Dodane: 21-07-2009 16:27 -
http://www.fotosi...650e8.html Dobra mój rysunek. Co jakiś czas będę dawał nowe ;] Oceniajcie, liczę na krytykę. Jkbc jestem początkującym, rysuję od zimy. Jeszcze raz proszę o krytykę.
--------------------

Dodane: 21-07-2009 17:18 -
Prosisz o krytyke prosze bardzo

Po pierwsze staraj sie nie rysowac na kartkach w kratke bo to nie wyglada dobrze. Twoj rysunek nie byl chyba specjalnie czasochlonny bo sama glowa i kawelek torsu bo nie jest az tak duzo pracy. Chyba lepiej by wygladalo jakbys przedstawial wieksza czesc bohatera.

Te zeby jakos mi nie zbyt pasuja

takie za bardzo prostokatne. Proporcje oczu, nosa wyszly Ci bardzo ladnie. I chyba tyle

Jeszcze jedno: Czy to jest Gohan SSJ??
P.S. Jakos skanu tez moglbys zwiekszyc ale to tak na marginesie

.
Zapomnialbym o ocenie

Jako ze mowisz ze jestes poczatkujacy to 7/10
--------------------

Dodane: 21-07-2009 18:18
hmmm jak na początek to ładnie ci wychodzi 8/10

Dodane: 21-07-2009 19:48
Nie jest to Gohan SSJ . A w zeszycie rysowałem bo miałem go pod ręką. I nie starałem się rysowac żadnej postaci z DB. I pojutrze będzien owy rysunek gdzie trochę poprawie błędy. Dzięki za krytykę ;]
--------------------

Dodane: 21-07-2009 19:58
Myślę że nie przyłożyłeś się do tego rysunku. Proporcje słabe i nie lubię gdy ktoś rysuje na kartce w kratkę. Jeśli już coś robić to chociaż lekko się do tego przyłożyć. Musisz jeszcze dużo pracować. Jeśli będziesz rysować dużo to sam zobaczysz że z czasem będzie coraz lepiej.

Jak na razie to takie 3,5/10. Przepraszam, że tak mało, ale to moja subiektywna ocena, lecz nie zniechęcaj się.
--------------------

Dodane: 21-07-2009 20:06
Całkiem niezle. Daje 7/10

Dodane: 21-07-2009 20:42
Nieźle ale ja sugeruje robić całe postacie razem z ciuchami bo ten chyba goły..xD
Ale i tak niezły..jakieś naciągane 7/10
I czekam na całą postać może być Gohana...

Dodane: 21-07-2009 21:04
Pojutrze będzie. Bo jutro nie dam rady ;] Nie wiem czy dam rade całą postac. Spróbuję. I nie będę robił postaci z DB będę rysował takie jakie poprostu mi najdą na myśl ;] Pozdro.
--------------------

Dodane: 21-07-2009 23:08
Tak samo jak inni uważam, że trochę za mały wkład pracy. Bardziej podobają mi się rysunki całej postaci. Ten tutaj ma jakiegoś za dużego zooma ;].

Dodane: 21-07-2009 23:12 -
http://www.fotosi...aba85.html Proszę ;] Rysowanie tego zajęło mi z jakieś 1,5 godziny ;] I jak chcieliście narysowałem na czystej kartce. Proszę o oceny ;]
--------------------

Dodane: 21-07-2009 23:16
hmmm. Ten chyba mi się bardziej podoba. Czy próbowałeś najpierw przerysowywać rysunki? A wracając do rysunku to buciki jakieś takie kiepskiej firmy ma. Jeśli ta kula jest z Buu to dałbym ją trochę większą. Chociaż rysunek nie jest genialny miło się na niego patrzy ;]

Dodane: 21-07-2009 23:18
Właśnie butów nie umiem narysowac xD I dziękuję za krytykę ;] I te kule to tak jakieś nie wiem xD A przerysowywac nie próbowałem. O i jak mnie krytykujecie to coraz bardziej się napalam żeby się uczyc ^
--------------------

Dodane: 21-07-2009 23:25 -
W tym drugi to juz widac ze chcesz a nie mozesz

Z tego co zrozumialem ze wczesniejszych postow rysunek zrobiony na sile

Zle to wyszlo. Domyslam sie ze to Vegeta

Twierdze tak nie ze wzgledu ze jest podobny ale jako jedna istota posiadajaca wlosy (rozczochrane xD) byla 'zmajnizowana'. U Ciebie 'majnizacje' widze na pasku xD a Vegeta mial na czole wiec to chyba Twoj blad

Ale byc moze to znowu jakas inna postac
P.S. Nie rysuj na predce bo zle to wychodzi

)
Edit [DOWN] No to sorry ;D Ale najwazniejsze ze odczuwasz satysfakcje
--------------------

Dodane: 21-07-2009 23:28 -
Ludzie to nie miała byc żadna postac ;] I rysunek nie na siłe, chciałem go narysowac i też odczuwam przyjemnośc z rysowania mimo że narazie jest marne
Edit: A to majin to tak dla picu xD
--------------------

Dodane: 21-07-2009 23:33
Czekam na następny do oceny :]. Wygląda na Vegete bo ma fryz i M na pasku więc się nie dziw...

Dodane: 23-07-2009 13:23
Nie dziwię się ;] Pojutrze coś narysuję i wrzucę. A teraz spadam do 1 popykac w CS a potme spac. Narx .
http://www.fotosi...89d25.html Proszę kolejny rysunek ;] Przepraszam że na kartce w kratke ale miałem zeszyt pod ręką akurat a bloku mi się suzkac nie chciało. Oceniajcie ;]
--------------------

Dodane: 23-07-2009 13:37
No no no

brawo !! 100/10 xD

Dodane: 23-07-2009 13:41
No rysować potrafisz, rysuneczek w miarę dobry, tylko staraj się jednak zawsze mieć pod ręką czystą kartkę

bo na czystej lepiej to wygląda. Spróbuj teraz narysować całą postać bo widzę że głównie skupiasz się na samych twarzach a jestem ciekaw jak by ci strój wyszedł.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 23-07-2009 19:19
Teraz juz mi nie wmowisz ze to nie jest postac z DB

Bo teraz dokladnie widac ze to Goku SSJ4

jest zdecydowanie lepszy od dwoch poprzednich prac. Na prawde wyszedl Ci calkiem niezle. Te jego oczy troche wystraszone sie wydaja ale w serii GT pare razy Goku mial taki wyraz twarzy:-)
--------------------

Dodane: 23-07-2009 21:01
Wcześniej nie rysowałem postaci z DB a teraz narysowałem Goku SSJ4
http://www.fotosi...8377e.html Nowe ;] Nie czepiajcie się że na takiej kartce bo tym razem się blok skończył i jutro kupic bd musiał ;] Oceniajcie
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.