Dodane: 26-07-2009 11:55
Pod tym linkiem:
http://www.pardon..._politykow znajdują się wpadki, a dokładnie top 10, wpadek naszych polityków! xD
Nic tylko turlać się ze śmiechu.. A was, które najbardziej rozśmieszyło? xD
--------------------

Dodane: 26-07-2009 12:07
to z kaczynskim najgorsze wyrazy wspolczucia<lol2> ahaha brakuje ejszcze "czy marichana jest z konopi? chyba nie "<lol2>

Dodane: 26-07-2009 12:52
Tekst Zycha jest najlepszy xD " Nie po raz pierwszy staje mi" <lol2>
To z Hong Kongiem też jest niezłe, tylko nie wiem czemu oni się zaśmieli za pierwszym razem.
Gilowska z ciąganiem też się popisała xDD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 26-07-2009 14:19
Nom, Gilowska fajny tekst puściła. Ale w przypadku Grzegorza Schetyny o wpadce mówić nie można, raczej o śmiesznej sytuacji związanej z nim. Albo w przypadku Hong Kongu, to raczej wpadka całej sali sejmowej niż jakiegoś konkretnego posła.

Dodane: 26-07-2009 14:21
" Ja ciągnę wszedzie xD" szczere wyznanie Gilowskiej :-). Śmieszne te wpadki, dobre też z radiem oraz pierwsze miejsce.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 26-07-2009 14:50
Ja bym do tego dadał absolutny klasyk A. Leppera "Jak można zgwałcić prostytukę", wywiad z posłanką Kruk
http://dbpolska.n...dz,51,7554 , albo Kwaśniewskiego, "Nie idźcie ta drogą" i jego choroba filipińska xD

Dodane: 26-07-2009 15:25
Może jeszcze kilka innych:
"Anana Kofana" w wykonaniu Begerowej, "Uwielbniam seks jak koń owies" także w jej wykonaniu.
"Irasiad" buahahaha
--------------------
"whatever doesn't kill you simply makes you... stranger."

Dodane: 28-07-2009 15:33
Najlepsze sa 'Hong Kong' i Posel Zych 'nie po raz pierwszy staje mi...'
Sa naprawde smieszne i przyjemnie z usmiechem na ustach sie je oglada
Wpadek braci Kaczynski nie bede komentowal oprocz uzycia jednego slowa
Kompromitacja
--------------------

Dodane: 28-07-2009 20:08
Osobiście interesuję się polityką i większosć tych przypałów już słyszałem. Kilka z tych filmików było naprawdę kapitalnych. Tekst Zycha wiadomo, że jest the best, ale mnie nie powalił na kolana, bo jest już za bardzo znany. Gadzinowskiego i jego gadanie o Hong Kongu także jest wyborne. Ale w tym topie moim zdaniem zwycięża jednoznacznie Wojciech Olejniczak! To jest mój idol od tego momentu! Jako jedyny z polskich polityków przebił Kazia Marcinkiewicza umiejętnościami w języku angielskim! Wojtuś był przecudowny...
--------------------

Dodane: 28-07-2009 20:40
Nie no "Nie po raz pierwszy staje mi..." było the best

z tym Irasiad nie od razu skapowałem bo jakość słaba była na tym filmiku. No i najgorsze wyrazy współczucia... haha i pomyśleć, że oni rządzą w naszym państwie, toż to jest kompromitacja xD

Dodane: 28-07-2009 20:42
A kro pamięta tego Pana co skakał po sejmie ąz go musiała straż marszałkowska uspokajać ? Potem sie tłumaczył to nadmierna ilością leków które spożył xD

Dodane: 28-07-2009 20:53
Niektóre widziałem, najlepszy jest hong kong xD to niszczy ten jego sposób mówienia

thx black za tego linka pośmiałem się ;p
--------------------

Dodane: 28-07-2009 21:02
Nr. 7 był najlepszy...nie po raz pierwszy staje mi...a wszyscy w brecht pokazuje to jakie prymitywy siedzą w sejmie...
Jeszcze ten cudowny angielski Olejniczaka...już lepiej żeby mówił przez tłumacza...żenada...
I ten głupi wybuch śmiechu przy słowie Hong Kong...śmieją się czort wie z czego...
Właściwie to nie śmiać się tlyko płakac że tak prezentują nasz kraj i tacy idioci nami rządzą...ale cóż nie ma porządnych to się głosuje na tych którzy są..
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.