Dodane: 17-10-2009 11:00
Taka żywa ta sygnatura się wydaje...

Brzydka nie jest, ale wydaje mi się że stać Cię na lepszą, może poszukaj tutków jakiś czy coś.

Fajna ta sygna, ale stać Cię na więcej !
--------------------

Dodane: 17-10-2009 12:22
Mnie sie podoba ale to pewnie zasluga Kakashiego

mozna by cos dodac jeszcze bo mogłaby być lepsza ale do avka pasuje jak najbardziej.
Choc bardziej podobala mi sie ta ostatnia
--------------------
-------------------------------

Dodane: 07-11-2009 19:58
Jako, że nastały ponure dni i miałem wolny dzień to zrobiłem sygnę w klimacie późno jesiennym

. O to ona w wysokiej rodzielczości i w podpisie w trochę mniejszej, zapraszam do komentowania ( taką ładną parkę dobrałem

).
http://www.vpx.pl...kopia.html
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 07-11-2009 20:30
Nawet fajna praca. Chociaż szczerze to nie podoba mi się tło i czcionka. Myślę, że mogło Ci to wyjść lepiej, ale nie jest źle. Może po prostu nie przypadła mi do gustu.

Dodane: 07-11-2009 22:26
No nawet może być ale wcześniejsze jakoś bardziej mi się podobały

tło takie sobie i te prawe "kolano" tej pomarańczowej [zapomniałem imienia] tak dziwnie się prezentuje na twarzy tej drugiej

wygląda jakby było trochę źle wycięte.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 16-11-2009 19:16
Ostatnia sygna się skasowała, więc ją przywrócę, abyście mogli ją sobie przypomniec xDD. Nowej na razie nie ma, bo do końca tygodnia mam jeszcze 7 sprawdzianów, więc wchodzę tutaj tylko na chwilkę nabic posta i wracam się uczyc

. Sygnę może zrobię w weekend (wiem, że nie możecie się jej doczekac, jak nowego epka Naruto) xDDD.
--------------------

Dodane: 16-11-2009 22:00
Jak dla mnie popraw pracę nad tłem, to w twoich pracach najbardziej rypie w oczy. No i rób je mniejsze. Wogle popracuj xD.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 27-11-2009 15:01 -
--------------------

Dodane: 27-11-2009 15:06
Bleacha nie oglądam, ale sygna fajna..ogólnie elegancko wygląda...to rozmazanie też pasuje, nawet ta szarfa z podpisem jest okej(tylko nazwa autora psuje wrażenie..xD)
Ogólnie całkiem przyzwoita sygna
--------------------

Dodane: 27-11-2009 15:29
Faktycznie nazwa autora wszystko psuje xDD
Ale ogolnie to bardzo fajna sygna, ale zauważyłem dwa błedy

pierwszy to ze Ishida nie ma ust choc pewnie taki był obrazek, a drugi to to ze Ichigo ma dziure w ciele obok swojego paska xD
--------------------

Dodane: 27-11-2009 18:00
Właśnie ten Ishida jakoś mi nie pasował i nie wiedziałem czemu... a tu proszę bardzo, brak ust.

Ładna ta Twoja sygnatura, chociaż mi średnio podoba się motyw z trzema postaciami na jednej sygnaturze, ale to już mój gust.
--------------------

Dodane: 27-11-2009 18:08 -
Nie chce biadolic ale cienko. Tło z renderem brzydko dopasowane, sygna znowu w twoim podpisie wydaje się za duża, bo wole pare pikseli mniejsze, no i ten brak ust.. Jak dla mnie to samo co zwykle, żadnych postepów, no może w obramowaniu.
--------------------

Dodane: 27-11-2009 18:16
Postępy w obramowaniu xD słyszałeś Olek ? to najważniejsze ! xDDD
Sygna nie jest zła ale tło mogło by być lepsze, bardziej dobrane

do reszty nie mam zastrzeżeń xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 19-12-2009 12:17 -
--------------------

Dodane: 19-12-2009 12:29
Bardzo estetyczna praca, tylko jakoś tak nie za bardzo komponują się te dwie postacie. Mi się podoba, tylko ten napis taki nijaki, słabo Ci wychodzą napisy, natomiast ładne tło. Nie jest źle.
--------------------

Dodane: 19-12-2009 12:49
No własnie to co enis napisał, jakos mi nie pasują te dwie postacie razem

moze spróbuj zrobic sygne z jedna postacia

a napis jak sam zauważyłeś jest do zmiany, ale nie martw sie ja tez mam problem z napisami ;/ a trudno jest zrobic dobry napis
--------------------

Dodane: 19-12-2009 13:45
Czcionka mało widoczna to fakt.Ja wiem czy te dwie postacie do siebie nie pasują.Jest między nimi kontrast,ale razem mogą być.Na moje oko oczywiście.Praca ładna,ale poprzednia sygna bardziej mi się podobała

.

Dodane: 19-12-2009 15:26 -
Mi nigdy nie pasowały twoje sygny i nie pasują nadal. Choć praca jest estetyczna to jednak nadal nie trafia w mój gust. Napis niezbyt dobry, a postacie się już wogle nie nadają do bycia w tej samej pracy. Nie zniechęcaj się jednak

.
--------------------

Dodane: 19-12-2009 15:32
Sygna jest całkiem ładna pod względem estetyki, ale podobnie jak Boćkowi twoje sygny nie trafiały akurat w mój gust, ale przecież nie muszą ;p Praca schludna i estetyczna i Ichigo z Renjim może nie do końca do siebie pasują ale nie jest źle.

Dodane: 23-12-2009 19:58 -
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.