Dodane: 21-10-2007 22:13 -
podobnie jak w temacie, z tym że nie chciałem tam dopisywać bo by nazwa była za długa, dlaczego masz taki a nie inny awatar?
to ja powiem o sobie skąd wziął się mój nick
na pewno się nie wziął od imienia, czy coś to nawet nie ma z tym nic wspólnego;p wziął się stąd że zawsze chciałem latać, kiedyś miałem nawet sen, że lecę, nie miałem skrzydeł, ale widziałem całą swoją okolice szybowałem lekko ponad nią, ale potem upadłem. nie pamiętam już dokładnie dlaczego ale pierwsze co mi przyszło na myśl to ikar który zawsze chciał latać jak najwyżej. mój awatar: wziął się stąd że ostatnio jakoś ktoś mi się wbił na konto, i ciachną mi awatar, który był moją pierwszą rzeczą w Photoshopie;d a był na nim Leonidas z filmu 300. bardzo mnie poruszył. ale teraz chciałem mieć awatar który będzie początkowo wyglądał jak zwykły awatar, taki jak ma każdy zanim wstawi sobie swój. nie do końca mi się to udało, ale myślę że jest dobrze

teraz kolej na każdego z was.

Dodane: 21-10-2007 22:15 -
mój nick wziął się z tego że jak dostałem neta kuzyn przywiózł mi Lineage2 a potem szukaliśmy nicku i powiedziałem ,,wpisz azultain'' i weszło,no i tak już zostało a avek zrobił mi kolega z DBP
--------------------
Ten kogo dotknę powraca na planetę z której przybył ale ty jesteś niewinny ty pochodzisz z gwiazd

Dodane: 21-10-2007 22:15
#Usunięty -

-
Mój to tak Songo ponieważ moja ulubiona postać z dragon balla i wogle wzór do naśladowania a 10 to mój szczęśliwy numerek w piłce nożnej tez największe gwiazdy mają 10 ronaldinho itp.A avek to tak po prostu mi się spodobał

Dodane: 21-10-2007 22:25
Ha! Teraz moja kolej, przytoczę trochę z wikipedii za co przepraszam:
Re (Ra) – bóg słońca, stwórca świata i pan ładu we wszechświecie. Władca bogów, ludzi i państwa zmarłych. Czczony w starożytnym Egipcie, przedstawiany z dyskiem słonecznym, z głową sokoła. Uważano go za najważniejszego boga. Jego symbolem był obelisk. Imię Ra występuje w wielu imionach egipskich, np. Ramzes oznacza zrodził go Ra. Wierzono że Re ma aż 72 odmienne postaci.
Takie moje marzenie fantasy, chciałem również posiadać specyficzny nick. Co do avatara po prostu mi się spodobał.

Dodane: 21-10-2007 22:27
Mój hmmm rok temu w wrześniu zacząłem oglądać nową serię Bleach
Główny bohater to Ichigo jednak nick wziął się z tego że mała siostra mówiła na niego Ichini-tak mi się spodobało że obecnie wszędzie go używam.Wcześniej nicku internetowego nie miałem,bylem pod różnymi ksywami a ten jest typowo "netowy".Był to też czas w którym poszukiwałem nicka i akurat tak się złożyło
Poprawny zapis to IcHiNi według mojej przeróbki

Jednak takiego sposobu zapisania nicka używam wyłącznie na swojej stronie
--------------------

Dodane: 21-10-2007 23:35
muj to nazwisko :bigrazz:

Dodane: 21-10-2007 23:55
Mój nick skąd się wziął no mam taki długi adres mailowy i kiedyś tak na niego patrzałem i przez pomyłkę zniekształciłem go no i powstało mi Pavlo84 poza tym kiedyś ktoś do mnie powiedział Pavlo co utkwiło mi w pamięci 84 są to liczby parzyste a że ja lubię takie liczby dlatego są w moim nicku lecz także te liczby symbolizują jeszcze jedną rzecz
Avek kiedyś miałem inny pewnego dnia wchodzę sobie na stronę patrze a tu wielka niespodzianka ktoś zmienił mi avek na ten jaki mam obecnie byłem tym bardzo zaskoczony jednak co mnie dziwi że osoba, która mi go podmieniła wiedziała że lubię babki przez co ten avek mi się podoba

Z góry dziękuje tej osobie

Nie maiłbym nic przeciwko jeśli kiedyś okazało by się że wchodzę na stronę a tu avek ponownie zmieniony
--------------------
Idź do wuja !!! xD

Dodane: 22-10-2007 07:26
ja mam Goku czyli moja ulubiona postać z dB a Bro to jest urwane z broli i tak powstał
Goku bro

Dodane: 22-10-2007 12:11
Mój nick przeszedł swoistą ewolucję ;p Jak po raz pierwszy rejestrowałem się na stronie o tematyce DB, to nie za bardzo pasował mi nick gumijagoda77 xD Chwilę podumałem, a żeby nie było po raz n-ty jakiegoś Goku, Gohana czy Vegetto, to wybrałem sobie ulubiony poziom SSJ i tak narodził się supersayainjin2. Niby cacy, ale po jakimś miesiącu doszedłem do wniosku, że jakiś taki mdły jest ;] A że przy okazji musiałem się regnąć na stronie typa, który mnie nie lubił to trzasnąłem SuperSaiyan-Jin2. No i tak zostało ^^ Dla znajomych Jin, Jinek, Dżinuś
No to teraz avek. Tu historia jest dość ciekawa, bo opracowywałem tutorial na sygnę jakieś pół roku temu, no i do pracy zgarnąłem takiego oto upadłego anioła (w sumie anielicę

) Ale coś mi nie pasowało i pomyślałem, że avek będzie lepszy. Tak powstało to:
http://www.mFoto...._72294.png Przyciąłem go do 100x100 i tak trwa do dziś. Z tego avka jestem najbardziej dumny ;] A wierzcie mi, zrobiłem ich naprawdę sporo...

Dodane: 22-10-2007 14:22
Mój nick kris_okocim powstał od mojego imienia i od mojego ulubionego piwa
kris oczywiście od Krzysztofa a Okocim od Okocim Mocnego

Dodane: 22-10-2007 18:15 -
Mój nick Kaja jest skrótem od imienia Klaudia tak nazywają mnie najbliżsi odkąd urodziła się moja młodsza siostra nie potrafiła wypowiedzieć imienia Klaudia więc sobie skróciła do Kaja i tak zostało z początku wkurzało mnie to ale człowiek się potrafi do wszystkiego przyzwyczaić:yes:
A jeśli chodzi o mój avatar po prostu wpadł mi w oko
--------------------

Dodane: 22-10-2007 18:35
chou - po francusku kapusta :rip: bo lubie :uhoh: a avatar bo lubie videl :rip:

Dodane: 22-10-2007 18:55
Chomik- bo kiedyś coś mnie tak naszło a potem to juz wszedzie tak pisałem
Avatar- bo znalazłem go na necie i wstawiłem

Dodane: 22-10-2007 19:22
no więc tak założyłem sobie neta w 2006 i do goku dodałem 2006= goku2006

Dodane: 22-10-2007 19:23
Raju bo koledzy przerobili trochę moje nazwisko

Dodane: 22-10-2007 20:32
no to zaczniemy od nicku

kiedyś (niedawno) szukałem sobie nicku takiego żeby zapamietac itp. i tak siedzialem u mojego kumpla i mi opowiadal jaki to z niego haker itd. no i mi powiedzial ze jakis gosciu ma nick hrabia i kady do niego sie zwraca hrabia itp. i mi sie wydalo to takie honorowe(nick) a "898" to tak też latwo zapamietac i tak powstal "hrabia898" i od tąd wszedzie mnie znaja jako hrabia898. A co do avatara mam od niedawno od wczoraj wczesniej mialem Goku ssj4 ale kazdy go posiadal no i tak siedzialem i szukalem w necie jakiegos fajnego orgyninalnego Avatara no i trafił na niego moim zdaniem fajny

no i to wszystko...Pozdro dla wszystkich
--------------------
Nic tak nie cieszy jak chwila, gdy do Ciebie strzelają bez rezultatu.

Dodane: 22-10-2007 22:24
#Usunięty -

-
moj to imie adrian number mieszkania i rok urodzenia:yes:

Dodane: 22-10-2007 22:46
mój pochodzi od imienia tego śmiesznego prosiaka z db bo zobaczyłem że dużo osób ma son goku vegeta itp. no to pomyślałem że jakąś inną postac z db trzeba wziąśc no i padło na ulonga a 92 to mój rocznik a sygna ubbuba wziela sie poniewaz chcialem miec ulonga albo ubbuba no ale ze pierwszą znalazłem sygne ubbuba to został ubbub

Dodane: 30-10-2007 15:05
moj nick sie wziął stąd ze jak byłem mały no to mowili na mnie Rafunio zdrobnienie od Rafał pozniej juz samo Funio i teraz jestem Funio Funiek a avka musze sobie zrobic narazie zapozyczyłem ze stronki i akurat takiego go lubie Komorczaka

Dodane: 04-11-2007 18:27
Historie bardzo ciekawe
Co do avatara mojego-to jeszcze nie jest takie którego chce używać,kilka rzeczy jest do poprawki,wkrótce go ujrzycie
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.