Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 20:55
OnLine: 45, statystyki
index > Twórczość użytkowników > Grafika
Temat: Grafika: Olek_mi
Dodane: 07-08-2010 13:22
#Darknes - user - max%
Yoidame dobrze wygląda :p Ja juz Ci Olek mówiłem, że sygna bardzo ładna. Mi się spodobała pod każdym względem.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 07-08-2010 18:46
#Sango - user - 100%
Ostatnia sygna jest bardzo dobrze i widać że starannie zrobiona... i oceniam ją na 9,9/10 (zawsze mogło być lepiej xD)

--------------------

Dodane: 03-09-2010 22:54 - Edytowane przez olek_mi dnia 03-09-2010 22:55
#olek_mi - user - max%
Minął miesiąc i przyszedł czas znowu pobawić się w ps`ie, ażeby nie wyjść z wprawy. Wybrałem taką oto słodką damę z wioski piasku:

http://img801.ima...marika.jpg

Jeszcze nie zdecydowałem się ustawić jej w podpisie, ale uznałem, że warto ją choćby wam przedstawić ;) .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 03-09-2010 23:00
Render bardzo fajny, napis też mi się podoba, no ale tło trochę nie przypadło mi do gustu...a może się mylę. Tak czy inaczej sygna taka ciepła, ogólnie mi się podoba, ale wcześniejsza była lepsza.

--------------------

------------------------------------------------------------------
Dodane: 03-09-2010 23:26
#Bociak - user - max%
Czegoś mi w tej pracy brakuje... a tak dokładniej średnio podoba mi się tło. Psuje trochę efekt. :p Poprzednia była lepsza. ;)

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 04-09-2010 00:13
#malpex - user - max%
Bardzo fajny render ale szczerze mówiąc to wszystkie pozytywy tej pracy wyczerpałem własnie :p Choć sygna nie jest jakaś tandetna całkiem to patrząc na inne twoje prace ta jest kiepska, bardzo kiepska... Kompletnie zawaliłeś tło i to własnie przeważa jest puste, w kiepskiej kolorystyce niestety poruszenie warstwy rendera tym razem nie przyniosło skutku ;p (jeżeli tak to robiłeś :p ) Render jest całkowicie nie wtopiony w tło, oprócz tego 'efektu mgły' który swoją drogą też nie wyglada za dobrze, bo zasłania wszystko co najlepsze, to nic nie dodałeś do rendera. Kończe już pisać bo sie jeszcze na mnie obrazisz :p Mam nadzieje ze moja opinia da ci kopa abyś następnym razem bardziej sie postarał :d

P.S. Może czasami lepiej częściej usiąść do ps'a niż raz na miesiąc? :)

--------------------

-------------------------------

Dodane: 03-10-2010 16:38 - Edytowane przez olek_mi dnia 05-10-2010 21:02
#olek_mi - user - max%
P.S. Może czasami lepiej częściej usiąść do ps'a niż raz na miesiąc?

Przekonałeś mnie 2 razy w miesiącu chyba wystarczy xD.

Oto efekty mojej dzisiejszej zabawy z ps`em ;) :

Edit: Dałem małą świetlną poprawkę http://img84.imag.../flara.jpg

Zapraszam do komentowania, nie wahajcie się nawet jeśli mają to być słowa krytyki.

Wiadomość doklejona:
Nie zdążyliście jeszcze skomentować pierwszej sygnatury a już ukazała się kolejna xD. Z tej pracki jestem o niebo bardziej zadowolony, mam nadzieję że wy również ;) :

Edit: Poprawiłem ramkę

http://img819.ima...mka2ll.jpg

--------------------

Dodane: 03-10-2010 17:17
#owerfull - user - max%
Nie znam się na tym dokładnie,lecz myślę że całkiem fajnie ci to wyszło :) Chociaż miałeś lepsze prace niż te które przedstawiłeś wyżej :p

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 03-10-2010 17:58
Fajnie, oby więcej. Brawo, ładnie. Jak będziesz ćwiczył to będzie ładniejsze

--------------------

Dodane: 03-10-2010 20:49
#JCD - user - max%
Ta z młodym Naruto mi się podoba. Raczej nic bym nie zmieniał

Ale ta druga... hmm to raczej sprawa mojego gustu ale sie wypowiem...
Naruciak jest IMO za mało widoczny i zasłonięty przez efekty.. jakby się rozpłynął częściowo...

Efekty wyglądają na bardziej przemyślane a nie "nawaliłem bajerów, zobaczę co wyjdzie" ale mi sie mniej podoba.

No i prawy górny róg jest dla mnie jakiś taki... pusty...
Reszta IMO dobra

--------------------

Dodane: 04-10-2010 09:34
#Bociak - user - max%
Powiem ci że średnio mi się podobają te prace. Właściwie utrzymujesz się na tym samym poziomie od pewnego czasu. I może byś zmienił tematykę Naruto? :p

--------------------

Dodane: 05-10-2010 20:34
#by_black - systemadmin - max%
No to na Twoją prośbę piszę już "oceny", choć co ja tam mogę o tym wiedzieć xD

Zacznę od prac na tej stronie (7), czyli od Temari, hmm praca dość ciekawa, przynajmniej pomysł, taka mozaika kolorowa z rozmyciem, wyglądało by to świetnie, gdyby ciut nie udolnie oczyszczona twarz Temari ze smugi i zbyt blade kolory :p Czcionka "manga" tutaj zdecydowanie pasuje, ale gdybyś zastosował na niej inne efekty, no i ramkę tutaj proponowałbym dać mimo wszystko podwójną czarno-oliwkową.

Praca podpisana "flara" czyli ta z Naruto, tło strasznie mi się nie podoba, absolutnie do wymiany. Czcionka też źle dobrana.

Praca z Naruto "Mędrca", ciekawy pomysł, kolorystyka bardzo interesująca, wręcz świetnie skomponowana z klimatem tej aury Mędrca. Jednak ramka i znów czcionka do wymiany.

Więc tak, jesteś na dobrej drodze, jednak podobnie jak u większości jeszcze problemy masz z czcionką i doborem ramki ;)

Dodane: 10-12-2010 20:17 - Edytowane przez olek_mi dnia 10-12-2010 22:45
#olek_mi - user - max%
Dwa miesiące minęły odkąd nie zaprezentowałem wam żadnej nowej pracy. Być może było to spowodowane tym, że black dla mnie wykonał sygnę z zorro oraz robin i nie miałem ochoty jej zmieniać przez dłuższy czas, a być może było to spowodowane tym, że po prostu nie miałem czasu. Ale koniec tej dywagacji, bowiem w końcu wstąpiła we mnie potrzeba zmienienia wizażu i zasięgnięcia do ps`a :p . Oto efekt mojej zabawy z nim:

http://img805.ima...hinnn2.jpg

Liczę na wasze komentarze! ;)

--------------------

Dodane: 10-12-2010 20:20
#owerfull - user - max%
Może się powtórzę ale powiem że się na tym nie znam i sygnatury nigdy sam nie robiłem i nie bawiłem się w żadnych programach ,no może trochę.Praca jest fajna.Kolorystyka mi się spodobała i to że zamieściłeś Isshina bo nigdzie nie widziałem go na sygnaturze :o xD.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 10-12-2010 22:52
#kordos - user - max%
Bardzo fajna praca Olku - lubię Issina, rzadko go widać na sygnach, do tego kolorystyka mi się bardzo podoba (btw, właśnie na takie coś mam zamiar pomalować ściany,. tylko bardziej fioletowe :p ).. jedyne co mi się nie podoba, to ten skos - wolę sygny w prostokącie. Ale ogólnie sygna tak fajna jak surykatka . :)

Dodane: 11-12-2010 12:27
#malpex - user - max%
Bardzo ładnie Olku :) Praca wygląda porządnie, ale czegos jednak brakuje;p Kolorystyka fajna efekty też fajne ale render mógłbyś troszke dopracować jeszcze. Wtedy moim zdaniem było by lepiej choć nie powiem co bym zrobił na twoim miejscu bo lekko mnie kac męczy xD

--------------------

-------------------------------

Dodane: 11-12-2010 15:04
#Heliaze - user - 100%
Bardzo mi się podoba twoja nowa Sygnatura, dodatkowo znajduje się na niej jedna z moich ulubionych postaci [serce] , akurat fakt że jest na skos nie przeszkadza mi, a kolorystka jak i napis w tle jak najbardziej pasują pod całokształt.

--------------------

Dodane: 11-12-2010 16:00
#Darknes - user - max%
Jak zobaczyłem ten skos to aż miałem chęć się u Ciebie wypowiedzieć :p Mi się spodobała ta inwencja twórcza, trochę inności tutaj jest a nie zawsze wszędzie są kwadratowe sygny. Jest na pewno oryginalna. Tło nawet ciekawe, Isshina na sygnie to widzę pierwszy raz xD więc kolejny + tylko render jest trochę słabo w to wszystko wtopiony.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 12-12-2010 12:46
#Bociak - user - max%
Podoba mi się taki kopnięty prostokąt. :p Nie mam uwag co do tej sygny, tło dobre, render też... Spoko jest. :d Jak się nie jest w tej branży, to trudno napisać sensowniejszego posta, sorki. xD

--------------------

Dodane: 14-12-2010 17:30
#by_black - systemadmin - max%
Sam pomysł na pracę bardzo mi się spodobał, lubię sygny które nie są robione na jedno kopyto, jeżeli zaś chodzi o tło to już Ci pisałem, że nie podoba mi się taka osłonka "zdrapanego kurzu", to akurat minus tej pracy, poza tym praca wygląda bardzo estetycznie i jestem jak najbardziej za :)

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online