Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 13:15
OnLine: 38, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Hulajnoga
Dodane: 25-11-2009 22:47
#by_black - systemadmin - max%
Ogólnie to od dziecka marzyłem o własnej hulajnodze, ale nigdy jej nie dostałem, dzisiaj też mi się taka marzy, jedynie z tą różnicą by miała silnik, coś takiego na czym teraz śmigaj Japończycy :p

--------------------
Dodane: 25-11-2009 23:00
#pacin - user - 90%
Jak byłem mały to miałem hulajnogę. Raz przed blokiem była nawet moda na to, ale mały strasznie byłem. Dalej już nie pamiętam co się stało z moim pojazdem. Najlepiej się jeździło po asfalcie. :d

--------------------
Dodane: 25-11-2009 23:17
#malpex - user - max%
Jak była moda na hulajnogi to wtedy bardzo chcialem miec ale nigdy nie dostałem :( ale jezdziłem na pozyczonej od kolegów :p teraz to juz nie chce miec nawet takiej z silnikiem jak juz to wole samochód xD

--------------------

-------------------------------

Dodane: 27-11-2009 16:47
#enigma - user - max%
Hulajnoga ! :d Pamiętam czasy jak była na nią moda, wszyscy chcieli ją mieć, wszyscy sobie kupili na osiedlu takie cudo, no i co ? :d tydzień, drugi i do piwnicy... xD Szybko się nudziło, zaczęliśmy jakieś triki nawet wymyślać... xD Jakieś podskoki, w locie kręcenie sterem czy coś podobnego, to były czasy... xD

Dodane: 28-11-2009 18:09
#Butek1 - user - 70%
Też kiedyś lubiłem sobie trochę pośmigać na hulajnodze.Pamiętam,że miałem taką srebrną z czarnymi dodatkami.Niestety jechałem sobie szybko i moja ukochana hujalnoga złamała się na pół na jakimś drzewie,a o dziwo mi się nic nie stało.Od tego czasu już nie jeźdźiłem :p

--------------------
Dodane: 25-12-2009 21:31
#olek_mi - user - max%
Kiedyś bardzo chciałem mieć hulajnogę, ale byłem mały i głu..Zdecydowanie lepszy jest rower, czy deskorolka ;) . Do dziś pamiętam te uczucie podniecenia podczas pierwszej przejażdżki hulajnogą :) .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 25-12-2009 21:36
#Pepe - user - max%
Ja dostałem hulajnogę od wujka :d Dużo na niej jeździłem i była niemal nieśmiertelna.Pamiętam,że była niebieska.Nie pamiętam z kolei co się z nią stało.Wówczas na podwórku wymienialiśmy się z kolegami kołami i innymi sprzętami.Miałem i mam żyłkę do interesów więc moja hulajnoga była najlepiej stuningowana :d

--------------------
iSayumi
Dodane: 26-12-2009 01:27
#Blade - user - max%
Ostatnio znalazłem tą swoją starą hulajnogę, trochę ja podszykowałem i pojeździłem, lecz niestety kółka były trochę zniszczone i nie wytrzymały mojego obecnego ciężaru. Chińska tandeta ;p

--------------------
Dodane: 26-12-2009 01:30
Zawsze chciałam ją dostać, ale niestety nikt mojego marzenia nie spełnił. Pamiętam że czesto jeździłam za to na hulajnodze kuzyna XD

--------------------

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 26-12-2009 19:02
#Plastus - user - max%
Zawsze wolałem deskorolkę albo łyżworolki za hulajnogą nigdy nie przepadałem, wtedy za moich czasów gdy byłem dziciakiem to nie sprzedawali, a te nowsze (sportowe, wyczynowe) weszły stosunkowo póżno i jakos nie zdobyły mojego młodzienczego serca.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online