Dodane: 11-02-2008 15:18
Ja mam wszystkie odcinki wszystkich seri pare kinowek jedna figurke future trunks jakies inne figurki ale zniszczone bo wczesniej sie nimi bawilem karty chio pare gier rysunki jeszcze z podstawowoki

alnum z naklejkami.
--------------------
Przyjaźń...tylko ona się liczy...
jedyna rzecz o którą warto walczyc...

Dodane: 11-02-2008 15:31
Ja mam kilka kart z chio o dragon ballu!! I dobre wspomnienia

!!

Dodane: 11-02-2008 15:53
Długo by wymieniać zaczynając od wspomnień idąc przez rysunki,tapety,avatary,gify,filmy,kilka kart z chio ,2 figurki i kończąc na wielu fajnych stronach (np. ta jest dla mnie na 1 miejscu)

Dodane: 11-02-2008 16:23
Ja mam segregator pełnoo różnych zdiatek i plastkikowe figurki z 7 smoczymi kulami

Dodane: 03-02-2012 10:17

Dodane: 04-02-2012 12:35
Ja mam tak:
- wszystkie odcinki DB, DBZ i DBGT na DVD,
- kinówki i specjale,
- wszystkie tomy mangi,
- gry na PS2 (
Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3,
Dragon Ball Z Infinite World),
- gry na PSP (oryginalna:
Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team, a resztę sobie pościągałem z neta
![[cfaniak] [cfaniak]](/templates/emoty/cfaniak.png)
),
- Szachy Dragon Ball Z (kiedyś się w kioskach kupowało nowy numer z figurką),
- wszystkie karty Chio,
- jakieś tam obrazki,
- dwa albumy naklejek (ale niestety żadnego z nich nawet do połowy nie mam zapełnionego
![[skrzywiony] [skrzywiony]](/templates/emoty/krzywy.png)
) z wafli,
- jakieś tam naklejki z gum,
- i jeszcze jakieś drobiazgi by się może znalazły.
--------------------

Dodane: 05-02-2012 02:14
witam ja posiadam trochę kar chio
wszystkie filmy kinowe nawet ten z 2008r w polskiej wersji językowej
wszystkie odcinki db/dbZ/dbGT
teraz ściągam db kai
a najlepszymi rzeczami jakie posiadam są orginalne japońskie kryształowe kule, przywiezione w 2001r przez moją ciotkę specjalnie dla mnie
oraz posiadam struj goku identyczny jak w dbz,został uszyty przez moją mame z zachowaniem najmniejszych detali. już za mały na mnie więc zostawię go dl mojego dzieciaka

Dodane: 05-02-2012 15:44
Witam
Mam do sprzedania karty dragon ball CCG z różnych serii. Posiadam np 140 kart z serii GT Super 17. Jeżeli jesteście zainteresowani kupnem kart, macie jakieś pytania to proszę o kontakt na podany mail
dr.house@vip.onet.pl

Dodane: 16-02-2012 20:50 -
Wydaje mi się że takie temat był , mogę się mylić ale się wypowiem... na ten moment posiadam kilkanaście kart DB z chipsów "Chio" i jedną gierke DB na PS2...
--------------------

Dodane: 16-02-2012 20:51 -
Ja mam figórki niektórych postaci(Goku, Bojack, Frezza), parę kart z "Chio", naklejek z batonów, wszystkie odcinki DBZ i GT na DVD, mnóstwo swoich rysunków;D no i to chyba wszystko ;] a no i oczywiście konto na dbbpolska.net xd

Moja kolekcja jest dość skromna. Ok. 30 kart z "chio", 2 figurki (Gogeta i Fat Buu) i jakiś żeton z Vegetą xD
--------------------

Oczywiście że był taki temat, na 100 % bo pamiętam że się w nim wypowiadałem , a link znaleźć ot tak na poczekaniu jest trudno dlatego go nie podam . Śmiało można to usunąć .

Dodane: 16-02-2012 20:52 -
Ja mam dwa komiksy i jeden rysunek wałsnej roboty bardzo mi sie podoba jak na mnie ale nie moge go pokazac bo nie mam zdjecia na kompie
--------------------
,,Człowiek jest trzciną ale trzciną myśląc''
^----pomysl dobrze co to znaczy

Dodane: 16-02-2012 20:52 -
Taaaa co do mnie to mam parę kart DB z serii Chio,grę na PS2

,2 figurki (Goten oraz Son Gohan SSJ),mate szachową a na niej rysunki postaci z DB oraz ESF na PC to tyle

Dodane: 16-02-2012 20:53 -
Ja jedyne co mam to pare figurek i kolekcje kart ( mam ich przeszlo 300 ), poza tym raczej nic, no moze jeszcze pare gier.
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

A płyty DVD z odcinkami się liczą ? xD Bo jak tak to mam takowe

Mam też 42 tomy mangi i kiedys miałem album z naklejkami ale przepadł i teraz żałuję tylko, że go nie pilnowałem i nie dbałem o niego xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Mam trochę kart Dragon Ball wielkości tych tradycyjnych oraz z kilkanaście tych z Chio (z Allegro). Jednak przechodząc do sedna, to posiadam całą mangę Dragon Ball, a to czyta się równie świetnie jak przyozdabia pokój.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-02-2012 20:54 -
Ja posiadam tylko karty z Chio i parę naklejek w albumie od Starfoods, do tego jeden tom mangi i... to tyle.

Nic więcej nie mam i nic więcej nie kupię - jakoś mnie do tego nie ciągnie.

Ja także posiadam kilka kart Chio i grę na PS2 Dragon Ball Z Sagas
Mam także kilka rysunków ale powalające one nie są
--------------------

Figurka Hybrid Action Goku ssj (dzisiaj mi przyszła i już urwałem rękę xD a kosztowała 100 zł )
DBZ ultimate battle 22 na ps1
DBZ: budokai 3, tenkaichi 1, tenkaichi 2, tenkaichi 3, inifinite world PS2
Karty ccg Dragon Ball
2 Karty chio (miałem ponad 100 lecz matka gdzieś wywaliła a te 2 znalazłem u babci na strychu)
13 tomów Dragon Ball
Kilka PLakatów chio Dragon Ball
Kilka rysunków
2 wydrukowane obrazki z dragon ball (przykleiłem na szafce z ubraniami
Breloczek do telefonu z goku tylko się nitka urwała
Goku ssj i piccolo z Papieru
3 gry na psp z Dragon ball
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.