciężka/junior ciężka więc chociazby z tego względu gołota ma większe szanse jednak jeżeli wziąć pod uwagę szybkość,przebojowość i waleczność na ringu to Adamek miażdży Gołotę.
Walka będzie bez wątpienia bardzo ciekawa, nie mam faworyta, niech wygra najlepszy ;)

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online